merhabalar kızlar..
bu sabah kontrole gittik bebişim 2,391 boyuda 45 cm
dr 3,200 dogar bu bebiş dediopuyorumnanaktan
sizce iyimi kilosu? haftaya carsamba gidicez tekrar sonraki hafta bir gün eksilterek salı..sonrada pzt zaten o hafta içindede doğar bebiş dedi dropuyorumnanaktan
çok heyecanlıyım az kaldı..normal görünüyor dogumum inşallah bir aksilik çıkmaz
merhabalar kızlar..
sizce iyimi kilosu? haftaya carsamba gidicez tekrar sonraki hafta bir gün eksilterek salı..sonrada pzt zaten o hafta içindede doğar bebiş dedi dropuyorumnanaktan
yok canım düşünmüyorum, inşallah epidurale gerek kalmayacağını düşünyorum oğlum hamilelik boyunca annesini hiç üzmedi doğumda da üzmez diyorumdün bende aynı şeyi söyledim doktoruma,ağrılarım çok fazla doğurayım artık dedim,güldü daha erken dedi ,inşallah 39 + ları görürüz dedi...hepimiz için hayırlısı olsun canım,çok şükür az kaldı,katlanacağız artık...bu arada normal doğum için epidural düşünüyor musun?
bence enfeksyona zemin hazırlar riskli bişey, bilimyorum ama sen yine de sor istersenevet hurmayı bende yiyorum hatta doktorum tavsiye etti kitaptada okumuştum besleyiciymiş,bide kızlar son aya girildiginde her akşam çamaşırına zeytinyagı sürmek dogumu kolaylaştırıyomuş,geçen gün bir akrabamız anlattı kadının 4 çocugu var digerleri çok zor olmuş ama sonuncusunda bunu yapmış dogumu çok kolay olmuş evde yapmış...ya ben yapmadım pek inanmadım ama aklımda takılmadı degil CADIARZU acaba bi zararı olurmu?anacım doktoruda arayıp soramamki utanırım valla(ip işine döndü iyimi?) biraz araştırdım netten yapanlarda varmış?bu dogum korkusu insana neler yaptırıyoeyvahedigeldismile
merhabalar kızlar..
ANT canım benim nasıl sevindim seni görünce...gözün aydın hayırlı olsun bebişin...annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah...
ne güzel epidural normal olduğuna da çok sevindim...
sütün için endişelenme..normalde tama olara 3. gün geliyor zaten..sen sakın pes etme sürekli emzir..emdikten sonra mamasını ver..o emdikçe sütün gelir..
ayyyyyyyy canım yaaa...ne güzel aldın bebişini kucağına...sarılığının geçmesi için de sürekli emzirmen lazım..öyle daha kolay atıyor...sütüm geldimi gelmedi mi diye de çok kafaya takma...elbet gelecek..stres yapma sakın..
benim iki doğumumda da 3 gün sonra geldi sütüm..
merhabalar kızlar..
kızlar hikayemi yazdım ama çok uzun oldu isteyene kısa yazayım epiduralden çok memnun kaldım sancı çekmedim...ama doğum zor oldu tabi..
AYSESİNEMK canım bebeğinin iri olma durumu varsa normal doğum die tuturma..benimde yaralarım zor iyileşir bende sezeryandan korktuğum için normal istedim..bebeğim ultrasonda küçük gözükürken büyük doğdu ve çok perişan oldum üstelik yine dikişim var hem içte hem dışta...
ufak olucak diyordun sen de..şaşırdım gerçekten maşallah oğluşuna
keşke benimkinde de yanılmış olsa doktorum...
Ant hayırlı olsun canım.Analı babalı büyüsün bebişin.Allah bağışlasına.s.
sorma valla yaa..kilo 3 ü geçmez dedi kafa hep küçük çıkıyodu ama büyük doğdu çocuk..inş. sende de yanılıyolardır...
walla benimkinin kafası önde gidiyo 2 haftaya yakın...
iyi ki normal doğum değil yoksa nasıl çıkacak o kafa..diğer ikisinin de kafası büyüktü..iyi ki sezeryan olmuşum...herşeyde bi hayır var..
ama içimde ukde kaldı normal doğurmamak..o çekilen sancılar bile eminim güzeldir..ve şimdi epidural gibi de bi nimet var..
kızlar Ant. ve tugbatugbatugba dan haber var mı??? tugba bebişimin hareketlerini hissetmiyorum demişti??? tüm gece aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?