2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım bebeğine,kilosu çok iyi ....

Hayırlı olsun canım.Kilosu iyi bebişin.ama ben mi yanlış anladım yoksa 37. hafta için mi doğar o hafta demiş oluyo drun.34tesin.3 hafta erkenn doğacağını nerden bilmiş şimdien :çok üzgünüm:

yok canım düşünmüyorum, inşallah epidurale gerek kalmayacağını düşünyorum oğlum hamilelik boyunca annesini hiç üzmedi doğumda da üzmez diyorum

bence enfeksyona zemin hazırlar riskli bişey, bilimyorum ama sen yine de sor istersen

canım gözün aydın kiloyu falan çok takma benim doktorum cin gibi bebek isteriz biz tombul olması önemli değil dedi anne karnında günde 20 gr en fazla 30 alırlar doğunca 40-50 gram alırlar zaten tombul olurlar iri bebeklerin doğumu da zor sağlığı yerinde olsun ke senin ki gayet iyi gidiyor belliki, 38. haftanın içinde doğar gibi demiş ama normal doğum için erken bir tahmin vermiş bir bildiği var demekki

ANT canım benim nasıl sevindim seni görünce...gözün aydın hayırlı olsun bebişin...annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah...
ne güzel epidural normal olduğuna da çok sevindim...
sütün için endişelenme..normalde tama olara 3. gün geliyor zaten..sen sakın pes etme sürekli emzir..emdikten sonra mamasını ver..o emdikçe sütün gelir..
ayyyyyyyy canım yaaa...ne güzel aldın bebişini kucağına...sarılığının geçmesi için de sürekli emzirmen lazım..öyle daha kolay atıyor...sütüm geldimi gelmedi mi diye de çok kafaya takma...elbet gelecek..stres yapma sakın..
benim iki doğumumda da 3 gün sonra geldi sütüm..

saol canım darısı başına inş..uğraşıyorum emzirioyrum benimde gelir inş.

maaşallah bebişine kilosuda gayet iyi

AYSESıNEMK canım bebeğinin iri olma durumu varsa normal doğum die tuturma..benimde yaralarım zor iyileşir bende sezeryandan korktuğum için normal istedim..bebeğim ultrasonda küçük gözükürken büyük doğdu ve çok perişan oldum üstelik yine dikişim var hem içte hem dışta...

kızlar hikayemi yazdım ama çok uzun oldu isteyene kısa yazayım epiduralden çok memnun kaldım sancı çekmedim...ama doğum zor oldu tabi..

Ant hayırlı olsun canım.Analı babalı büyüsün bebişin.Allah bağışlasına.s.

ufak olucak diyordun sen de..şaşırdım gerçekten maşallah oğluşuna
keşke benimkinde de yanılmış olsa doktorum...

kızlar ben çıkıyorum...dikişler çok zorluyo..oğluşumda gelir birazdan kendinize ve bebişlere iyi bakın allah kolay doğumlar nasip etsin inş. hepinize..

sorma valla yaa..kilo 3 ü geçmez dedi kafa hep küçük çıkıyodu ama büyük doğdu çocuk..inş. sende de yanılıyolardır...

walla benimkinin kafası önde gidiyo 2 haftaya yakın...
iyi ki normal doğum değil yoksa nasıl çıkacak o kafa..diğer ikisinin de kafası büyüktü..iyi ki sezeryan olmuşum...herşeyde bi hayır var..
ama içimde ukde kaldı normal doğurmamak..o çekilen sancılar bile eminim güzeldir..ve şimdi epidural gibi de bi nimet var..

ya canım seninle günümüz aynı doktor banada kafası 2 hafta önden gidiyor dedi.ama doktor okadar çelişkili konuşuyorki deseki senin çatın dar doğuramazsın anlıyacam bana diyorki seni kurtaralım haftaya alalım diyor ben ses çıkarmayıncada 4 kg yi bile doğuran anneler var aslında diyor vallaha ne yapacağımı şaşırdım bende.doktorun sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu duymuştum acaba beni fikrimden caydırmak için mi söylüyor.sizce ne yapmalıyım ya antında yazdıklarını okuyunca tedirginliğim arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…