2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

aynen batuhancim bizdede öyle olucak

bebisimin hastane cikisi hazir teyzemiz yollamis onu ,benim giyimlerimi ve puseti esim cikcagim gün getiricek

pedleri ve bebegin giyimlerini zaten hastane hallediyor

bana sadece wc icin spray,bir kac takim gecelik (bir kac diyorum cünkü kan gecme ihtimaline karsi),külot,corap ve de günlük kullandigim seyleri (dis fircasi, macunu,tarak parfüm,krem,havlu vs) koymak kaliyor

bende 2009 nisan annesiyim sizler gibi her duyduğumu aldım 2 valiz yaptım biri bana biri oğluma ama doğru dürüst hiçbirşey kullanmadım hst.çook sıcak oluyor çarşaflar bana göre temizdi sadece yastığıma havlu örtmüştüm felaket terliyeceksiniz ona göre hazırlıklı olun, bebişin ilk giyeceklerini ayrı muhafaza edin eşinize veya kim yanınızda olacaksa ona gösterin hemşireler isteyince hemen versin malum siz orada olamadığınızdan fazla birşey almayın araba varsa yada hst yakınsa evden getirirler ben çook şeyi kullanmadan geri getirdim valla doğumdan sonra hiiiç birşey yapamadım sütyen götürmeyede gerek yok bence zaten alışıyorsun hemen emsin diye eğer normal doğum olacaksa dahada az götürün benim normal doğum olmuştu inş.hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, hayırlı doğumlar sizlere...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım bende normal doğum istiyorum bir gün için bencede fazla şeylere gerek yok gecelik çamaşır bed bebişimede bir kaç zıbın takımı bir tanede hastane çıkışı aldım yetrli olur bence bunar

kızlar bende bu ay sonu bebişimin herşeyini yıkayıp ütülerim çantamıda hazırlamaya başlarım hafiften.abartmak istemiorum çanta konusunda. sadece planladığım şey bebeğin eşyalarını poşet poşet ayırmak.yanımdakilere kolaylık olsun die çünkü hemşirler istediği anda ben orada olmayacam.

kendim içinde terlik 2 gecelik bi sabahlık 3 çift çorap 3-4 çift iç çamaşırı havlu,ped, tarak kokoş tacım ıslak medil koymayı düşünüorum..

bebeğinizin altını ıslak mendille silmeyin pamukta alın yanınıza bol bol,ben pamuklu suyla sildirmiştim

kızlarrr bugün hastanemden hastane çantası için istenenlerin listesini aldım. durun yazayım hemen.

önden açılabilen 2-3 gecelik veya pijama
1 adet sabahlık
2 çift çorap
2 adet emzirme sütyeni
emzirme pedleri
1 paket ped
2-3 adet yüksek belli iç çamaşırı. kullan at olanlardan almayacakmışız en büyük bedeni bile olmuyomuş. hamileyken giydiklerinizden getirin dedi
çıkarken giyinmeye rahat bi kıyafet
kişisel eşyalarınız tarak, diş fırçası falan gibi
bebek için
3 adet body, 3 adet tulum veya alt üst takım
biri ince biri kalın 2 battaniye
1 paket yeni doğan bezi
3 çift çorap
2 adet şapka ve eldiven.

hasta bezine gerek yok dediler. bugüne kadar hiç ihtiyaç olmamış.

Ayy Git Gide heyecanlanmaya başladım hazırlıga başladıkca kendimi dahada mutlu hissediyorum herşeyin hayırlısı olsun şimdi liste yapmaya başladım o bile gülümsememe sebep oluyo prensesim beni her haliyle mutlu ediyo ben güldükce heyecan yaptıkca tepiklemeleri çogalıyo sanki o da cok hevesli sanırım :CüvCüv:

önümüzdeki hafta hemen hazırlıycam bende rüyalarıma giriyor hiç birşey hazır değil diye doğurmak üzereyim çantam yok çantam yok diye bağırıyorum çok korkuyorum hazırlıksız yakalınıcam bir eksiğim olucak diye ilk çocuk olunca böyle acemi olunuyor sanırım

Ben Mehmet Salih'in çantasını hazırladım.
1 tane hastane çıkışı koydum(şık bişi hastaneden eve gelirken giyilecek diye üstüne de yazdım poşete koyup göbek bağı bezi dahil)
1 tane daha hastane çıkışı koydum o pek kaliteli değil battaniyesi ile fazladan 1 tane de havlu koydum içinde göbek bağı için bezi de var falan onun üstüne de doğuma girmeden hemşireye verilecek yazdım
1 tane yeni doğan ıslak mendili
1 tane pişik kremi
1 tane alt ve yüz temizleme sıvısı
6 tane ağız mendili
1 tane de fazladan iç zıbın takımı koydum şapkası ile pantolonu üstü ne olur ne olmaz.
Doğumdan 1 ay önce falan fotograf makinasını koyacağım içine.
Birde ben hamileliğimin ilk gününden itibaren dosya yapmıştım ultrason resimleri bütün tahlillerim hepsi var içinde onu da koyacağım.
Daha ne koymam gerekiyor bilmiyorum

kendin için de birşeyler koyacaksın di mi canıım? Kendini unutma ha sakın :)

bende akşam hazırladım çantamı:))) ama eksiklerim var. nolur nolmaz diye ilk acil gerekecekleri koydum gersini yvaş yavaş koyarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…