2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

evet hurmayı ben de hazırlayacağım, 3 tane yasin okunmuş hurma...bebek doğunca emdirilecek, anne de ...

kızlarr ya bu göbek bağı bezi dediğiniz nedir????
benim hiç haberim yok ondan o kadar da araştırmacı annelik yaptım atlamışım neyden yapılır nasıl bişidir bu ne işe yarar?

Göbek bağı bezi.Bebiş doğunca göbüşne bağlanıyor.30 cm boyunda 4 cm eninde beyaz yumuşak bir bez.Maksat bebişin göbeğinden akan şeylerin kıyafete bulaşmaması...

göbek bağı bezimi ??
öyle birşey yok arkadaşlar çocuğun göbeğine bişey koydurmuyorlar iltihap olabilir açık kalıp kuruması gerek..

yenidoğan bezlerde bile göbek deliği dışarda kalacak şekilde üretiliyor ve bağlanıyor

ayyy o ne yaa göbek bağı bezimi ben hiç duymadım gerçi bakalım hastaneme soracağım hemşirelerime neler gerekli diye birde onlardan alayım liste ben fazla bişey götürmek istemiyorum hastahane çıkışı biberon falan en gerkli şeyleri götüreceğim çok acil bişey lazım olursa eşim alır artık doğum yapan arkadaşlarım öyle diyo çoğu şeyin hamallığını yapıyomuşsun kullanmadan hasthaneden çıkıyomuşsun bile

hımmmm demek öyle o zaman ben mendil fazla koyayım gerekirse mendiliyle kapatırım. doktor ne derse ben de onu yaparım.
zaten karar verdim her konuda her kafadan bir ses çıkıyo doktorun dediği çok ters gelmediği sürece doktor ne derse o olacak. yoksa baş edemem ben bu çevremdekilerle
misal: biri dediki doğar doğmaz şekerli su ver, diğeri zemzem suyu ver. oldu canım bilmem kaçbin km yoldan gelmiş bayat suyu zemzem de olsa vermem valla. mikrop yuvası olmuştur ordan gelene kadar..

Kızlar ben daha hıÇbırsey hazırlamadımmm ya ne yapıcam kafam cok karısık nerden baslıcam bılemıyorum benım dogum nısan 8 ınŞ rabbım nasıp etsın butun bekleyenlereee

kizlar benim cantam sonunda hazir

icine neler koydum sizlerle paylasmak istedim,eksiklerim varsa uyarin lütfen Şeniz

• 3 tane pijama takimi
  • 1 tane saten sabahlik ve onun takimini
  • 1 tane dis fircasi ve dis macunu
  • 1 tane deodorant
  • 1 tane parfüm
  • 1 tane tarak
  • 3 tane corap
  • 1 cift terlik
  • 1 tane boy, 2 tane el havlusu,2 tane kese
  • 1 tane sac jölesi,1 tane sac spreyi
  • 2 paket mendil
  • 1 adet emzirme sütyeni,1 adette normal sütyen
  • 1 adet el yüz kremi
  • 1 adet kolonya
  • 2 adet sac lastigi :)
  • mp3´ümüde koydum simdiden

gögüs ve diger pedleri,yatak carsafi vs,bebegin tüm ihtiyaclarini hastane kendisi karsiliyor zaten

bana sadece bebegin hastane cikisini götürmek kaliyor ve bir de fotograf makinesi

varsa eksigim söyleyin kizlar nolur Şeniz

Son düzenleme:
kizlar bizim burda yani almanyada bebk icin sadece disari cikista ne alacaksan aliyormussun digerlerinin hepsini hastaneden veriyorlarmis ben bilmiyordum yani ben bebis icin götürsemde kullanilmiyormus sadece arabaya maxi cosi bebgi tasima icin burda o olmadan tasimak yasak birde kendim icin valiz hazirladim o kadar valizimde 2 önden dügmeli pijama birde emzirme icin olacak gecelik var her duruma karsi sezeryan da olabilir ihtimaline karsi atlet,hamilelik icin ic camasiri ama ben bu kullan at ic camasirlarindan aldim rahat oldugunu duydum bunlarida Türkiye de iken joker magazasinda buldum 4 lü paket halinde iki paket aldim 3 emzirme sütyeni kozmetik cantam (keremlerim taragim sampuanlarim hijyenik olmayi saglayacak malzemeler vb..)pijamalarima uygun terliklerim taclarim vs...hastane cikisinda giyecegim kiyafet kirlilerim icin torba ne bileyim aklima geldikce koyuyorum ama tam daha tamamlamis degilim ve oglusum icin battaniyesi hastane cikis kiyafeti ve bu arada anne icinde bazi temel ihtiyaclari hastane veriyormus mesela kremleri veya emzirme sonrasi eger olursa umarim emzirebilirim bunlar icin gögüs pedleri aklima gelen bunlar kizlar

deodorant mı?mp3 mü
jöle falan

kızlar bunlar ne yaa tatile mi çıkçaksınız:))ohaoldumsmile

deodorant mı?mp3 mü
jöle falan

kızlar bunlar ne yaa tatile mi çıkçaksınız:))ohaoldumsmile

mp3 alicam cünkü ,Alman radyosu dinlemek istemiyorum tüm gün odada :gitme:

deo olmazsa olmazlarimdan zemuszemus

jöle ise dus aldiktan sonra saclarimi salcim sacak birakamam ,hem uzun oldugu icin zor sekil aliyor o yüzden kaydirigubbakcemile5

bana kalsa fön makinede götürcem ama kaydirigubbakcemile3

radyo aklına gelmez bile
deodarant sıkma bırak bebeğin anne kokusunu alsın
jöleyi bilemem
fön makinası mı hihih bak doğumdan sonra tekrar görüşürz bunların hiçbiri aklına bile gelmeyecek bile
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…