2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende garip hissediyoruum kendimi ve sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum. umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

bende garip hissediyoruum kendimi ve sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum. umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

ya evet ben geç bile kaldım heralde belki klp atışıyla berber görürrüm. ne süper olur dimi.y çoook merak ediyorum. umarım bi terslik çıkmaz.

bu ilk 3 ay 1 kilo alınmalıymış toplamda doktor söyledi. benimki kiloya biraz takmış gibi . bünyem de kilo almaya çok müsait sonum hayrkaydirigubbakcemile3olsun

karnım büyüsünki bebişim de büyüsün. onu hissedebileyim.ahhhhhhh Allahım bize nasip et o güleri.

günaydın kızlarrr ya benim dün akşamdan beri midem bulanmıyo birşey yoktur değilmi :çok üzgünüm: sanki midem bulanınca bebişimin orda olduğunu hissediyor gibi oluyorum ya bu hamilelikte insanın psikolojisi çok değişiyo ya püffffffffff :bbo:

bozma moralini başlar yine gün ortasında, hem başlamasa da midesi bulanan kesin gebedir, değilse bebek orada yoktur diye bir bilgi yok:)

ay canım sağol ya hayırlısıyla kalp atışlarını duysam rahat bi nefes alıcam bu arada ktg ye ne olmuşki ben bi haber kaçırdım galiba :sm_confused:

şimdi geçmişi okudum çok şaşırdım valla Allah yar ve yardımcısı olsun en kısa zamanda tekrar haile kalır inş

ay canım sağol ya hayırlısıyla kalp atışlarını duysam rahat bi nefes alıcam bu arada ktg ye ne olmuşki ben bi haber kaçırdım galiba :sm_confused:

aynen canım o kaygıyı ben de hissediyorum, çarşamba günü eğer duyabilirsem artık hamileyim diyebileceğim sanki. ktg bebeğini kaybetti

slm kızlar bugün nasılsınız ben iğrenç durumdayım öğürmekten ölicem sanırım kafamçokkarıştı

günaydın cadoloz umarım en kısa zamanda geçer bu durumun,ben öyle şeyler hiç yaşamadım allaha şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum:))

teşekkür ederim iyi dileklerin için lady lawyer çok zor yaa oğlumu bir kaç gün önce babaannesi gile yolladım çocuk burda eve kapanıp kalıyo bunalmıştı iyice ben ildeyim oğlumu ilçeye yolladım 2 gündür eşim evde yarın oda işe gidicek çok bulanılıyorum sürekli ağlama modumdayım ama neye ağladığımı kendimde bilmiyorum eşim bugün doktoru aradı nomal bunlar geçicek diyo off offff bu hormonlarım beni bunalıma soktuu

yaşadığımız her şey hamilelik hormonundan kaynaklanıyor sıkma canını bu günler geçicek sen güzel yönlerini düşün ve moralini yüksek tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…