slm evet canım kazınıyo yanıyo degişik bişey benimde boş kaldıgında öyle oluyor ama bişeyler atıştırınca daha cok kraker geciyor
selinay çok gzl bilgiler paylaşmışın thanks
anjelik senin bu neki benim mideme su bile girse ekşiyip midemi yakıp ağzıma geliyo aç kaldığımda biri midemi matkapla deliyomuşçasına ağrıyo ve bulantıdan dolayı yiyemiyom bişi
renie şurup yazmıştı bana dr şimdilerde şurubuda içemiyom içince direk kusuyom ondanda tiksindim
hmile kalmadan önce derdim hamilelere şunu yiyin bebeğe iyi fln diye ben yapamıyom
iki gündür şehriye çorbası içiyom
düşün artık
anam, o ne yaaaav:1shok: Ben daha önce yaşamadım dedim ya acep hastalanıyor muyum yoksa hamilelikten dedikleri bu mu diye, benim mide de yanma var, ama nedense akşamları oluyor, 2 gündür başladı, mideme iyi gelmiyceni bilsem de yeşil erik deyince ya da limon ağzımın suları akıyor, 1 haftadı kaç kilo yedim bilmiyorum artıkalkisalkisalkis
hosgeldin canım. bu sefeer bebişin hep seninle insallah :Saruboceq:merhbalar arkadaşlar, kısmetse ben de 2010 ocak annesi olacağım,inşallah tabi, çünkü ocak ayında 11 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim, inşallah bu sefer yaşamam, Allahım herkese meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
slm kızlar bugün nasılsınız ben iğrenç durumdayım öğürmekten ölicem sanırım kafamçokkarıştı
kzlar son adet tarihim 17 mayıstı 10 aylık evliyim adetimi 5 gün geçince kan tahlili yaptırdım doktor hamilesin dediğinde çok sevindim cuma günü dr gidecem kızlar siz vitaminlere kaçıncı haftada başladınız
ben artık ocak annesi degilim arkadaslar
oooo herkes uyuyor demekki yaa.biz işte harıl harıl çalışalım siz uyuyunÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?