2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

sorma beimde 4 .haftadan beri karnım sürekli şiş. yememe dikkat etmeme rağmen hormonlardan kaynaklanıyor heralde (ya da ben kendimi böyle kandırıyoru) :CüvCüv:

sorma beimde 4 .haftadan beri karnım sürekli şiş. yememe dikkat etmeme rağmen hormonlardan kaynaklanıyor heralde (ya da ben kendimi böyle kandırıyoru) :CüvCüv:

arkadaşlar bu karın şişliği karın yapınızla alakalı, iç karını geniş olanın dıştan çık ıyo, ama dış karını geniş olanın hemen belli oluyor, benim önceki gebeliğimde 11 haftaalıkken hamile pantolonu hariç bişey giyemiyordum, o kadar şişti görseniz sanki 6 aylık gibiydim, şimdide dıltan bakınca göbeğim belli oluyor ama normalde hiö göbeğim yoktu, o yüzden bırakın çıksın göbişiniz, emin olun o zaman daha şeker oluyorsunuzdurkaydirigubbakcemile3

ay kızlar Allahın izniyle sıkıntılarımız geçsede bizde hamileliğin tadını çıkarsak

DuRu@--'-,
canım seni altta gördüm
hoşgelin
hamilemisin ne olur hamileyim de hadi inşallah

boş boş öğürtü oluyo bu cok can sıkıcı Çok üzgünüm çoook
bulantı bir yana birde aşerme var
herif beni yakında boşıcak
canım 3 günden beri bişi istiyo kocem gidip aldı yok beğenmedim kaynanam gitti aldı yok onuda beğenmedim
haa beğenmiyom ama bi oturusta aldıklarının hepsini yiyom yani 2 kilo falan
dün gece aklıma geldi yine basladım söylenmeye düzgün almadında canım istiyoda falan filan saat 12 benim herif sonunda kükredi kaç kere alcam öküz gibi yidin dedi baaa :1shok: bende küstüm gittim ağladım
baktım benim ki tırıs tırıs gidiyo gecenin 12 sinde yine bulmus acık manav gamyoncuiremsu
öle yani cocuğu doğurana kadar kocasız kalcam galiba kaydirigubbakcemile3

tünaydın kıslar nasılsınısssssssss, yoğun bir şekilde çalışıyorumm bi selam vereyim dedimm... ne var ne yokk

dimikaydirigubbakcemile3 bende gidemiyorum 2 ay önce gitmiştim kilomla dalga gecmişlerdisenağlama,ben evlendikten sonra cok kilo aldımda şimdi gidersem yuvarlanarak gelseydin derler kaydirigubbakcemile3onun için göbegim cıksında hamileyim işte ondan kilolar diyeyim dimikaydirigubbakcemile3

julicimm psikolojik dedi doktorum, kendini aşermeye şartlandırma dedi mevsim meyvelerini sebzelerini ye dedi kaydirigubbakcemile3 zaten ben aşermiom :)))

aa bu yazı tipini karıltıra karıştıra neler yaptım yaaa-tatlicadiarzu- adamın başına ne gelirse meraktan gelirmişkaydirigubbakcemile3

günaydın şeker hamişler :CüvCüv: napıyosunuz kızlar ben bu sabah çok kötüydüm ya evden okula gidene kadar poşet elimde bekledim kustum kudsucam diye bir yandan seviniyorum bu herşey normal gidiyo diye kasık ağrılarımda şiddetleniyo ağrı tutuğu zaman nefesim kesiliyo bu arada julietcim maşallah bebişi büyütmüşsün ya bizde 2. ayı görürmüyüz acaba :Saruboceq:

kanka
gülecem emme başıma maşıma gelir diye korkiim
ne boşması ayol adamında çocuğu ne yapsın
ay seni öyle hayal ettim bian yaa
öperim seni öper

tünaydın kıslar nasılsınısssssssss, yoğun bir şekilde çalışıyorumm bi selam vereyim dedimm... ne var ne yokk
canım benim Allah kolaylık versin inşallah

kilo konusundan bende müzdarimim malesef-tatlicadiarzu-

saat 12 ye kadar oturduğumu hiç hatırlamıyorum son bir aydır jjuliett en geç 9da yataktayım uyku modundayım zaten bütün gün bitaraftan kalkıyom bitarafa yatıyom aşermem hiç olmadı aksine canım hiçbişey istemiyo herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum boş ekmekle gün geçirdiğim oluyo 3 ay geçsede bende rahatlasam bişiler yesem :Saruboceq:

:roflol: :roflol: bencede gitmek için biraz bekle
julicimm psikolojik dedi doktorum, kendini aşermeye şartlandırma dedi mevsim meyvelerini sebzelerini ye dedi kaydirigubbakcemile3 zaten ben aşermiom :)))

amaaan haa benim herif duymasın :roflol: bebişimi düşüreyim yada yüzünde ... izimi cıksın diyom bi koşu alıveriyoo :roflol: psikolojik olduğunu duyarsa gecenin 12sinde almaz
nası psikoloji annamadım gece rüyamda bile görüyom :roflol:

bende azalcak derken yine arttı mirmirmirmir cantamda poset mutalaka var :CüvCüv:

ayy canım benim yaa
anneler boşuna demiyo kıymetimizi anne olmadan anlayamazsınız
gerçekten öyleymiş

ayy canım benim yaa
Allah sağlık versinde bişeycik olmaz Allahın izniyle
arkadaşların çoğu kalp atışlarını gördü

ay çok heyecanlıyım benim randevumda yarın sounda geldi çattı:Saruboceq:

cadaloz bende mutfaktan hiç cıkmıyom :roflol:
ayy alaam cok güldüm bugün yaaa
siz benim çıkımı görseniz kaydirigubbakcemile3

şeker sakız leblebi kraker 2 cesit meyve ekmek su bi cesit tatlı :roflol:

kızlar
dün kayınvalidemdeydik eşimle
kadın beni fitil etti
neymiş yatmayacakmışım fazla çocuk uyuşuk olurmuş
o hamileyken erik bulamazmış limon yermiş
hamileyken hep çalışmış
eşlerimizde bizle birlikte doğuracakmış
türbelere gitmişte oğlum olsun diye dua etmiş
pekmez içecekmişim
saydıda saydı
bende hee dedim geçtim
bebğim sağlıcakla gelsinde onun zırıltıları morelimi bozamaz

baska derdi varmıymıs o kaynananın :mymeka:
aman kanka sakın kafana takma onu zaten zor geldi bebiş
o fazla burnunu sokmasın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy zaten sen bebeginin kötülügünü istemezsin ne gerekiyorsa yaparsınyerimseniben kaynanana:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…