gecen hastaneye gittgimde dışarı cıktıgımda cok sıcaktı bi bayanda bana dert yanmaya başladı cok sıcak... diye sonra bana baktı seninde dogum yaza denk gelcek galiba cok zor dedi..cok sinir oluyorum ama cok şiştim karnımı içimede cekemiyorumsenağlama
sorma beimde 4 .haftadan beri karnım sürekli şiş. yememe dikkat etmeme rağmen hormonlardan kaynaklanıyor heralde (ya da ben kendimi böyle kandırıyoru) :CüvCüv:
slm kızlar günaydın o lcvadki kotlara geçen ay bende bakmıştım almayı düşündüm sorada aman hamileler alsın diye geçirmiştim içimden meğerse bende hamileymişimde haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyo miyde bulantılarınız benim son şiddetiyle devam ediyo hiç yataktan kalkmak istemiyorum çıkarcam diye bide çok ağlıyorum hiç bir sebep yokken sizdede oluyomu bu olay eşim çok üzülüyo neden ağlıyosun habire diyo bilmiyorum diyorum:1no2:
:roflol: :roflol:
şimdi iyi güzelde 7 aydan sonra kanımca biz tasıyamaz hale gelicez :roflol:
annem ne zaman geliyon dedi bana
bende anne 3,5 aylık olmadan gelmem kimse benim göbeemi görmesin didim kaydirigubbakcemile3
bu arada SAYFA 3 te listeyi bende güncelliyorum ordanda bakabilirsiniz ama listeyi buralara tasımayalım karısıklık oluyor
boş boş öğürtü oluyo bu cok can sıkıcı Çok üzgünüm çoook
bulantı bir yana birde aşerme var
herif beni yakında boşıcak
canım 3 günden beri bişi istiyo kocem gidip aldı yok beğenmedim kaynanam gitti aldı yok onuda beğenmedim
haa beğenmiyom ama bi oturusta aldıklarının hepsini yiyom yani 2 kilo falan
dün gece aklıma geldi yine basladım söylenmeye düzgün almadında canım istiyoda falan filan saat 12 benim herif sonunda kükredi kaç kere alcam öküz gibi yidin dedi baaa :1shok: bende küstüm gittim ağladım
baktım benim ki tırıs tırıs gidiyo gecenin 12 sinde yine bulmus acık manav gamyoncuiremsu
öle yani cocuğu doğurana kadar kocasız kalcam galiba kaydirigubbakcemile3
oy sükür kavusturana aklımdaydın hep cok merak ettim
eşine gecmiş olsun bebişin hayırlı olsun :lepi:
teşekkürler tatlım.....
canım öncelikle çook geçmiş olsun
inşallah şimdi iyidir eşin
sonrasındada tekrar tebrik ederim kuzucum:teytey:
teşekkürler sanada...
çok şükür iyi smhcım...
ama acayip stres yaptım sivilcelerim arttı en dikkat etmem gereken zamanda 5 gün hastanede kaldım eşimin yanında.....
hala doktora gidemedim şimdide işe başladım ne yapacağım bilemiyorum...
sizler ne aptınız doktoraa gittinizmi...
bebişleri gördünüzmü....nasıllar...
hem bulantılar ne durumda başladımı bende sabahları oluyo ama genel durumum iyi...
kankaboş boş öğürtü oluyo bu cok can sıkıcı Çok üzgünüm çoook
canım 3 günden beri bişi istiyo kocem gidip aldı yok beğenmedim kaynanam gitti aldı yok onuda beğenmedim
dün gece aklıma geldi yine basladım söylenmeye düzgün almadında canım istiyoda falan filan saat 12 benim herif sonunda kükredi kaç kere alcam öküz gibi yidin dedi baaa :1shok: bende küstüm gittim ağladım
baktım benim ki tırıs tırıs gidiyo gecenin 12 sinde yine bulmus acık manav gamyoncuiremsu
canım benim Allah kolaylık versin inşallahtünaydın kıslar nasılsınısssssssss, yoğun bir şekilde çalışıyorumm bi selam vereyim dedimm... ne var ne yokk
dimikaydirigubbakcemile3 bende gidemiyorum 2 ay önce gitmiştim kilomla dalga gecmişlerdisenağlama,ben evlendikten sonra cok kilo aldımda şimdi gidersem yuvarlanarak gelseydin derler kaydirigubbakcemile3onun için göbegim cıksında hamileyim işte ondan kilolar diyeyim dimikaydirigubbakcemile3
boş boş öğürtü oluyo bu cok can sıkıcı Çok üzgünüm çoook
:roflol: :roflol: bencede gitmek için biraz bekledimikaydirigubbakcemile3 bende gidemiyorum 2 ay önce gitmiştim kilomla dalga gecmişlerdisenağlama,ben evlendikten sonra cok kilo aldımda şimdi gidersem yuvarlanarak gelseydin derler kaydirigubbakcemile3onun için göbegim cıksında hamileyim işte ondan kilolar diyeyim dimikaydirigubbakcemile3
julicimm psikolojik dedi doktorum, kendini aşermeye şartlandırma dedi mevsim meyvelerini sebzelerini ye dedi kaydirigubbakcemile3 zaten ben aşermiom :)))
günaydın şeker hamişler :CüvCüv: napıyosunuz kızlar ben bu sabah çok kötüydüm ya evden okula gidene kadar poşet elimde bekledim kustum kudsucam diye bir yandan seviniyorum bu herşey normal gidiyo diye kasık ağrılarımda şiddetleniyo ağrı tutuğu zaman nefesim kesiliyo bu arada julietcim maşallah bebişi büyütmüşsün yabizde 2. ayı görürmüyüz acaba :Saruboceq:
ayy canım benim yaagünaydın şeker hamişler :CüvCüv: napıyosunuz kızlar ben bu sabah çok kötüydüm ya evden okula gidene kadar poşet elimde bekledim kustum kudsucam diye bir yandan seviniyorum bu herşey normal gidiyo diye kasık ağrılarımda şiddetleniyo ağrı tutuğu zaman nefesim kesiliyo bu arada julietcim maşallah bebişi büyütmüşsün yabizde 2. ayı görürmüyüz acaba :Saruboceq:
teşekkürler sanada...
çok şükür iyi smhcım...
ama acayip stres yaptım sivilcelerim arttı en dikkat etmem gereken zamanda 5 gün hastanede kaldım eşimin yanında.....
hala doktora gidemedim şimdide işe başladım ne yapacağım bilemiyorum...
sizler ne aptınız doktoraa gittinizmi...
bebişleri gördünüzmü....nasıllar...
hem bulantılar ne durumda başladımı bende sabahları oluyo ama genel durumum iyi...
saat 12 ye kadar oturduğumu hiç hatırlamıyorum son bir aydır jjuliett en geç 9da yataktayım uyku modundayım zaten bütün gün bitaraftan kalkıyom bitarafa yatıyomaşermem hiç olmadı aksine canım hiçbişey istemiyo herşeyden tiksiniyorum mutfağa giremiyorum boş ekmekle gün geçirdiğim oluyo 3 ay geçsede bende rahatlasam bişiler yesem :Saruboceq:
kızlar
dün kayınvalidemdeydik eşimle
kadın beni fitil etti
neymiş yatmayacakmışım fazla çocuk uyuşuk olurmuş
o hamileyken erik bulamazmış limon yermiş
hamileyken hep çalışmış
eşlerimizde bizle birlikte doğuracakmış
türbelere gitmişte oğlum olsun diye dua etmiş
pekmez içecekmişim
saydıda saydı
bende hee dedim geçtim
bebğim sağlıcakla gelsinde onun zırıltıları morelimi bozamaz
kızlar
dün kayınvalidemdeydik eşimle
kadın beni fitil etti
neymiş yatmayacakmışım fazla çocuk uyuşuk olurmuş
o hamileyken erik bulamazmış limon yermiş
hamileyken hep çalışmış
eşlerimizde bizle birlikte doğuracakmış
türbelere gitmişte oğlum olsun diye dua etmiş
pekmez içecekmişim
saydıda saydı
bende hee dedim geçtim
bebğim sağlıcakla gelsinde onun zırıltıları morelimi bozamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?