günaydın arkadaşlar, günaydın güzel anne adayları....
bebek için alısveriş cok erken bence cinsiyet belli olsun öyle hem bol bol gezip en beğendiklerimizi almak lazım :lepi: zayen fazla kıyafet almaya gerek yok hep hediye geliyor
zaten babnnede annanede ilk torun olduğu için bize bişi almaya gerek kalmıcak yapması bizden esyalarıda beğenmesi bizden alması onlardan :roflol:
ama kendime alısveriş yaptım lcv de güzel pantolonlar var beli lastkli onlardan aldım birde tisort pantalonlar sıkıyor artık
ocak anaları daha uyuyor mu hadi kalkın bakem
arkadaşlar ilk dr kontrolüne ne zamn gittiniz, ben henüz gitmedim, kese görünmez diye, ne zamn gitmeliyim ilk olarak?
tam 5+0 da keseyi gördük ve ilk muayenemizdi.
juliett yawruşum
ve
selinay
canım kot mu aldınız
ee daha karnımız yokki
memnunmusunuz :uhm:
bu sabah yatakta dönerken sağ tarfımdan keskin bir ağrı girdi ve çok etkili, uzun sürdü sizde de varmı bu ağrılar?
teşekkür ederim, dış gebelilten korkuyorum aslında, ara ara kasığıma çok hafif ağrı giriyo ve çok kısa sürüyo, aslında daha önce gebelik geçirdim ben, ocak ayında düşük yaptım 11 haftalıktı bebeğim ve kalbi durdu , şimdi yeniden hamileyim ve onun korkusunu yaşıyorum, inşaalh hiç kimse yaşamaz bu acıyı:Saruboceq:
canım günaydın......
ben geldim....
nasılsın umarım iyisin....
benim gebeliğim kesinleşti hamişim rabbim bağışlarsa.....
baydır giremedim....
bi takım sorunlar yaşadım hamileliğimi öğrendiğim gün eşim rahatsızdı doktora gittik...
ciğerleri su toplamış.....
10 gündür izinliydim.....
çok zor atlattık şimdi iyi ama bebişe sevincimizi yaşayamadık bile....
çok şükür iyiz ikimizde şimdi.....
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor....
özledim sizleri.....a.s.
kıss juli bi ara liste sendeydi galiba iyiydi yaa ,ndk ya devrettin oda yogun oluyo kacırıyo cogu şeyiiyerimseniben isyan cıkcak valla üzülüyo millet listeye giremiyo diye içim acıyo benimde listeye girmek güsell oluyokaydirigubbakcemile3 sen devralsana bacım güsel idare ediyodun bide konu zaten ndk nın biliyoruz ok:1hug:
juliett yawruşum
ve
selinay
canım kot mu aldınız
ee daha karnımız yokki
memnunmusunuz :uhm:
canım günaydın......
ben geldim....
nasılsın umarım iyisin....
benim gebeliğim kesinleşti hamişim rabbim bağışlarsa.....
baydır giremedim....
bi takım sorunlar yaşadım hamileliğimi öğrendiğim gün eşim rahatsızdı doktora gittik...
ciğerleri su toplamış.....
10 gündür izinliydim.....
çok zor atlattık şimdi iyi ama bebişe sevincimizi yaşayamadık bile....
çok şükür iyiz ikimizde şimdi.....
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor....
özledim sizleri.....a.s.
canım o ağrıları ben de yaşıyorum özellikle bu sabah ki ağrı çok şiddetliydi. iyi düşün yine de Allah'a emanet bebişlerimiz
gecen hastaneye gittgimde dışarı cıktıgımda cok sıcaktı bi bayanda bana dert yanmaya başladı cok sıcak... diye sonra bana baktı seninde dogum yaza denk gelcek galiba cok zor dedi..cok sinir oluyorum ama cok şiştim karnımı içimede cekemiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?