2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bebek için alısveriş cok erken bence cinsiyet belli olsun öyle hem bol bol gezip en beğendiklerimizi almak lazım :lepi: zayen fazla kıyafet almaya gerek yok hep hediye geliyor
zaten babnnede annanede ilk torun olduğu için bize bişi almaya gerek kalmıcak yapması bizden esyalarıda beğenmesi bizden alması onlardan :roflol:
ama kendime alısveriş yaptım lcv de güzel pantolonlar var beli lastkli onlardan aldım birde tisort pantalonlar sıkıyor artık

gunaydılar:) bende aldım opantolanlardan onu giyiyorum bu aralarkaydirigubbakcemile3

kıss juli bi ara liste sendeydi galiba iyiydi yaa ,ndk ya devrettin oda yogun oluyo kacırıyo cogu şeyiiyerimseniben isyan cıkcak valla üzülüyo millet listeye giremiyo diye içim acıyo benimde listeye girmek güsell oluyokaydirigubbakcemile3 sen devralsana bacım güsel idare ediyodun bide konu zaten ndk nın biliyoruz ok:1hug:

arkadaşlar ilk dr kontrolüne ne zamn gittiniz, ben henüz gitmedim, kese görünmez diye, ne zamn gitmeliyim ilk olarak?

bu sabah yatakta dönerken sağ tarfımdan keskin bir ağrı girdi ve çok etkili, uzun sürdü sizde de varmı bu ağrılar?

ocak anaları daha uyuyor mu hadi kalkın bakem

canım günaydın......

ben geldim....

nasılsın umarım iyisin....

benim gebeliğim kesinleşti hamişim rabbim bağışlarsa.....

baydır giremedim....

bi takım sorunlar yaşadım hamileliğimi öğrendiğim gün eşim rahatsızdı doktora gittik...

ciğerleri su toplamış.....

10 gündür izinliydim.....

çok zor atlattık şimdi iyi ama bebişe sevincimizi yaşayamadık bile....

çok şükür iyiz ikimizde şimdi.....

sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor....

özledim sizleri.....a.s.

juliett yawruşum
ve
selinay
canım kot mu aldınız
ee daha karnımız yokki
memnunmusunuz :uhm:

tam 5+0 da keseyi gördük ve ilk muayenemizdi.

teşekkür ederim, dış gebelilten korkuyorum aslında, ara ara kasığıma çok hafif ağrı giriyo ve çok kısa sürüyo, aslında daha önce gebelik geçirdim ben, ocak ayında düşük yaptım 11 haftalıktı bebeğim ve kalbi durdu , şimdi yeniden hamileyim ve onun korkusunu yaşıyorum, inşaalh hiç kimse yaşamaz bu acıyı:Saruboceq:

juliett yawruşum
ve
selinay
canım kot mu aldınız
ee daha karnımız yokki

canım julininkini bilmem ama benim aldıgım hamile pantolonu degil sadece lastıklı spor bi model cok rahat eski pantolonum olmuyor cünkü kocaman bii göbegim var benimki birden kilo aldım ondan ama millet bebek sanıyokaydirigubbakcemile3

canım o ağrıları ben de yaşıyorum özellikle bu sabah ki ağrı çok şiddetliydi. iyi düşün yine de Allah'a emanet bebişlerimiz

oy sükür kavusturana aklımdaydın hep cok merak ettim
eşine gecmiş olsun bebişin hayırlı olsun :lepi:

canım ilk sayfada benim mesajım yok o yüzden ndk yapıyo ben alsam bile aralarda kayboluyo diğeri gelip eski listeyi güncelliyo daha karısıklık
amaan napcan listeyi beyaaaa :roflol:

juliett yawruşum
ve
selinay
canım kot mu aldınız
ee daha karnımız yokki

kimin karnı yok kaydirigubbakcemile3 benimkinin maşallahı varsırnaşık şey

canım öncelikle çook geçmiş olsun
inşallah şimdi iyidir eşin
sonrasındada tekrar tebrik ederim kuzucum:teytey:

canım o ağrıları ben de yaşıyorum özellikle bu sabah ki ağrı çok şiddetliydi. iyi düşün yine de Allah'a emanet bebişlerimiz

ne biliyim canım ya korkuyorum işte, insanın canı bir kez yanınca:1no2: inşallah bu sefer olmayacak...Allahım hepimizin meleklerini korusun... olumlu düşünmek lazım haklısın...

gecen hastaneye gittgimde dışarı cıktıgımda cok sıcaktı bi bayanda bana dert yanmaya başladı cok sıcak... diye sonra bana baktı seninde dogum yaza denk gelcek galiba cok zor dedi..cok sinir oluyorum ama cok şiştim karnımı içimede cekemiyorumsenağlama

:roflol: :roflol:
şimdi iyi güzelde 7 aydan sonra kanımca biz tasıyamaz hale gelicez :roflol:
annem ne zaman geliyon dedi bana
bende anne 3,5 aylık olmadan gelmem kimse benim göbeemi görmesin didim kaydirigubbakcemile3

bu arada SAYFA 3 te listeyi bende güncelliyorum ordanda bakabilirsiniz ama listeyi buralara tasımayalım karısıklık oluyor

slm kızlar günaydın o lcvadki kotlara geçen ay bende bakmıştım almayı düşündüm sorada aman hamileler alsın diye geçirmiştim içimden meğerse bende hamileymişimde haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyo miyde bulantılarınız benim son şiddetiyle devam ediyo hiç yataktan kalkmak istemiyorum çıkarcam diye bide çok ağlıyorum hiç bir sebep yokken sizdede oluyomu bu olay eşim çok üzülüyo neden ağlıyosun habire diyo bilmiyorum diyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…