sakın takma kafana adından belli kaynana salla gitsinkızlar
dün kayınvalidemdeydik eşimle
kadın beni fitil etti
neymiş yatmayacakmışım fazla çocuk uyuşuk olurmuş
o hamileyken erik bulamazmış limon yermiş
hamileyken hep çalışmış
eşlerimizde bizle birlikte doğuracakmış
türbelere gitmişte oğlum olsun diye dua etmiş
pekmez içecekmişim
saydıda saydı
bende hee dedim geçtim
bebğim sağlıcakla gelsinde onun zırıltıları morelimi bozamaz
günaydın kızlar. bakıyorum da mide bulntıları başlamış sizde. benim daha erken heralde. pek bişi yok. hafif iştahsızlık var. ben d eperşembe doktora gidicem kesemizi görücez inşalalh.
kızlar
dün kayınvalidemdeydik eşimle
kadın beni fitil etti
neymiş yatmayacakmışım fazla çocuk uyuşuk olurmuş
o hamileyken erik bulamazmış limon yermiş
hamileyken hep çalışmış
eşlerimizde bizle birlikte doğuracakmış
türbelere gitmişte oğlum olsun diye dua etmiş
pekmez içecekmişim
saydıda saydı
bende hee dedim geçtim
bebğim sağlıcakla gelsinde onun zırıltıları morelimi bozamaz
bencede :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ee yani canım benimayy zaten sen bebeginin kötülügünü istemezsin ne gerekiyorsa yaparsınyerimseniben kaynanana:tomato:
sakın takma kafana adından belli kaynana salla gitsin
kaynananın tabirine göre benim çocuk süper ötesi uyuşuk olıcak desene kalktığım yok benim hiçkaydirigubbakcemile3pekmez içince erkek oluyosa ne yersek kız olur acaba ben kız isityorum kayınvaldenin dedelikafadulderin bilgilerinden faydalanmak isterim
kankişim:1hug:baska derdi varmıymıs o kaynananın :mymeka:
aman kanka sakın kafana takma onu zaten zor geldi bebiş
o fazla burnunu sokmasın
inşallah görürsün canım benim sağlıcaklagünaydın kızlar. bakıyorum da mide bulntıları başlamış sizde. benim daha erken heralde. pek bişi yok. hafif iştahsızlık var. ben d eperşembe doktora gidicem kesemizi görücez inşalalh.
bende imreniyorum canım yaa benimde öyle mide bulantım tam anlamıyla yok ama midem fenaben hamile olduğumu öğrendim iki gün sorabulantılarım başladı halada devam ediyo inşallah olmaz sweetbaby sadece iştahsızlıkla atlatırsın mide bulantısı olmyana hmilelere çok imreniyorum ben:teselli::teselli:
malesef canım benim malesefyuh yani seninkide tam kaynanaymış ne o öle şükretmiyoda oğlum baba olacak diye neler düşünüyo boşver takma.....
Sen keyfine bak canım boş sözleri dinleme
ayy bende 8 hafta yazıyoo ama 7 hafta bebeğimm 1 hafta geriden geliooo, değiştirmicem bananeee 8 hafta kalsın :))) zaman geçmioooooooooo
kızlar benİm canım geÇen pazarda mısır İstedİ ama Şu an daha erken mevsİmİ deĞİl ve saĞlıksız olur dİye yemedİm aklımda kaldı bİŞe olrmu acep
kıslarr ben kocişime aş eriyom galibaaa, ya sürekli kokusu burnumdaa :))))))))))))))
ya ne bİlİm ÜstÜ aÇık aÇık temİzmİ?falan dİye Çok sordum kendİ kendİme vazgeÇtİm ama hemen bulup yİcem acaba bİŞe olurmu ya?
ayy ndk cnm benim de cnm sarımsak istiyo bol sarımsaklı biber dolması kokuyo burnuma akşama yapayım bari mis gibi
kızlarrr benim saçlarım çok fena oldu birbirine dolaşıyolar, kestirmem lazımmm teyzem tutturdu sakın kestirme diye ben batıl şeylere inanamam ama acaba mı diyor insann, saçını kestiren varmı hamişkenn???
kızlarrr benim saçlarım çok fena oldu birbirine dolaşıyolar, kestirmem lazımmm teyzem tutturdu sakın kestirme diye ben batıl şeylere inanamam ama acaba mı diyor insann, saçını kestiren varmı hamişkenn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?