2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sakın takma kafana adından belli kaynana salla gitsin
kaynananın tabirine göre benim çocuk süper ötesi uyuşuk olıcak desene kalktığım yok benim hiçkaydirigubbakcemile3pekmez içince erkek oluyosa ne yersek kız olur acaba ben kız isityorum kayınvaldenin dedelikafadulderin bilgilerinden faydalanmak isterim

günaydın kızlar. bakıyorum da mide bulntıları başlamış sizde. benim daha erken heralde. pek bişi yok. hafif iştahsızlık var. ben d eperşembe doktora gidicem kesemizi görücez inşalalh.

günaydın kızlar. bakıyorum da mide bulntıları başlamış sizde. benim daha erken heralde. pek bişi yok. hafif iştahsızlık var. ben d eperşembe doktora gidicem kesemizi görücez inşalalh.

ben hamile olduğumu öğrendim iki gün sorabulantılarım başladı halada devam ediyo inşallah olmaz sweetbaby sadece iştahsızlıkla atlatırsın mide bulantısı olmyana hmilelere çok imreniyorum ben:teselli::teselli:

ayy bende 8 hafta yazıyoo ama 7 hafta bebeğimm 1 hafta geriden geliooo, değiştirmicem bananeee 8 hafta kalsın :))) zaman geçmioooooooooo

yuh yani seninkide tam kaynanaymış ne o öle şükretmiyoda oğlum baba olacak diye neler düşünüyo boşver takma.....

Sen keyfine bak canım boş sözleri dinleme

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede :roflol:
ayy zaten sen bebeginin kötülügünü istemezsin ne gerekiyorsa yaparsınyerimseniben kaynanana:tomato:
ee yani canım benim

takmıyorum canım benim yaa
çok bilir kendileri erkek manyağı kadın 3 oğlu var
büyük elitim oğlu vede şimdi 8 aylık hamile oğlu olacak
küçük eltiminde çok dua etti oğlu olsun diye kızı var
oğlan manyağı nedense
hayırlı olsunda ne olursa olsun ama öyle değilmi
insan sağlıckla gelsin diye dua eder

sorarım senün içinde -tatlicadiarzu-
sen bol bol ekşi ye emi kuzum :1hug:

kızlar benım canım geÇen pazarda mısır ıstedı ama Şu an daha erken mevsımı deĞıl ve saĞlıksız olur dıye yemedım aklımda kaldı bıŞe olrmu acep

baska derdi varmıymıs o kaynananın :mymeka:
aman kanka sakın kafana takma onu zaten zor geldi bebiş
o fazla burnunu sokmasın
kankişim:1hug:
inşallah görürsün canım benim sağlıcakla
bende imreniyorum canım yaa benimde öyle mide bulantım tam anlamıyla yok ama midem fena
yuh yani seninkide tam kaynanaymış ne o öle şükretmiyoda oğlum baba olacak diye neler düşünüyo boşver takma.....

Sen keyfine bak canım boş sözleri dinleme
malesef canım benim malesef
ayy bende 8 hafta yazıyoo ama 7 hafta bebeğimm 1 hafta geriden geliooo, değiştirmicem bananeee 8 hafta kalsın :))) zaman geçmioooooooooo

ndk canım benim benim randevum yarın çok heyecanlıyım
bakalım ben kaç haftalığım
senle çoğu şey aynı

kıslarr ben kocişime aş eriyom galibaaa, ya sürekli kokusu burnumdaa :))))))))))))))

kızlar benİm canım geÇen pazarda mısır İstedİ ama Şu an daha erken mevsİmİ deĞİl ve saĞlıksız olur dİye yemedİm aklımda kaldı bİŞe olrmu acep

canım ben geçen hafta cumartesi eşimle parka gitmiştik
orda satılıyodu
aldık yedim
sağlıksız derken :çok üzgünüm:

güaydın kızlar nasılsınız bakalım
18 mayıs günü dr a gittik kese göründü 6 haftalık bebeişimiz
30 mayısta da inş kalp atışlarını duyacaz bakalım geç oldu biraz ama iş yerinden
anca o tarihe izin alabiliyorum:))))

kıslarr ben kocişime aş eriyom galibaaa, ya sürekli kokusu burnumdaa :))))))))))))))

ayy ndk cnm benim de cnm sarımsak istiyo bol sarımsaklı biber dolması kokuyo burnuma akşama yapayım bari mis gibi

ya ne bılım ÜstÜ aÇık aÇık temızmı?falan dıye Çok sordum kendı kendıme vazgeÇtım ama hemen bulup yıcem acaba bıŞe olurmu ya?

ya ne bİlİm ÜstÜ aÇık aÇık temİzmİ?falan dİye Çok sordum kendİ kendİme vazgeÇtİm ama hemen bulup yİcem acaba bİŞe olurmu ya?

bişiy olmaz korkma canım benim rahmetli anneannem bişiye canın kalıpta yiyemezsen avcunu yala göğsüne sür derdi biyerlerin şişmesin diyekaydirigubbakcemile3 sende çık bugün ye madem okadar canın istedi can isteği şifaymış insana anam bende ne bilgili konuştumkaydirigubbakcemile3

kızlarrr benim saçlarım çok fena oldu birbirine dolaşıyolar, kestirmem lazımmm teyzem tutturdu sakın kestirme diye ben batıl şeylere inanamam ama acaba mı diyor insann, saçını kestiren varmı hamişkenn???

merhaba kızlar ...
nasılsınız bakalım?

valla cnm bnmde kestirmem lazım ama bende arada kaldım...
saçlarım zaten uzundu baya da uzadı....
kararsız kaldım....

benim bu 2. hamileliğim canım
ilkindede kestirdim inanışa göre eskinin kadınları saçını kestirirsen çocuğun aklı gıt olur derler ilk çocuğum süper zzeki oldu bundada birşey olmıycağına inandığım için daha 4 gün önce kestirdim çok saçma bi inanış bana göre bana döre kestir yanee-tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…