2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
luliet kaçıncıyı doğurcan sen arkadaşım sırnaşık şey kafam karıştı yazılanlardan kafamçokkarıştı bide mide bulantısı için ne ilacı kulanıyosun metemidmi

ben ilaç kullanmıyorum canım fayda etmiyo..ikinci kızımda faydasını görmedim.

bana doktor kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak demişti, kalp atışını duyduk startı verdik :)))))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

biz hiç yasak koymadık eskisi gibide olmuyo ben halsızıım uyuyorum.daha çok.

ndk sen bizden birgün önceydin yani sat olarak amaaa biz seni geçtik geç döllenmiş ye seninki şimdi biz büyüğüz sende bir hafta :)

ayy evet sorma be canımm, yine sona kaldımm kaydirigubbakcemile3 bugün ne güsel 8 oluyodum ama sanırım 6+6 yızzzalkisalkisalkis

ben isteksizim ya bulantım çok ondanmı acaba..kaydirigubbakcemile3

bizimki 9 haftalık julim senin kaç oldu...

20 mart benimki adet tarihim. ilk günden hesap edecekmişiz..yumurta o gün şeçiliyomuş..kaydirigubbakcemile3

benim sat 30 mart benim nası 6+6 oluyooo sisin ne güsel 9 olmuşş maaşallahhh bananeeee küstümmmmmm

görürsün inş julim..şu günler riski günler geçseydi çarçabuk..allahın izniyle..

ndk seninki geçmi döllenmiş yumurta..

görürsün inş julim..şu günler riski günler geçseydi çarçabuk..allahın izniyle..

ndk seninki geçmi döllenmiş yumurta..

ya ben yumurta takibindeydim zaten, 30 martta regl oldum 15 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum, doktorum çatlayan yumurtalardan sonra tekrar yumurtladın sanırım dedi ama garip yanii, neyse vardır bundada bir hayır kesin ocakta doğurcam ne güsellll:sm_cool:

meleğimi öğreneli tam bi ay oldu
zaman aslında cabuk geciyor
akşam hep hayal ettim kucağımdaydı sanki
insaalh bu günleride görücez :Saruboceq:
21 gün sonra görmeye gidicez belki cizsiyetini bile görürüm kimileri 12 haftada görebiliyor bende 12+4 olcam görürmü ki acaba
hele bi görmesin oyarım doktorun gözlerini

valla bende çok merak ediyorum cinsiyetini....
tabi sağlıklı olması en önemlisi...
ama ben hep kız istedim şu yaşıma kadar ...onu süslemek,tokalar takmak,mini etek.....:Saruboceq:
eşim önemli değil kız erkek diyor...
beni gören herkes senin oğlun olacak diyor...bakalım artık hayırlısı...

ben bu cuma kalp atışı için gidecem bakalım...doktor 2 hafta önce gittiğimde sen bile şaıracaksın nasıl büyüdüğüne demişti...
inşallah öyledir....

kızlar merhabalar beni de aranıza alırmısınız bugun ogrendim hamile oldugumu reglim 2 gun gecmisti sabah idrar testi yaptım cift cizgi inanamadık esimle hemen hastaneye gittik kan testi yaptırmaya veee sonuz pozitif ben moskovadayım burda bir doktorum yok o yuzden hemen turkiyedeki doktorumu aradım ucaga binip gelmemde sakınca var mı diye yok dedi haftaya gel goreyim seni dedi acaip sevincliyim ama aynı zamnda saskınım ocak ayında cikolata kisti ameliyatı olmustum o yzuden daha bi heyecanla bekliyordum sukurler olsun alalhım cok bekletmedi bizi ve bebisimi gonderdi henuz cok erken karmakarısıgım ne olur bana da dua edin hersey yolunda gitsin diye cunku burda kimsem yok ailem arkadaslarım herkes turkiyede tahmini dogum 30 ocak gozukuyor galiba son ocak annesi de ben olacagım hayırlısıyla insallah :) allah hepimize saglıklı bir hamilelik gecirmemizi ve hayırlısıyla saglıklı bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin insallah

ilk aylarda kadında isteksizlik olurmuş ben öyle okumuştum,hatta kokuya hassalaştığı için kocasının kokusundan tiksinenler bile oluyormuş,birde uyuşukluk ,uyku hali ,yorgunluktan dolayı istek olmazmış bana bunlar mantıklı geliyor,zaten biz düşük ihtimaline karşı hamile olduğumu öğrendiğim amdan beri hiç ilişkiye girmedik,1 kez düşük yaptığım için korkuyorum eşim de ben de istemiyoruz o yüzden..

arkadaşlar ne güzel ya, 2. ayı bitirdiniz benim daha minicik, perşembe günü dr uma gidicem, inşallah keseyi görebilirim... kızlar bu arada bu haftalarda çok fazla su içmeniz gerekiyor.... en az 10 bardak günde ... bide gece yatmadan önce 1 bardak su mutlaka içmelisiniz.... çünkü bebişleriniz suyun içindee yaşıyor ve o su 3 saatte bir yenileniyor, ayrıca bebebişlere oksijeni su taşıyor...

erkek bebek çabuk gösteriyo cinsiyeti..kız 4 ay falan oyalıo.ama belki gözükür.

bişey yemiyorumki su içiyim anacım susamıyorum napcaksak böyle...kaydirigubbakcemile3

ben çok su içiyorum çok hararet var bende,gece kalktığımdada çok susamış oluyorum ve su içiyorum,onun için de gece defalarca wc ye gidiyorum,uykularım bölük pörçük ,bu yüzden gün içerisinde de sürekli uyuşuk vaziyetteyim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…