2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yemeğimizi yedik
uykumuzuda aldık geldik :CüvCüv:
ama hala mide bulanıyoo hap ta içmek istemiyom

ben ikinci kızımda kestirdim saçımı sadece gaygısız oldu süper zeki bi kız..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ne çabuk yazıyonuz okulun bil ağır yetişemiyom size :bbo: kızlar benim kayınvalidemde 1 senedir çocuk çocuk deyip duruyodu (1.5 yıllık evliym daha) ençok onun lafını duymuycam diye seviniyorum ya her aradığımda bebek yokmu diye soruyodu kafamçokkarıştı en son sadece onun için dua ettim çocuğum olsun diye neyse çok şükür olduda şimdi gönül rahatlığıyla gidicem memlekete :teytey:

3 gündür feci bulantım ve kusmam var. hiç bişey yiemiyorum bi tostla duruyorum akşamları. meyve bide.senağlamaartık dayanamıyorummmmmmmmmmm.

hayırlı olsun canım hadi bakalım yırtmışsın.delikafadulden

o zaman bende kestireyim bari...
çünkü çok uzadı ve acayip dolaşıyor...

doktorlar neler öneriyor anlatalım mı birbirimize?
biz eşimle aynı yatakta yatıyoruz tabi o da ben de yaramazlık yapmıyoruz korkudan
zaten doktora da soramadık ben utandım...
ama galibe doğrusu da bu dimi kızlar?

bende kestircem benimki acayip uzun dogumda falan zor olur hastanede dolaşır. bakımı..heleki sezaryanda. bakımı zor oluyo.senağlama

doktor bize öyle bi yasak koymadı ama
bu ilk üç ay sanırım hormonlardan kadın isteksiz oluyormus

ben ikinci kızımda kestirdim saçımı sadece gaygısız oldu süper zeki bi kız..kaydirigubbakcemile3

luliet kaçıncıyı doğurcan sen arkadaşım sırnaşık şey kafam karıştı yazılanlardan kafamçokkarıştı bide mide bulantısı için ne ilacı kulanıyosun metemidmi

ndk sen bizden birgün önceydin yani sat olarak amaaa biz seni geçtik geç döllenmiş ye seninki şimdi biz büyüğüz sende bir hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…