gunayıdn kızlarrr.
nasılsınızzz????
smhsmhim e noldukiii????????
ya kızlar bişey soracam,şimdi ilk haftalar mide bulantısı oluyor fazla bişey yiyemiyoruz,ben yemediğim zaman vijdan azabı duyuyorum,bebeğimi aç brakıyorum gelişmesse diye,peki anne bulantıdan fazla bişey yiyemesse bebek ne ile beslenir,bebeğin gelişimi geri mi kalır,bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerinizi bekliyorum..
mrh kızlar bende inş.Allahın izniyle ocak annesi olucam 12 ocak satı 7 nisan olupta kalp atışlarınıduyan varmı ben hafta sonu falan gidicemde inş.duyarım keseyi görmüştüm zaten şubatta bir düşük yapmıştım o yüzden biraz endişeliyim duan edin banada
ya kızlar bişey soracam,şimdi ilk haftalar mide bulantısı oluyor fazla bişey yiyemiyoruz,ben yemediğim zaman vijdan azabı duyuyorum,bebeğimi aç brakıyorum gelişmesse diye,peki anne bulantıdan fazla bişey yiyemesse bebek ne ile beslenir,bebeğin gelişimi geri mi kalır,bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerinizi bekliyorum..
bugün doktora gidecekti,9:30 da randevüsü vardı,sen arkadaşlarının durumunu nasıl takib ediyorsun bakıymklava:
shekerciğim bu konuda da yüksek bilgilerini bekliyorum:1rolleyes:
juliet ve ndk teşekkür ederim o zaman kendimi zorlamama gerek yiyebildiğim kadar yiyeyim diimi,peki kalsiyum ihtiyacı nolacak,süt içerken de zorlanıyorum,günde 2 bardak içmeye çalışıyorum ama artık tiksinmeye başladım.
kızlar merhabalar
topice işlerimin yoğundan fazla giremiyorum okuyamıyorumda geçmişe ktgye noldu kızlar bilgisi olan varmı?
mrh kızlar bende inş.Allahın izniyle ocak annesi olucam 12 ocak satı 7 nisan olupta kalp atışlarınıduyan varmı ben hafta sonu falan gidicemde inş.duyarım keseyi görmüştüm zaten şubatta bir düşük yapmıştım o yüzden biraz endişeliyim duan edin banada
evet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.
ben 5+5 te gördüm ama bebek çok küçüktü çok rahat görürsünüzben 6+3 üm ama 7+0 da görücem inşlh ama 6+4te gören bi arkadaş vardı kim oldugunu hatırlamıyorum inan
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
ayyyy kızlar kayseri deyiz biz ve hala güvenebilecegimiz bir dr bulamadık
varmı bildiğiniz tanıdığınız ii bir dr:)))
duyulur canım tabiki en son ne zaman gitmiştin kesenimi görmüştünya günaydın kıslar ben bugun 6+4 üm gitsem kalp atışşı duyulurmu
enemmm seninde mi geriden geliyorrr, iyi yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun CADIARZU
ya kızlar bişey soracam,şimdi ilk haftalari mide bulantısı oluyor fazla bişey yiyemiyoruz,ben yemediğim zaman vijdan azabı duyuyorum,bebeğimi aç brakıyorum gelişmesse diye,peki anne bulantıdan fazla bişey yiyemesse bebek ne ile beslenir,bebeğin gelişimi geri mi kalır,bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerinizi bekliyorum..
hosgeldin canım kaç hafta oluyor bebiş :uhm:
h.b. cnm bugün bebişim:CüvCüv: 6+7 oluyo inş.sağ salim kucağımıza alırız allahın izniyle
h.b. cnm bugün bebişim:CüvCüv: 6+7 oluyo inş.sağ salim kucağımıza alırız allahın izniyle
ben hiç süt içemiyorum oldum olası da içemem -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?