2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gunayıdn kızlarrr.
nasılsınızzz????

sanada günaydın canım
öğlen oldu tısım yenimi uyandın bakiiim

smhsmhim e noldukiii????????

doktora gidecekti bugün ama daha gelmedi merak ettim

hiç merak etme canım bebiş annenin hücrelerinden besleniyormus doktorum bana öyle demişti kendini yemek için zorlama demişti :CüvCüv:

hosgeldin canım kaç hafta oluyor bebiş :uhm:

yok canımm doktor bana sen hiçbişi yemesende bebek beslenir senin hücrelerinden beslenio gibi bişi demişti, ilk aylar kilo verenler bile olurmuş ama tam bilmiomm bebek nası beslenir ne yapar:uhm:

shekerciğim bu konuda da yüksek bilgilerini bekliyorum:1rolleyes:

juliet ve ndk teşekkür ederim o zaman kendimi zorlamama gerek yiyebildiğim kadar yiyeyim diimi,peki kalsiyum ihtiyacı nolacak,süt içerken de zorlanıyorum,günde 2 bardak içmeye çalışıyorum ama artık tiksinmeye başladım.

shekerciğim bu konuda da yüksek bilgilerini bekliyorum:1rolleyes:

aşkolsun arkadaşım, sadece biraz fazla meraklıyım kaydirigubbakcemile3 ama bebişleriniz için yemek yiyemesenizde sorun değil, o zaten sizin hücrelerinizden besleniyor, sadece su için günde en az 10 bardak , susuz kalmasın bebişler, su da yaşıyorlar biliyorsunuz?kaydirigubbakcemile5

kızlar merhabalar
topice işlerimin yoğundan fazla giremiyorum okuyamıyorumda geçmişe ktgye noldu kızlar bilgisi olan varmı?

ben hiç süt içemiyorum oldum olası da içemem -tatlicadiarzu-

mahlikacım sen merak etme o besleniyor sadece senin kalsiyuma ihticın olacak ileriki yaşlarda kemik erimsesi vs olmasın die sadece kendin için içmen lazım süt içemezsen yoğrt yada peynir ye yumurta haşla

kızlar merhabalar
topice işlerimin yoğundan fazla giremiyorum okuyamıyorumda geçmişe ktgye noldu kızlar bilgisi olan varmı?

hoşgeldin canım, ktg düşük yapmış maaleseff:çok üzgünüm: dua edelim rabbim tez zamanda tekrar meleğine kavuştursun inşallahhh:1hug:

özellikle gebelerin dişleri problemli olur kiminin ki ayrılır diş eti kanaması olur buda kalsiyum yetmediği için
o yüzden bebiş için olmasa bile kendiniz için mutlaka süt yoğurt peynir tüketin sağlıklı anneler olalım ki sağlıklı bebişlerimiz olsun

hoşbulduk canım.ayy kıyamam geçmiş olsun canım yaa.mevlam sabır versin yardımcısı olsun.

selam kızlar tünaydın 6 nisan benim geçen hafta kalp atışlarını duymuştum ama doktorum erken duyduğumuzu söylemişti 8. haftaya kadar duyulmasında bi anormallik yok yanii

canım doktorunla konuş hap verir sana benim ilk günümden beri lekem hiç durmuyo koyu kahve arada kırmızı bacaklarını tamda düz uzatmadan biraz toplayarak uzan yada altına bişey koy havada kalsın bol bol dinlen kırmızı görmediğin sürece orun yok

ben 6+3 üm ama 7+0 da görücem inşlh ama 6+4te gören bi arkadaş vardı kim oldugunu hatırlamıyorum inan
ben 5+5 te gördüm ama bebek çok küçüktü çok rahat görürsünüz

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
ayyyy kızlar kayseri deyiz biz ve hala güvenebilecegimiz bir dr bulamadık
varmı bildiğiniz tanıdığınız ii bir dr:)))

canım arkadaşı var benim 2 doktora gidiyor konuyşuyim onla yazarım sana

ya günaydın kıslar ben bugun 6+4 üm gitsem kalp atışşı duyulurmu
duyulur canım tabiki en son ne zaman gitmiştin kesenimi görmüştün

enemmm seninde mi geriden geliyorrr, iyi yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun CADIARZU

benimde 1 hafta geride 11-12. haftaya kadar sarkmalar normal sonra ileri bile gidiyo anca düzene girer geç döllenme olmuştur sıkmayın canınızı

canım 15. haftadan sonra filan bebek senden besleniyo. ama şuan yediklerininde faysası yok değil

günaydın kızlarrr

teşekkürler canlarım ya iyiki size sormuşum rahatlattınız beni,benim doktor hiç bilgi vermiyor,sormadan anlatmıyor,ben de doktorumu değiştirsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…