2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar ben de perşembe gidicem keseyi görmek için 6+1 olucam bir de kalp atışını görürmüşüm süper olur. çok erken duyan varmı aranızda kalp atışını

kızlar ben de perşembe gidicem keseyi görmek için 6+1 olucam bir de kalp atışını görürmüşüm süper olur. çok erken duyan varmı aranızda kalp atışını

inşaallah canım,bende ultrason görünüşüne göre 6+1 de gitmiştim ese 13 mm di,kalp atışını duymak için 7+2 de gittim ve duydum çok şükür,

kızlar sağolun. a bi de benim hiçbi belirtim yok bazen hamilemiyim gerçekten die içimden geçiriyorum.

inşaallah canım,bende ultrason görünüşüne göre 6+1 de gitmiştim ese 13 mm di,kalp atışını duymak için 7+2 de gittim ve duydum çok şükür,

inşallah canım ay ben d ebi kez kese göremeden düşük yaptım korkuyorum.
inşallah görürrüm olsun beklerim 1 hafta daha kalp atışı için.

canım ben kalp atısını 6+4 de duydumm...

ne güzel ya sen erkenden duymuşsun. süper.bize d enasip etsin yarabbim.

kızlar sağolun. a bi de benim hiçbi belirtim yok bazen hamilemiyim gerçekten die içimden geçiriyorum.

bendede hiç belirti yokkaydirigubbakcemile2 canım ben sata göre 7+4 tüm usg 6+2 çıkardı kalp atışını duyduk çok şükür sende duyarsın inşallahhh:Saruboceq:

ben geldim kızlar... acayip şişmiş halde :)) çok yedim yine.... çok iştahım var, böyle giderse 100 kilo ourum, zaten 63 kilo ile hamile kaldım :))

bendede hiç belirti yokkaydirigubbakcemile2 canım ben sata göre 7+4 tüm usg 6+2 çıkardı kalp atışını duyduk çok şükür sende duyarsın inşallahhh:Saruboceq:

ndk sendoktora gitttinmi ve son adet tarihin nedir benim 8 nisan ise 6+6 oluyor sanırım doktora gitmedim henüz ..delikafaduldendelikafadulden

kıslar dün ben de gittim doktora tahlil sonuçlarımla birlikte, fasülyenin kendisi 3,5 mm. olmuş ve minicik bi kalbi vardı ve ritmik bi şekilde atıyordu. Çok hoş bir duygu...:) Umarım siz de yaşarsınız ve sonuna kadar hep birlikte gideriz. Bu arada benimki tam 6 haftalıkmış.

Bu arada kıslar idrarda enfeksiyon çıkmış, büyük ihtimalla şiddetli gripten. ndk bol bol su iç, sıvı al.

ndk sendoktora gitttinmi ve son adet tarihin nedir benim 8 nisan ise 6+6 oluyor sanırım doktora gitmedim henüz ..delikafaduldendelikafadulden

bende 6 nisan son renkli dönemim ilk doktora gitmem 13 mayıstadı keseyi gördüm ikinci gitmem 22sinde gittim kalp atışlarını duydum 3. randevum 5 haziran ozamanda bebişi görcez sanırım bide şu mide bulantılarım bitsekafamçokkarıştı

iim ndk cım aynen devam neredeyse hiç belirtisiz bi hamilelik geçiriorum çok şükür..
sadece biraz iştahsızlık var bu ara bende yaa
ha bide ndk listeyi güncelle benim kalp atışlarımız duyuldu diğer kontrol 20 haziran inş

gözünaydın canım çok sevindim ya inşallah hep böyle güzel haberlerle bekliyoruz herkesi

yaaa bende acıktımm çıkamadım daha yemeğeee Çok üzgünüm çoook

çokkk acıkıyorum canım ben ya cokacimcoook acayip iştahım var, okula gelirken çıkımı da yanımda getiriyorum,içinde meyve (bi kaç çeşit) bisküvi vs. yetmiyo kantine iniyorum , kantincimiz seher teyze hayırdır diyokaydirigubbakcemile3 ama ben daha söylemedim, ne olur ne olmazbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…