inşallah canım ya ben de ^5+1 de gidicem ben de inşallah görebilirim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
cm biz 18 mayısta gitmiştik dr a 6+0 dı ve keseyi gördük 30 una randevu aldık inş kalp atışlarını da duyacaz sende görürsün inş keseyi hayırlı haberlerini bekliyoruz:))):CüvCüv:
inşallah canım benim ya, ne biliyim korkuyorum yinedee, dış gebelik falan değildir inşallah:Saruboceq: çok az ara ara kasık ağrım oluyor normal dimi bu arkadaşlar?
amin canım benim.. bende yaşadığım için ne kadar or biliyorum.... allahım kimseye yaşatmasın.... ben de iyiyim ama ara sıra azıcık kasıklarım ağrıyor ama normal dimi? bide perşembe günü dr a gidicem onun heyecanını yaşıyorumkaydirigubbakcemile3
hangileri düşük canım
eğer hemogramda düşüklük varsa kansızlık anlamına gelir ama değere bağlı zaten cok düşük olsaydı doktorun kan hapı falan verirdi merak etme bende de coğunda düşüklük vardı
doktor normal dedi
inşallah canım ya ben de ^5+1 de gidicem ben de inşallah görebilirim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
cm biz 18 mayısta gitmiştik dr a 6+0 dı ve keseyi gördük 30 una randevu aldık inş kalp atışlarını da duyacaz sende görürsün inş keseyi hayırlı haberlerini bekliyoruz:))):CüvCüv: