2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar 3, sayfada listeyi güncelliyorum ordan görebilirsiniz ndk de gelince birinci sayfada günceller

inşallah canım benim ya, ne biliyim korkuyorum yinedee, dış gebelik falan değildir inşallah:Saruboceq: çok az ara ara kasık ağrım oluyor normal dimi bu arkadaşlar?

canım kasık ağrıları normalmiş ben doktora sormuştum bebek rahime yrleştikçe ağrılar olabilirmiş merak etme görürsün bebişini inşallah :teselli:

juliet cnm benim bilgilerimide degiştirirmisin lisetede yaşım 26
hamiş kaldıgım kilo 72 18 mayısta kese göründü 30 mayıs kontrol olur mu tatlım:)))

normal normall bende çok olmuştu ağrı doktorum korkulacak bişey değil demiştiyerimseniben

tahlil yaptıran ve sonuçlarında anlayan varmı kızlar tam idrar, hemogram ve biyokimya? bende bazı sonuçlar düşük ama ne anlama geldiğini bilmiyorum...

tahlil yaptıran ve sonuçlarında anlayan varmı kızlar tam idrar, hemogram ve biyokimya? bende bazı sonuçlar düşük ama ne anlama geldiğini bilmiyorum...

hangileri düşük canım
eğer hemogramda düşüklük varsa kansızlık anlamına gelir ama değere bağlı zaten cok düşük olsaydı doktorun kan hapı falan verirdi merak etme bende de coğunda düşüklük vardı
doktor normal dedi

günaydın arkadaşlar,

ndk,juli beni kalp atışlarını duydu diye eklermisiniz,12 Haziran da da kontrol

kıslar görürsünüz ben usg ye göre 6+2 de kalbi duydum sizler de görürsünüz keseyi allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…