2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yani ikiliyi gittiğinde mi yapacak bişi dedimi
bana 13 haziranda gel didi ikili test için
ama hafta sonuna geliyo 15 haziranda gitcem

haziranın 12 sinde 10+4 oluyorun 2'li testin zamanı gelmiş oluyor sanırm

kontrol aralıkları çok uzun geliyor bana yaaa 3 günde bir çağırsalar nolur sankiiiiii :)))

yani ikiliyi gittiğinde mi yapacak bişi dedimi
bana 13 haziranda gel didi ikili test için
ama hafta sonuna geliyo 15 haziranda gitcem

yok testlerle ilgili hiçbişey demedi,zaten işçıkışı gitmiştim doktorun vakti çok azdı sadece ultrasonda baktı kalp atışlarını gösterdi,başkada bişey demedi,

senle sata göre aynıyız sanırım ama benim bebem 1 hafta geriden geliyormuş galiba, usg de 1 hafta erken gösterdi senin uyumlumu satınla?? :1hug:

canım benim satım 15 Mart,yani 15 Martta düşük yapmıştım üstüne hiç adet olmadım,takvimdeki ultrason haftasını gösteriyor,yoksa benim bebiş sata göre 10-11 haftalık olması gerekiyor,benim bebiş 2 hafta geriden geliyora.s

canım benim satım 15 Mart,yani 15 Martta düşük yapmıştım üstüne hiç adet olmadım,takvimdeki ultrason haftasını gösteriyor,yoksa benim bebiş 2 hafta geriden geliyora.s

enemmm seninde mi geriden geliyorrr, iyi yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun CADIARZU

mrh kızlar bende inş.Allahın izniyle ocak annesi olucam 12 ocak satı 7 nisan olupta kalp atışlarınıduyan varmı ben hafta sonu falan gidicemde inş.duyarım keseyi görmüştüm zaten şubatta bir düşük yapmıştım o yüzden biraz endişeliyim duan edin banada

ya kızlar bişey soracam,şimdi ilk haftalar mide bulantısı oluyor fazla bişey yiyemiyoruz,ben yemediğim zaman vijdan azabı duyuyorum,bebeğimi aç brakıyorum gelişmesse diye,peki anne bulantıdan fazla bişey yiyemesse bebek ne ile beslenir,bebeğin gelişimi geri mi kalır,bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerinizi bekliyorum..

tebrıkler canım.benım sat 4 nisan yakın sayılır tarıhler.gectıgımız cuma ben kalp atısını duymustum.inş sende duyarsın hafta sonu.buyuk bır ıhtımalle duyulur canımm.merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…