2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
oldum olası yani dogdugumdan beri:))tavuk balık yumurta yemem...hele hamileyken hiç yiyemem normal yediklerimi bile yiyemezken offff.

aramıza hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun bebişin... alkisalkisalkis bende de kasık ağrısı oluyor ve ara ara bacağıma vuruyor ağrısı, korktum bende ama arkadaşlar korkmama gerek olmadığını , normak olduğunu söylediler, içim rahatladı...kaydirigubbakcemile5

ya kızlar yakında mideniz bulandı diye kurban keseceksiniz boşverin sağlıklı olunda bulanmasın mideniz benimde bulanmıyo oh ne güzel.... (kesin yarın bulanır böle dedimya)

Bizim derdimiz ocağa kadar bitmez :roflol: hatta ocaktan sonrada bitmez :roflol:

dün kim vermişti hatırlamıyorum ama anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledik kocişlen
ayy daha bi duygulandık heyecanlandık cok güzeldi

arkadaşlar doktorum zamanı dışında hiçbişey yeme dedi...özellikle çilek...çilek konusunda dikkat edelim olur mu...
bende ultrason görüntüsü ve uyku hali dışında hiçbir belirti yok...
iştahım çok açıktı bu ara yiyemiyorum hiçbişey...
ama sabah akşam bir bardak süt, sabah bir yumurta ve hergün iki elma iki havuç yiyorum...
bir de sabahları ceviz üzüm fındık...şimdilik çok rahatım...umarım hep böyle olur...

canım hoşgeldin aramızaa evet ağrılar hemen hemen çoğumuzda oldu, karın ağrısı özellikle bende çok oldu sabahları hala ara ara oluyor, birde bacaklarım bütün gün ayaktaymışım gibi sızlıyor gece yattığımda, korkulacak bişey yok normalmiş, şiddetlenirse ayaklarını havaya kaldır uzanyerimseniben

evet katılıyorum sana, ben de balık konusunda tereddütteyim, malum mevsimi geçti... ama ne güzel sağlıklı besleniyorsun...alkisalkisalkis

oldum olası yani dogdugumdan beri:))tavuk balık yumurta yemem...hele hamileyken hiç yiyemem normal yediklerimi bile yiyemezken offff.

aman kızlar dışarda bilmediğimiz yerlerde kişilerde sakın olaki et yemeyin özellikle tavuk
tavuk döner et döner sakın kzılar

hafta sonu mevlüt vardı benide cağırdılar gitmedim telefon actılar gel de gel bir ısrar yaa gelmicem dedim ev sahibi kızdı bana
sonra o mevlütte herkes tavuklu pilavdan zehirlenmiş herkesi gece hastaneye kaldırmıslar
yaa gitseydim bebişime bişey olsaydı ölürdüm

sakın olaa kızlar dışarda baskalarında tavuk yemeyin

heee bir de renkli akıntı konusu...
doktora gideceğim günden bir gün önce kahverengi oldu bende de...çok korktum..çünkü azdı eve ama sık sık oluyordu...tüm gün akşama kadar sürdü...doktor kahverengi ise korkma ama pembe ya da kırmızı olursa hemen ara dedi...kahverengi eski kan olarak yorumlanırmış ve bebeğin yerleşmesi sırasında olabilirmiş...

evet arkadaşım yakında başlarsın sende-tatlicadiarzu-

of inşallah olmaz....delikafadulden

anacım daha ne yiyecektin.....sırnaşık şey :roflol:

evet katılıyorum sana, ben de balık konusunda tereddütteyim, malum mevsimi geçti... ama ne güzel sağlıklı besleniyorsun...alkisalkisalkis

annem tepemde de ondan canım...tesadüfen geldi sayılır ama her an başımda...
sabah elinde süt akşam elinde süt, işe gelirken çantama poşet...
biz de böyle olacaz bebelerimize inşallah...

julicimmm bende izlemek istiyorumm o belgeseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden nerde izledinnn atarmısın linkiniiiiiii öle bişi arıyorum ne zamandırrrrrrrrrrr hadii lütfennnnnnnalkisalkisalkis

ayyy canım ya allah korumuş seni de bebişinide :1hug: çok haklısın, kesinlikle dikkatli olmak gerekiyor, özellikle çabuk bozulan gıdaları alırken...:teselli:

evt mevsimi dışında sebze meyve hormunlu çünkü.Neyse kıslar çıkmalıyım.
hepinizi çoooooook öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bettycim peki kasık ağrıları oluyormu sende yerleşme ağrısıymışya o

evet canım aynen öyle, korkma kahverengiyse yerleşiyo senin sıpankaydirigubbakcemile3

jjulietim allah bebenide senide korumuş iyiki gitmemişsin herşeyde bi hayır var derlerya ne kadar doğru demi?

of inşallah olmaz....delikafadulden

anacım daha ne yiyecektin.....sırnaşık şey :roflol:

sen benim hamile olduğumu ilk dört hafta bilmeden yediklerimi görsen ağlardın canım...
hıdrellez akşamı öğrendik biz...o gün 2 tam ekmek yedim mangal partisindeydim...
bunlar hiçbişey yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…