merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah bene bulantı çok az oluyo ama kokular çok etkiliyo beni ya birden bişiden nefret edebiliyorum onun dışında bikaç güne kadar çok sık ağrım oluyodu kasığımda falan karnıma doğru ve bacaklarımda ama dünle bugün azaldı sizlerde oluyomu ağrı
ya kızlar yakında mideniz bulandı diye kurban keseceksiniz boşverin sağlıklı olunda bulanmasın mideniz benimde bulanmıyo oh ne güzel.... (kesin yarın bulanır böle dedimya)
merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah bene bulantı çok az oluyo ama kokular çok etkiliyo beni ya birden bişiden nefret edebiliyorum onun dışında bikaç güne kadar çok sık ağrım oluyodu kasığımda falan karnıma doğru ve bacaklarımda ama dünle bugün azaldı sizlerde oluyomu ağrı
arkadaşlar doktorum zamanı dışında hiçbişey yeme dedi...özellikle çilek...çilek konusunda dikkat edelim olur mu...
bende ultrason görüntüsü ve uyku hali dışında hiçbir belirti yok...
iştahım çok açıktı bu ara yiyemiyorum hiçbişey...
ama sabah akşam bir bardak süt, sabah bir yumurta ve hergün iki elma iki havuç yiyorum...
bir de sabahları ceviz üzüm fındık...şimdilik çok rahatım...umarım hep böyle olur...
oldum olası yani dogdugumdan beri:))tavuk balık yumurta yemem...hele hamileyken hiç yiyemem normal yediklerimi bile yiyemezken offff.
evet arkadaşım yakında başlarsın sende-tatlicadiarzu-
arkadaşlar doktorum zamanı dışında hiçbişey yeme dedi...özellikle çilek...çilek konusunda dikkat edelim olur mu...
bende ultrason görüntüsü ve uyku hali dışında hiçbir belirti yok...
iştahım çok açıktı bu ara yiyemiyorum hiçbişey...
ama sabah akşam bir bardak süt, sabah bir yumurta ve hergün iki elma iki havuç yiyorum...
bir de sabahları ceviz üzüm fındık...şimdilik çok rahatım...umarım hep böyle olur...
evet katılıyorum sana, ben de balık konusunda tereddütteyim, malum mevsimi geçti... ama ne güzel sağlıklı besleniyorsun...alkisalkisalkis
Bizim derdimiz ocağa kadar bitmez :roflol: hatta ocaktan sonrada bitmez :roflol:
dün kim vermişti hatırlamıyorum ama anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledik kocişlen
ayy daha bi duygulandık heyecanlandık cok güzeldi
aman kızlar dışarda bilmediğimiz yerlerde kişilerde sakın olaki et yemeyin özellikle tavuk
tavuk döner et döner sakın kzılar
hafta sonu mevlüt vardı benide cağırdılar gitmedim telefon actılar gel de gel bir ısrar yaa gelmicem dedim ev sahibi kızdı bana
sonra o mevlütte herkes tavuklu pilavdan zehirlenmiş herkesi gece hastaneye kaldırmıslar
yaa gitseydim bebişime bişey olsaydı ölürdüm
sakın olaa kızlar dışarda baskalarında tavuk yemeyin
heee bir de renkli akıntı konusu...
doktora gideceğim günden bir gün önce kahverengi oldu bende de...çok korktum..çünkü azdı eve ama sık sık oluyordu...tüm gün akşama kadar sürdü...doktor kahverengi ise korkma ama pembe ya da kırmızı olursa hemen ara dedi...kahverengi eski kan olarak yorumlanırmış ve bebeğin yerleşmesi sırasında olabilirmiş...
evt mevsimi dışında sebze meyve hormunlu çünkü.Neyse kıslar çıkmalıyım.
hepinizi çoooooook öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
of inşallah olmaz....delikafadulden
anacım daha ne yiyecektin.....sırnaşık şey :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?