2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Hamile kalmadan önce çok söylerdim ilk 3 ay çok iyi beslencem diye.Ama en yararlı şeyleri yemek istemiyor canım.Bu yüzden çok moralim bozuluyor.Ceviz içi ve siyah üzüm badem de yiyordum.Ceviz beyin gelişimi için çok önemli.Çok iyi beslenmeliyiz ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

Haftada 2 kez balık yemeliyiz bu da çok önemli.

evet kızlar balık haftada 2 kez diyorlar ama mevsimi değil ki, güzel balık yok,
cumartesi bulmuş annem ama balıkçısı bu haftadan sonra alma demiş:dilcikar: napıcaz, konserve balık ta sevmem ayrıca konserve balık tazesinin yerini tutar mı ki?:uhm:

Canım göğüs ağrısı bende de vardı ama azaldı.O küçük şişlikler bende var ama önemli bişii diil merak etme.Ama sütyenler olmıycak bu gidişle bana kaydirigubbakcemile3

Somon balığı var onu fırında yapabilirsin.Yağlı bir balık ama.Çipura var.Ben balık marketten alıyorum.Ama uskumru da çok faydalıymış.Somon yemek gerekiyor.

Somon balığı var onu fırında yapabilirsin.Yağlı bir balık ama.Çipura var.Ben balık marketten alıyorum.Ama uskumru da çok faydalıymış.Somon yemek gerekiyor.

somonu çok severim zaten, ama çipura da mevsimi geçiyormuş sanırım, yoksa yanılıyormuyum, pek anlamam balık olayından ama yemesini çok severimkaydirigubbakcemile3

Senin hücrelerinden mi beslenir.Benim dr um bunları söyledi.ıyi beslenmek çok önemli.
Ayrıca bir arkadaşımda özel bi hastanede baş ebe.Kendiside hamile.Ve çok iyi beslenio.Çok bilinçli bu konuda.Yediklerimize özen göstermeliyiz.Çocuğun temeli buna dayalı.

iki farklı doktora gittim ikiside hücrelerinden besleniyor şuan 3 ayı devirene kadar sen ne yersen ye faydası yok dedi, aç kalma çiğ et yeme sigara içme yeter dediler..
kizlaaar
aranizda progestan jel kullanan varmi??? :uhm:

jel değil de hapını kullanıyorum..

kızlaaaarrr şimdi öğle yemeği yedim ilk defa midem bulandı ama kusmadım öğürdüm sadece ilk defa yaşaassıııınnn:sm_cool:

yinede elimizden geldiğince sağlıklı beslenmekte fayda var, özellikle kalsiyum ve fosfor çok önemliymiş

kızlaaaarrr şimdi öğle yemeği yedim ilk defa midem bulandı ama kusmadım öğürdüm sadece ilk defa yaşaassıııınnn:sm_cool:

ayhh ne güsel darısı başıma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sositososito

merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah bene bulantı çok az oluyo ama kokular çok etkiliyo beni ya birden bişiden nefret edebiliyorum onun dışında bikaç güne kadar çok sık ağrım oluyodu kasığımda falan karnıma doğru ve bacaklarımda ama dünle bugün azaldı sizlerde oluyomu ağrı

benimde canım dün bi doritos istedi o kadar çok yedimki hiç görmemiş gibi amaşimdi adını bile duymak istemiyorum böğğğğ

Kasık ağrısı bende oluyor.Bazen geceleri ve sabahları.Bel ağrısıda oluyor.Dr'um normal bunlar demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…