sağılun kızlar cevaplarınız için inşallah hepimiz sorunsuzca sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bende 6. haftanın içindeyim 7. haftaya girince gidicem doktora inşallah hem keseyi hem kalp atışını beraber görmek istedim yoksa ayrı ayrı ikisinde çok heycan oluyo inşallah bi sorun olmaz görürüm
sen benim hamile olduğumu ilk dört hafta bilmeden yediklerimi görsen ağlardın canım...
hıdrellez akşamı öğrendik biz...o gün 2 tam ekmek yedim mangal partisindeydim...
bunlar hiçbişey yani...
betty bendede acayip kasık ağrıları var peki miden bulanıyomu bende bulantı çok az ama tiksiniyorum bazı şeylerden mesela kızartmadan ve doritosu çok yedim ondan tiksiniyorum
arkadaşlar doktorum zamanı dışında hiçbişey yeme dedi...özellikle çilek...çilek konusunda dikkat edelim olur mu...
bende ultrason görüntüsü ve uyku hali dışında hiçbir belirti yok...
iştahım çok açıktı bu ara yiyemiyorum hiçbişey...
ama sabah akşam bir bardak süt, sabah bir yumurta ve hergün iki elma iki havuç yiyorum...
bir de sabahları ceviz üzüm fındık...şimdilik çok rahatım...umarım hep böyle olur...
betty bendede acayip kasık ağrıları var peki miden bulanıyomu bende bulantı çok az ama tiksiniyorum bazı şeylerden mesela kızartmadan ve doritosu çok yedim ondan tiksiniyorum
canım sende benim gibi daha görmedinmi bende yarın gideceğim doktora sabah 9buçukta randevum var inşallah göreceğiz bebeğimizi rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etin tosbaalarımızı......
canım sende benim gibi daha görmedinmi bende yarın gideceğim doktora sabah 9buçukta randevum var inşallah göreceğiz bebeğimizi rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etin tosbaalarımızı......