2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
biz kaçtık arkadaşlar uyku bastırdı yine şekerleme yapalım biraz kendinize ii bakın bebişlere de tabiki

sağılun kızlar cevaplarınız için inşallah hepimiz sorunsuzca sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bende 6. haftanın içindeyim 7. haftaya girince gidicem doktora inşallah hem keseyi hem kalp atışını beraber görmek istedim yoksa ayrı ayrı ikisinde çok heycan oluyo inşallah bi sorun olmaz görürüm

sen benim hamile olduğumu ilk dört hafta bilmeden yediklerimi görsen ağlardın canım...
hıdrellez akşamı öğrendik biz...o gün 2 tam ekmek yedim mangal partisindeydim...
bunlar hiçbişey yani...

ben senden korktum kızım sen aç kalsan bizide yicen maşallah toppaç gibi bi yeğen isteriz bu yemeyle ona göre yoksa sana kalır kilolar.... :roflol:

biz kaçtık arkadaşlar uyku bastırdı yine şekerleme yapalım biraz kendinize ii bakın bebişlere de tabiki

ay ne güzel evde olsam bende yatardım ama uyuyamıyorum gündüzleri ya

betty bendede acayip kasık ağrıları var peki miden bulanıyomu bende bulantı çok az ama tiksiniyorum bazı şeylerden mesela kızartmadan ve doritosu çok yedim ondan tiksiniyorum

çilek neden yemiycez
ben akşam çok fazla çilek yedim
zararlı mıymışsenağlama

betty bendede acayip kasık ağrıları var peki miden bulanıyomu bende bulantı çok az ama tiksiniyorum bazı şeylerden mesela kızartmadan ve doritosu çok yedim ondan tiksiniyorum

bulantım hiç yok canım...tiksintim yok...diyorum ya tek kanıtım ultrason görüntüsü...bir de uyku...okadar...

kasık ağrıları beni çok korkutuyo aslında, aklıma kötü şeyler getirmiyim diyorum ama engelleyemiyorum, keseyi görsem rahatlıycam birazcık ama bakalım, az kaldı kızlar, perşembe inşallah görücem :)

julii nereye kaçtı yaaa
kıslar şu bebekle ilgili belgesel diyodu julii biliyosanız linkini atarmısınıssssssssss

canım sende benim gibi daha görmedinmi bende yarın gideceğim doktora sabah 9buçukta randevum var inşallah göreceğiz bebeğimizi rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etin tosbaalarımızı......

inşallah canım ya, ben de perşembe günü gidicemi hayırlısıyla geçirelim şu 8 ayı inşallah...:uhm::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…