2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
remzi yarın haber verecek, sanırım öğlenden sonra giderim... kan testi yaptırmadım bu sefer, onun yerine 2 tane israr testi:))) valla kaç aydır kan vermekten canım çıktı...

benimde sabah 9 buçukta eşim sabah aldırdı gider çıkarız biran önce diye
inşallah sağlıkla debvam eder hamileliğimiz daha çok gidier geliriz hastaneye görüşürüz bol bol

rüzgarcım inşallah canım ya... sabah hayırlı haberlerini dörtgöle beklicem artık... inşallah canım güzel haberler verecelsin bize:)))

rüzgarcım inşallah canım ya... sabah hayırlı haberlerini dörtgöle beklicem artık... inşallah canım güzel haberler verecelsin bize:)))

sağol canım inşallah güzel haberler senden duyucaz
eşimin doğum günü o günde hediyeden yırrtmayı planlayarak almıştım sonra hastaneyide değiştirmeye karar verdikbenim randevu gerçek oldu. bi kaç kişiden kalbinin nasıl attığını duydu şimdi görmek yetmiyo ayy sesini duysak diyip duruyo

benimde kasığımın altına afedersinin hafif şeyimin üstü sızladı biraz . ben d ekorktum. yattım .iyi geldi. başka ibi blirtim yok şmdilik. Allahım kötü bişiler yaşatmaısn bizlere.yüzümüzü güldürsün.

amin sweettt bende de ara ara kasığımda hafif ağrı oluyor, korkuyorum valla...inşallah bişey olmaz....

inşallah canım ya.em merak ediyorum hem de korkuyorum. öle bi mucize gii geldi ki süpriz yaptı bize inşallah sonu da hayırlı gelir. hepimiz için.

kızlar bel ağrısı oluyor mu sizde, bende oluyor ama işim gereği ayakta çok kalıyorum ondan mıdır acep????

cnm bende de bel ve bacak ağrısı oluyor burdan okudugma göre normalmiş..
kızlar birde daha önce okumuştum şimdi bulamadım bir arkadaşımz yazmış regl sancısı gibi ağrımvardı ve lekenmem vardı dıye benımde öyle koyu sarı renk gibi tam rengını tarif edemedım üzüldm bugun inş. bişi olmaz

canım kırmızı renkli olmadığı sürece korma bişey olmaz

kızlar bel ağrısı oluyor mu sizde, bende oluyor ama işim gereği ayakta çok kalıyorum ondan mıdır acep????

anam ağrıki ne ağrı akşam öldüm öldüm dirildim nasıl bir bel ağrısıysa yastık falan koydumda zor gecti

hosgeldin cannım a.s. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam anne adayları bende 2010 ocak annesi olucam
7+2 günlük hamileyim dün bebeğimin kalp atışlarını duydum
hepimiz rahat bir hamilelik yaşar bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah
sende hosgeldin durucum güzel bir hamilelik geciririz insallah
kızlar bu gebelikte oluşan çatlaklar için ne zaman bişeyler kullanmaya başlıcaz ki ben susam yağı kullanıcam badem yağı kıllanma yapıyomuş
ben bebek yağına basladım hafif gerilmeler basladı şaka maşa cıkıyor artık göbüş

oyyyyy kıyamam ben 3. sayfada güncellicem ndk de gelince günceller yerimseniben

sizede günaydın kızlar hala uykumu acamadım akşam dudaktan kelbeyi izlicem diye 1 de yattım mirmirmirmir

sırnaşık şey günaydın canımmmm ben de işe geldim ama gözlerim kapalı hala kaydirigubbakcemile3 allahtan derslerimiz bitti yoksa bu yorgunlukla ders anlataca halim yok valla :jeyyar: gerçi akşam tüm gece yattım, eşim dün arnavutluğa gitti, ben de annemlere gittim, kadıncağız sağolsun yerimden bile kaldırmıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…