2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

evet tedirgin oluyorum,beklemek daha iyi..bişey göremeyeceksek de niye gidiyoruz oldum..test falan verir onları yaptırırım artık ..
kaçtım ben..teşekkürlerr

tebrikler durucum ilk hamileliğinmi çok sevindim senin adına rabiim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
teşekkür ederim amiiin evet canım ilk hamileliğim
hayırlı olsun darısı bana ben de haftaya duyacağım kısmetsekaydirigubbakcemile5
teşekkürler dünyanın en güzel sesi bebeğinin kalp atışını duymakmış :)) duyunca hak vericeksin
hoooşgelldiiiiiiiinnnnnnn güzel anniş allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

hoşbuldum canım amin hepimize inşallah :CüvCüv:

rüzgarcım benim kuzen fatih medical park ta.. dr. remzi abalı bide samatya eğitim ve araştırma hast de...

zeyonu cum, mesajlarım hata verdi, beni düşünmene çok sevindim, ara ara hafif ağrım oluyo ama normal diyo arkadaşlar bazıları da dış gebelik olabilir diyo, karışığım yani, perşembeyi bekliyorum kontrol i,çin...

canım aklına kötü şeyler getirme ne olur kanaman var mı yada ağrın bıçak saplanması gibi mi?eğer değilse bebeğinide kendinide boşuna strese sokma ne olur

kanama yok duru cum, bıçak saplanması gibi de değil, çok hafif ağrım oluyo, sızı gibi... daha önce düşük yaptığım için korkuyorum canım işte elimde değil... olumlu düşünmeye çalışıyorum yinede...

canım düşük yaıpı burda olan yada olmayıp sağlıkla devam eden o kadar çok kişi varki
bende düşük yaptım gelişmemeişti bebek şimdi yine düşük thlikem var gerçi kalbini duyduktan sonra eskisi kadar tehlikeli gözüyle bakmıyolar ama ne lekem bitiyo ne kanamam ama çok şükür bebeğüim sağlıklı bişekilde tutunmaya çalışıyo bana
nazlı birazcık ama geliyo çok şükür bol bol dua et stres yapıp üzme bebeğini. önceki kötü bi tecrübeydi ve geride kaldı şimdi bebeğin seninle annesi

benimde kasığımda bir ağrım var emin ol buradan bir çoğumuzunda vardır dr.lar ağrı dayanılmaz değilse ve kanama yoksa normal diyorlar.
ister istemez aklına bir sürü şey geliyor insanın haklısın canım ama bebeğin için stres yapmamaya çalış

haklısım canım ya...iyi düşümmek lazım
senin bebişin de allahın izniyle seninle kalıcak bitanem, dualarım seninle canımm:teselli::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…