haklısınız canlarım ama işte insanın aklına geliyor... rüzgarcım inşallah senin de bebeğin allahın izniyle seninle olacak bitanem, dualarım seninle... birdaha yaşamayacağız inşallah aynı şeyleri dimi canım...
canım bide şimdi şule hanım başlamış oraya
ben esra hanıma aldığım randevumu değiştirdim onunla arkadaşımla konuştum o eskiden giiyodu vazgeçirdi düşük yapmıştı o zaman çok iyi biride çok bilimsel bakıyo diye
o şimdi 22 haftalık hamile yine konuştukta çok iyi biri diyo ayşegül hanımın içi çok çok mem nun
bi arkadaşım gidiyordu ona eskiden muayenehanesindeydi şimdi burda başlamış görünce değiştirdim
dr. remzi abalı... benim adım pınar... kendisiyle görüşürseniz adımı söyleyin... tavsiye ederim gerçekten
çok deneyimli ve fazlasıyla sakin ve garanticidir...
haklısınız canlarım ama işte insanın aklına geliyor... rüzgarcım inşallah senin de bebeğin allahın izniyle seninle olacak bitanem, dualarım seninle... birdaha yaşamayacağız inşallah aynı şeyleri dimi canım...
tabikide canım bebeişlerimiz bizimle hiç üzülmiycez inşalah ben bunda çok korkucam sanıyoddum ama çok şüür bebeğimi iyi gördükçe rahatlıyorum canım inşallah sende öyle olacaksın
ben gördüğümde 5+5 ti ama çok küçüktü bebek doktor erken duyduk gelişim iyyise 7-8 haftaya kadar duyulmaması normal dedi. ayrıca cetvelim 7+4 gözküyo ama ben 6+4 düm geriden geliyomuşum sende adetine göre düşündüğünden geride olablirsin o yüzden sıkma canını
bebeişini gördün ne kaardı
anladım canım, bende erkek dr istemem , ama saolsun oda hassaiyetimi biliyo, usg cihazını asistanı yerleştiriyo, o sadece kontrol etti, o aynı zamndada eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyo, genelde oraya gidiyorum, tahliller için falan.. orada asistanı yardımcı oluyo bende utanmıyorum böylelikle:a015:
tabikide canım bebeişlerimiz bizimle hiç üzülmiycez inşalah ben bunda çok korkucam sanıyoddum ama çok şüür bebeğimi iyi gördükçe rahatlıyorum canım inşallah sende öyle olacaksın
ben gördüğümde 5+5 ti ama çok küçüktü bebek doktor erken duyduk gelişim iyyise 7-8 haftaya kadar duyulmaması normal dedi. ayrıca cetvelim 7+4 gözküyo ama ben 6+4 düm geriden geliyomuşum sende adetine göre düşündüğünden geride olablirsin o yüzden sıkma canını
bebeişini gördün ne kaardı
anladım canım, bende erkek dr istemem , ama saolsun oda hassaiyetimi biliyo, usg cihazını asistanı yerleştiriyo, o sadece kontrol etti, o aynı zamndada eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyo, genelde oraya gidiyorum, tahliller için falan.. orada asistanı yardımcı oluyo bende utanmıyorum böylelikle:a015:
canım kusura bakma tabi bi bu saate kadar burda durursam sonra yanlış okurum böyle
ben duymadım gördüm sadece beim gittiğim hastanede doopplere alıp dinletiyolarmış perşembe medical park a gidicem ordaki makinada sadece sesini açınca: duyabiliyomuşsun
ŞıŞT BENDE GELDıM ARANIZA=)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DAHA DOĞRUSU BENıM TAHMıNıM OCAK OLACAK GıBı YENı HABERıM OLDU DÜN=)SON ADETıMDEN KIYASLA OCAK GıBı GÖRÜNÜYOR .10-15 GÜN SONRA DOKTORA GÖZÜKÜCEM HAYIRLISI BAKALIM O ZAMAN TAM ZAMANI BELLı OLUCAK KAYMAZSA ARALIĞA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK BURDA KIZLAR=)ALLAH HEPıMıZE SAĞLIKLI EVLATLAR VERSıN=)
ŞİŞT BENDE GELDİM ARANIZA=)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DAHA DOĞRUSU BENİM TAHMİNİM OCAK OLACAK GİBİ YENİ HABERİM OLDU DÜN=)SON ADETİMDEN KIYASLA OCAK GİBİ GÖRÜNÜYOR .10-15 GÜN SONRA DOKTORA GÖZÜKÜCEM HAYIRLISI BAKALIM O ZAMAN TAM ZAMANI BELLİ OLUCAK KAYMAZSA ARALIĞA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK BURDA KIZLAR=)ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN=)
remzi yarın haber verecek, sanırım öğlenden sonra giderim... kan testi yaptırmadım bu sefer, onun yerine 2 tane israr testi:))) valla kaç aydır kan vermekten canım çıktı...