2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
haklısınız canlarım ama işte insanın aklına geliyor... rüzgarcım inşallah senin de bebeğin allahın izniyle seninle olacak bitanem, dualarım seninle... birdaha yaşamayacağız inşallah aynı şeyleri dimi canım...

Bebeğinin kalp atışını duyanlar....ben sadece gördüm, duyamadım, siz nerede duydunuz ve kaç haftalıtınız, cevap verirseniz çok sevinirim.

merak ettim ismi nedir bende ayşegül hanıma randevu aldım...esra hanım birde leyla hanım var sanırım hangisi:)

canım bide şimdi şule hanım başlamış oraya
ben esra hanıma aldığım randevumu değiştirdim onunla arkadaşımla konuştum o eskiden giiyodu vazgeçirdi düşük yapmıştı o zaman çok iyi biride çok bilimsel bakıyo diye
o şimdi 22 haftalık hamile yine konuştukta çok iyi biri diyo ayşegül hanımın içi çok çok mem nun
bi arkadaşım gidiyordu ona eskiden muayenehanesindeydi şimdi burda başlamış görünce değiştirdim

dr. remzi abalı... benim adım pınar... kendisiyle görüşürseniz adımı söyleyin... tavsiye ederim gerçekten
çok deneyimli ve fazlasıyla sakin ve garanticidir...

tabikide canım bebeişlerimiz bizimle hiç üzülmiycez inşalah ben bunda çok korkucam sanıyoddum ama çok şüür bebeğimi iyi gördükçe rahatlıyorum canım inşallah sende öyle olacaksın
Bebeğinin kalp atışını duyanlar....ben sadece gördüm, duyamadım, siz nerede duydunuz ve kaç haftalıtınız, cevap verirseniz çok sevinirim.

ben gördüğümde 5+5 ti ama çok küçüktü bebek doktor erken duyduk gelişim iyyise 7-8 haftaya kadar duyulmaması normal dedi. ayrıca cetvelim 7+4 gözküyo ama ben 6+4 düm geriden geliyomuşum sende adetine göre düşündüğünden geride olablirsin o yüzden sıkma canını
bebeişini gördün ne kaardı

sagol ama erkek dr tercihim degil bayan sanmıştım...

anladım canım, bende erkek dr istemem , ama saolsun oda hassaiyetimi biliyo, usg cihazını asistanı yerleştiriyo, o sadece kontrol etti, o aynı zamndada eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyo, genelde oraya gidiyorum, tahliller için falan.. orada asistanı yardımcı oluyo bende utanmıyorum böylelikle:a015:

ruzgarcım inşallah canım ya, bende perşembe günü görebilirim bebişimin kesesini... dua et arkadaşım nolur..

ben kalp atışını görmekten bahsediyorum, siz normal kalp atışını duydunuz mu gördünüz mü, ben gördüğümde pıt pıt atıyordu, 6 haftalıktım.

senin dr. un hngi eğitim araştırmada?

ben kalp atışını görmekten bahsediyorum, siz normal kalp atışını duydunuz mu gördünüz mü, ben gördüğümde pıt pıt atıyordu, 6 haftalıktım.

canım kusura bakma tabi bi bu saate kadar burda durursam sonra yanlış okurum böyle
ben duymadım gördüm sadece beim gittiğim hastanede doopplere alıp dinletiyolarmış perşembe medical park a gidicem ordaki makinada sadece sesini açınca: duyabiliyomuşsun

ŞıŞT BENDE GELDıM ARANIZA=)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DAHA DOĞRUSU BENıM TAHMıNıM OCAK OLACAK GıBı YENı HABERıM OLDU DÜN=)SON ADETıMDEN KIYASLA OCAK GıBı GÖRÜNÜYOR .10-15 GÜN SONRA DOKTORA GÖZÜKÜCEM HAYIRLISI BAKALIM O ZAMAN TAM ZAMANI BELLı OLUCAK KAYMAZSA ARALIĞA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK BURDA KIZLAR=)ALLAH HEPıMıZE SAĞLIKLI EVLATLAR VERSıN=)

sağol canım hayırlı olsun inşallah bebeğin

rüzgarcım ben çoktandır kan baktırmıyorum.. perşembeyi bekliyorum o yüzden

nasıl öğrendin canım sadece evdemöi test yapın hiç kan vermedinmi

rüzgarrr perşembe ben de medical park ta olucammmmmmmmmmm

kaçt gideceksin canım :1rolleyes:

remzi yarın haber verecek, sanırım öğlenden sonra giderim... kan testi yaptırmadım bu sefer, onun yerine 2 tane israr testi:))) valla kaç aydır kan vermekten canım çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…