2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Eşinizi masajla gevşetin

Gerek gebeliğin fiziksel değişimi, gerekse hormonların etkisiyle hamile bayanların oldukça hassas ve kırılgan olduklarını bildiren Opr. Dr. Yurdanur Erkılıç, "Bu durumda, çevredeki kişilerin, özellikle de eşlerin yardımı gereklidir. Bebeğin gelişimiyle annenin rahat ve problemsiz geçireceği hamilelik dönemi birbirine bağlıdır. Gergin olduğumuz dönemlerde tedavi ve rahatlama amacıyla başvurulan yöntemlerden biri de masajdır. Özellikle gebeliğin 6. ayından itibaren kalça, bel, omuz kaslarında kasılma ve gevşeme olabilir. Bu değişiklikler bel, sırt ve bir çok bölgede ağrıya, uyuşmaya ve kramplara neden olabilir. Erkeklerin, hamile eşlerinin, baş, boyun, saç dipleri, el, kol, ayak ve bacaklarına uygulayacakları masaj, hem anneyi, hem bebeği mutlu eder" diye konuştu.

kızlar eşlerinize okutum bunu...kaydirigubbakcemile3 yapma istemezlerse cocuğu mutlu edeceksin beni değil dersiniz..:roflol:

benimde bi iş yaptığım yok her akşam kaynanaya gidiyom yemeğe sonra eve geliyom deviriyom küfeyi :roflol: sabahlarıda yanıma ekmeği kaynanacım hazırlıyo cünkü sabah sabah mutfağa girmek zor gelii kaydirigubbakcemile3

çok iyi dayanmışsın sen o saate kaar benim 11 den sonra gözüm açılmıyor
(11 de son nokta):roflol:

nası dayandım birde bana sor :roflol: o filmin bi basını izledim bi ortasını akşamda finalini izleyim dedim bi dizi yüzünden uykusuz kaldım

bende annnemi istiyoruuuum
banada sabahları eşim hazırlıyo bazen hoş gerçi her işimi o yapıyo olan ona oldu
sabahları midem kazınarak uyanıyorum

benim eşim de öyle adam yurtdışına gitti de akşam rahatladı, dinlenicek biraz, yoksa tüm gece benle uğraşıyor zavallıcım, meyvem, sütüm, suyum yemeğim derken... helak oluyo zavallı, akşam otelde dinlenmiştirkaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler nasılsınız bakalım
biz gene güne mide bulantısıyla başladık umarım geçer bir an önce

Günaydın kızlarhihoyyyt

Bu sabah evde kahvaltı yapıp geldim işecokacimcoook
Ohh herşeyden yedimcokacimcoook
herşey bebeklerimiz için:CüvCüv:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım
biz gene güne mide bulantısıyla başladık umarım geçer bir an önce

leblebi falan attın mı ağzına
offff cok kötü yaaa
ama dilimi ısırayım bugün iyi kalktım
ehh 10, hafta oluyo bitsin artık
sende 2 hafta daha sık dişini bitecek insallah

Son düzenleme:
sıkıyoruz dişimizi valla kızlar inş geçecek o umutla bekliyorum ve bir an önce geçsin şu 2-3 hafta
çok şükür ki kızlar benim agrım sızım olmuyo ne bel agrısı nede başka bişi ama bizide
bu bulantı mahvediyo sabah başlıyo akşama kadar sürüyor allahım yardım et:)))

bende çok özlüyorumsenağlama
heleki şu günümde yanımda olmasını bi torununun olacağını bilmesini çok isterdimsenağlama
ama o beni yukardan izliyodursenağlama

canım benim allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

Kızlar benim takvimim ilerlememiş
neden acaba
bugün 4 hafta 5 gün yazması gerekiyodu
ben baby-gaga dan yapmasını beceremedim cok istedim yapmak ama niese annamadım :uhm:

size gelecekteki halimizi izleteyim mi...?

izlet bakalım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…