Gerek gebeliğin fiziksel değişimi, gerekse hormonların etkisiyle hamile bayanların oldukça hassas ve kırılgan olduklarını bildiren Opr. Dr. Yurdanur Erkılıç, "Bu durumda, çevredeki kişilerin, özellikle de eşlerin yardımı gereklidir. Bebeğin gelişimiyle annenin rahat ve problemsiz geçireceği hamilelik dönemi birbirine bağlıdır. Gergin olduğumuz dönemlerde tedavi ve rahatlama amacıyla başvurulan yöntemlerden biri de masajdır. Özellikle gebeliğin 6. ayından itibaren kalça, bel, omuz kaslarında kasılma ve gevşeme olabilir. Bu değişiklikler bel, sırt ve bir çok bölgede ağrıya, uyuşmaya ve kramplara neden olabilir. Erkeklerin, hamile eşlerinin, baş, boyun, saç dipleri, el, kol, ayak ve bacaklarına uygulayacakları masaj, hem anneyi, hem bebeği mutlu eder" diye konuştu.
kızlar eşlerinize okutum bunu...kaydirigubbakcemile3 yapma istemezlerse cocuğu mutlu edeceksin beni değil dersiniz..:roflol:
sırnaşık şey günaydın canımmmm ben de işe geldim ama gözlerim kapalı hala kaydirigubbakcemile3 allahtan derslerimiz bitti yoksa bu yorgunlukla ders anlataca halim yok valla :jeyyar: gerçi akşam tüm gece yattım, eşim dün arnavutluğa gitti, ben de annemlere gittim, kadıncağız sağolsun yerimden bile kaldırmıyorkaydirigubbakcemile3
benimde bi iş yaptığım yok her akşam kaynanaya gidiyom yemeğe sonra eve geliyom deviriyom küfeyi :roflol: sabahlarıda yanıma ekmeği kaynanacım hazırlıyo cünkü sabah sabah mutfağa girmek zor gelii kaydirigubbakcemile3
benimde bi iş yaptığım yok her akşam kaynanaya gidiyom yemeğe sonra eve geliyom deviriyom küfeyi :roflol: sabahlarıda yanıma ekmeği kaynanacım hazırlıyo cünkü sabah sabah mutfağa girmek zor gelii kaydirigubbakcemile3
oohhh ne güzelll... bende bu sabah kahvaltıyı evde yaptım.. yumurta vs.. anacığım sağolsun hazırlamış... kendi evimde olunca mısır gevreği ve süt e talim ediyorum... napıyım alkamıyorum erken , kahvaltı hazırlamak zor geliyo
benim eşim de öyle adam yurtdışına gitti de akşam rahatladı, dinlenicek biraz, yoksa tüm gece benle uğraşıyor zavallıcım, meyvem, sütüm, suyum yemeğim derken... helak oluyo zavallı, akşam otelde dinlenmiştirkaydirigubbakcemile3
leblebi falan attın mı ağzına
offff cok kötü yaaa
ama dilimi ısırayım bugün iyi kalktım
ehh 10, hafta oluyo bitsin artık
sende 2 hafta daha sık dişini bitecek insallah
bende çok özlüyorumsenağlama
heleki şu günümde yanımda olmasını bi torununun olacağını bilmesini çok isterdimsenağlama
ama o beni yukardan izliyodursenağlama
heleki şu günümde yanımda olmasını bi torununun olacağını bilmesini çok isterdimsenağlama
sıkıyoruz dişimizi valla kızlar inş geçecek o umutla bekliyorum ve bir an önce geçsin şu 2-3 hafta
çok şükür ki kızlar benim agrım sızım olmuyo ne bel agrısı nede başka bişi ama bizide
bu bulantı mahvediyo sabah başlıyo akşama kadar sürüyor allahım yardım et:)))