4 hafta 3 gün gözüküyormuş ultrasyonda ama hesaplayıcılara göre 5 hafta 2 gün
bizden beklenir valla delikafadulden
benim bel şimdiden basladı 9 aya kadar nolurum bilmem Çok üzgünüm çoook
akşam kocişte diyo ağırlastı artık ondan belin ağrıyo :roflol:
Kızlar kese kaç haftalıkken görünüyo
Ben bu akşam doktora gidicemalkisalkisalkis
görünmez dimi daha
bide acaba alttan mı bakar
karnımdan baktırmak istiyorum ben
benim eşimde göbeğin çıkmaya başladı diyo:roflol:
günaydın kızlaarr..
dün akşam ben de aynı konuda takıldım..randevuyu ertelesemmi karar veremedim bir türlü..erken mi değil mi ,üstten mi vajinal mi kafamçokkarıştı
Somon balığı var onu fırında yapabilirsin.Yağlı bir balık ama.Çipura var.Ben balık marketten alıyorum.Ama uskumru da çok faydalıymış.Somon yemek gerekiyor.
ben karında 5+0 da görmüştüm merak etme, sakin ol eminim sen de görürsün keseciğini:)
benim eşimde göbeğin çıkmaya başladı diyo:roflol:
kızlar benim de acayip göbeğim oldu ya... çok yemektendir dimi,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla hiç bir pantolonum olmuyo...:roflol: görseniz çok komik görünüyorum... :roflol:
rüzgarxy canım somon balığındaki çinko sana ve bebeğine zarar verebilirmiş :bbo:
günaydın kızlaarr..
dün akşam ben de aynı konuda takıldım..randevuyu ertelesemmi karar veremedim bir türlü..erken mi değil mi ,üstten mi vajinal mi kafamçokkarıştı
günaydın kızlaarr..
Hamile olmak çok güzel bişeymiş ya
Eşim bana hiç bişey yaptırmıyo
herşeyi önüme getiriyo
eve de temizlik yapmam gerek dedim
ben yaparım dedidelikafadulden
daha önce yap desem hayatta yapmazdı:1shok:
elektrikli süpürgenin düğmesinin nerde olduğunu bile bilmiyodukaydirigubbakcemile3
senin bebişin ne kadarlıktı CADIARZU
aa..şimdi gördüm bunuu..5+0 da gördün mü.. kafamçokkarıştı
canım, benim 4+5 şu an..cuma gününe aldım ilk randevu olacak..tam 5 hafta oluyor,tabi bana göre..geç döllenme vs bilemiyorum tabi..
şimdi göremiyorum 1-2 hafta sonra gel derse de içim içimi yiyecek..1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemiyorum,bir yandan da öğrenir öğrenmez gidin doktora diyorlar.. :mymeka:
canım, benim 4+5 şu an..cuma gününe aldım ilk randevu olacak..tam 5 hafta oluyor,tabi bana göre..geç döllenme vs bilemiyorum tabi..
şimdi göremiyorum 1-2 hafta sonra gel derse de içim içimi yiyecek..1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemiyorum,bir yandan da öğrenir öğrenmez gidin doktora diyorlar.. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?