2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar kese kaç haftalıkken görünüyo
Ben bu akşam doktora gidicemalkisalkisalkis
görünmez dimi daha
bide acaba alttan mı bakar
karnımdan baktırmak istiyorum ben

günaydın kızlaarr..
dün akşam ben de aynı konuda takıldım..randevuyu ertelesemmi karar veremedim bir türlü..erken mi değil mi ,üstten mi vajinal mi kafamçokkarıştı

bel ağrımın sebeplerini buldum :lepi:
gebelik org. baktım bu haftada normalmiş

şöle bi an evvel 15, haftaya gelmek istiyorum
vajinal usg ye gelince hiç bakmadı baktırmamda
bi kere bi doktor baktı rahmetli edecektim nerdeyse :mymeka:

Hamile olmak çok güzel bişeymiş ya
Eşim bana hiç bişey yaptırmıyo
herşeyi önüme getiriyo

eve de temizlik yapmam gerek dedim
ben yaparım dedidelikafadulden
daha önce yap desem hayatta yapmazdı:1shok:
elektrikli süpürgenin düğmesinin nerde olduğunu bile bilmiyodukaydirigubbakcemile3

Somon balığı var onu fırında yapabilirsin.Yağlı bir balık ama.Çipura var.Ben balık marketten alıyorum.Ama uskumru da çok faydalıymış.Somon yemek gerekiyor.

rüzgarxy canım somon balığındaki çinko sana ve bebeğine zarar verebilirmiş :bbo:

benim eşimde göbeğin çıkmaya başladı diyo:roflol:

kızlar benim de acayip göbeğim oldu ya... çok yemektendir dimi,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla hiç bir pantolonum olmuyo...:roflol: görseniz çok komik görünüyorum... :roflol:

benim 6, haftamda var gibi geliyordu herkes gazdır diyordu ama o gaz hiç inmiyor :roflol:
normal miş göbiş görenler öyle diyo bende kafama takmıyom artık kaydirigubbakcemile5

rüzgarxy canım somon balığındaki çinko sana ve bebeğine zarar verebilirmiş :bbo:

kafam karıstı kızlar
şimdi somon yemek gebelikte yararlımı zararlımıkafamçokkarıştı
bende kaynanama sipariş etmiştim yapcaktı

günaydın kızlaarr..
dün akşam ben de aynı konuda takıldım..randevuyu ertelesemmi karar veremedim bir türlü..erken mi değil mi ,üstten mi vajinal mi kafamçokkarıştı

randevuyu erteleme bence
benim doktorum taaa haftaya Pazartesiye randevu vermişti
zar zor Çarşambaya sıkıştırdım kendimi
eğer önemli bi sorun varsa(Allah korusun)
erken önlemi mi almak için

bizim evdede durum aynı, çamaşırlar asılacak diyorumben yaparım diyo...
yemek yapmak istemiyorum diyorum, dışarda yeriz diyor...
evi süpürmem lazım diyorum ,aman elleme ben yaparım diyor...
su içmem lazımmış dedim,saat başı suyum geliyor....
arkama yastık koyuyor...
sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum, çüknü tüm bu ilgi bana değil, bebişeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bunu buldum şimdi

Anne ve çocuk sağlığı konusunda Amerika’nın en yetkili kurumu Center for Disease Control uzmanları özellikle Omega-3 asidi yönünden zengin olduğu bilinen uskumru, sardalye, ton ve somon balığı yemenin anne ve bebeğin sağlığına olumlu etki yapacağını belirtti. Uzmanların haftalık tavsiye ettiği miktar ise haftada 1 porsiyon (300 gr.)

senin bebişin ne kadarlıktı CADIARZU

canım, benim 4+5 şu an..cuma gününe aldım ilk randevu olacak..tam 5 hafta oluyor,tabi bana göre..geç döllenme vs bilemiyorum tabi..
şimdi göremiyorum 1-2 hafta sonra gel derse de içim içimi yiyecek..1 hafta daha bekleyip mi gitsem bilemiyorum,bir yandan da öğrenir öğrenmez gidin doktora diyorlar.. :mymeka:

git git görürsün göremezsen de 1 hafta sık dişini ama kesin görürsün merak etme:teytey:

canım bence sen erteleme ve git doktorun, aklına da olumsuz bişey getirme... ben de yarın gidicem, inşallah göreceğim keseciğimi....:Saruboceq:

selam kıslar nasılsınızz, muhabbet koyu yinee ne güsel :))

ya benim kalbim sıkışıyo kıslar nefes alamıyorumm sabahtan beri göğsümün altına bıçak saplanıyor sanki:çok üzgünüm: arkadaşları kalp ağrı yapmaz gaz sıkışması falandır diyorlar sizce de öylemidir senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…