2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hayır canım görememiştim ama kötü bi doktora denk gelmiştim.adetim 2-3 gün geçince kanda 146 çıkmıştı ban 2 gün sonra tekrarlatmadı 1 hafta sonra gel dedi gittik keseyi göremedik dış gebelik olabilir dedi benim moraklimi bozdu biraz lekelnmeme de olmuştu 2 gün sonra kanda baktırdım 4 çıktı düşmüştü.kanama başladı sonra. öyle işte . şimdi öğrendim 4 gün falan geçince baktırdım 328 di.akıllndım tabi 2 gün sonra baktırdım 1018 oldu. Allahaşükür lekelenmem faln da yok. inşallah sorun olmaz. sanırım bu kez bebeişim benle dimi ya

bence öyle şimdi kanaman yok değil mi?diğer belirtileri boşver önemli olan kanaman olup olmaması.bence bebişin senin ve sen yarın onunla tanışacaksın.

bence öyle şimdi kanaman yok değil mi?diğer belirtileri boşver önemli olan kanaman olup olmaması.bence bebişin senin ve sen yarın onunla tanışacaksın.

sağol canım ya . ban dua edin. yok valla allahaşükür bi kanamam falan. bir de kalp atışını duyayım içim rahat etcek. tabi ona daha zaman var sen duydunmu kalp atışını

kızlar ben de yarın dr a gidicem, sweet cim aynı heyecanı bende yaşıyorum canım.... inşallah güzel haberlerle gelicez... benimde daha önce canım yandı senin gibi... bu sefer olmayacak inşallah,Allahım yardımcımız olsun, tabi tüm hanmişlerimizin...

Ben gördüm canım, zorla da olsa gördüm ritmik bi şekilde atıyordu, miniminnacık olduğu için çok zor seçtim. Biraz zaman geçsin inşallah 8 haftaya falan geleyim daha büyümüş olacağı için daha rahat görmek istiyorum. Ama şimdilik rahatım dr. gayet iyi dedi Allah'a şükür, kendi kesesi ve yolk kesesi belli bi büyüklükte olmalıymış benimki o sınırlar içinde. kıslar siz de yarın göreceksiniz merak etmeyin.

inşallah canım ya... dua edin nolur bize... aslında hepimize... herrkes aynı şeyleri yaşıyor baktığımızd, o yüzden herkes burada birbirini çok iyi anlıyor...çok sevdim ben bu topici:asigim:

ben yatıyorum artık arkadaşım...sana ve bebişine tatlı rüylar.... yatmadan önc su içmeyi ihmal etme, biliyorsun bebişin suyun içinde yaşıyor ve o su 3 saatte bir yenileniyo böylece bebişin besleniyo ve oksijen alıyo... o yüzden mutlaka su iç yatmadan olur mu canım....

selaaaaam

biz pit pit kalp atislarini gorduk
Allahima binlerce sukurler olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

benim kesecik 2.59 cm
mercimegim 4.55 mm
kalp atislarimda 1 hr 114.57 bpm
yani saatte 114 atiyoruz masallah

listeyi yapan arkadaslarim benim son adet tarihim 11 nisan muhtemel dogum tarihi 19 ocak sonunda kalp atisinida gorduk sukur listemize eklersiniz degisikleri.. tesekkurler..a.s.

günaydın kızlar
doktora giden arkadaslar gec kalmayın merakla bekliyoruz
bebişlerinizi göreceksiniz insallah :Saruboceq:

çok sevindim rana cım... darısı benim gibi kalp atışlarını henüz duyamayanlara.... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:

günaydınnnn canımmmmm nasıllsıınnn bu sabah? bebiş nasıl?Şeniz

bebişte bende iyiyim
uykumuzu aldık kahvaltımızı ettik cokacimcoook
birde bel ağrımız olmasa süper olcak kaydirigubbakcemile5
sen nasılsın canım
sende gidiyon mu doktora

Günaydın kızlar....hihoyyyt
Akşam doktora gittik, malesef beni muayene etmedi
daha çok yeni gebelik dedi
kese görünmez dedi
o yüzden Cumartesi gel, o zaman kesin görünür dedi.alkisalkisalkis

günaydın sevcan cım
biraz daha sık dişini haftasonuna ne var ki kaydirigubbakcemile3

sevcan olsun tatlım aman sağlıklı olsunda sende c.tesi görürsün inşallah

jjuliett ben bugunü çok seviyorum biliyormusunbizm bebeklerimiz bugun hafta atlıyolar.:) 10. haftaya girdim sende 11 :) hayırlısı ile kalan 30 haftayıda geçiririz. hepimiz.

heee vallaaa doğru diyon
vayy be gebeliğin dörtte biri bitti :roflol:

sevcan olsun tatlım aman sağlıklı olsunda sende c.tesi görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…