2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canlarım ben çıkıyorum eve geçicem, tekrar görüşürüz sonra inşşallaaaaahhh tabi....
görüşürüz.....

kızlar ben 12 de birşeyler zorla atıştırdım o saatten beri bişey yemiyorum bulantım oluyor.acaba kötümü ediyorum napmam lazım canım hiç bişi çekmiyo..

yaww sizin şu canlarına hayret ediyom
benim boğaz yine ac kalınca bulanıyo :mymeka:
hele bugün öle bi yemek yedim ki koca adamlar yemedi bu kadar :roflol:
sonra bulanıyoz ayrı mesele ama :roflol:

kızlar ben 12 de birşeyler zorla atıştırdım o saatten beri bişey yemiyorum bulantım oluyor.acaba kötümü ediyorum napmam lazım canım hiç bişi çekmiyo..

arada bir beyaz leblebi vs atıştırmak iyi geliyormuş galiba..bişey daha vardı ama..
ara öğün bişeyler atıştırmak gerekiyormuşş cokacimcoook

Bulantıyı tetikleyen sigara, yemek, parfüm kokusu gibi faktörlerden uzak durmak
Öğün sayısını altıya çıkarmak, az ama sık aralıklarla yemek yemek. Midenin boş kalmasına izin vermemek
Bulantı hissedildiği anda beyaz leblebi, tuzlu kraker, peksimet, kuru ekmek gibi besin madderi yemek
Uyandıktan sonra yataktan kalkmadan önce kraker gibi kuru birşeyler yiyip bir süre yatakta dinlendikten sonra kalkmak
Yemek aralarında yeterli sıvı almak
Gün içinde zaman zaman mola vererek dinlenmek

kıslar benim ağrım hala geçmedi akşam acile gitcem, belki bebeğimi de görürümmm :)) fırsattan istifade

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: senin derdin annasıldı :roflol:

aslında numara yapıyodum size bebeğimi görmek için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kıss hakkaten çok kötüyümmsenağlama ama görsem de fena olmaz hanii:jeyyar:

aslında numara yapıyodum size bebeğimi görmek için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kıss hakkaten çok kötüyümmsenağlama ama görsem de fena olmaz hanii:jeyyar:

gör tabi,izin verildi.. sırnaşık şey
için rahatlasın dimi ama..aslında herkes evine ultrason alabilse mesela sositososito

tebrikler darısı hafta bana ve pıt pıtları bekleyen tüm hamişlere :teytey:

sağlıklı olsunda 3 ay görmesemde olur
psikolojikmi bilmiyorum akşamları mutlaka sol kasığımda siddetli bi baskı oluyor basta korkuyodum düşükmü oluyo die ama değil
bende bebişim orda galiba diyorum. şimdi ordaki baskı hosuma gidiyor
bu ağrıya bile bu kadar sevinirken ilerde tekmelerine ne yapıcam bilmiyorum :roflol: her tekmede kalkıp oynarım herhalde :roflol:

hepinize iyi avşamlar kızlar a.s. a.s. a.s.
daha önümde uzun bir yol var eve gitmekte ölüm geliyor

ben kesemi bi kere 13 mm gördüm canım 5 gün sonrada ufacık bebeğimi gördüm içinde yeni oluşuyodur sıkma canını çok okumuştum o zaman 17 18 mm den sonra bebekelr rahat görünürmüş. 15 gün çok dayanamam dersen haftaya git

gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

bana ayrıca elevitten hariç bebek aspirini(tekrarlayan abortuslarda tedavi amaçlı veriliyormuş) verdi birde progestana devam dedi kalp atışını duyup progesatan devam eden var mı?

canım bana doktorum asprin verecekti ama lekelerim durmuyo diye iğne verdi daha çok etki etsin diye her sabh oluyorum .hergün 3 normal 1 alttan progestan alıyorum.yalnız değilsin yani

hayırlı olsun canım gözünaydın

yaww sizin şu canlarına hayret ediyom
benim boğaz yine ac kalınca bulanıyo :mymeka:
hele bugün öle bi yemek yedim ki koca adamlar yemedi bu kadar :roflol:
sonra bulanıyoz ayrı mesele ama :roflol:

ayyy bugün arkadaşıma gittim kahvaltıya yedim oturdum 1buçuk saat geçti midem kaznıyıo yine yedim ben felaket olucam

nasılsınız kızlar

Kızlar iyi akşamlar daha yeni dr.dan geldim hemen bilgisayarın başına oturdum.benim SAT 16 Nisan kesemi gördüm 12.59 mm.di.ama bebişi göremedik yaaa normalmi acaba yoksa dış gebelik olabilirmi çok tedirginim.ha bu arada karnımdan baktı.ne olur cevap:uhm:

ne mutlu sana canım büyüklük olarak ne çıktı ultrasonda?

sorun yok bence hayırlı olsun :):CüvCüv: benimle bir gebeliğin. benim de satım 16 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…