yaww sizin şu canlarına hayret ediyom
benim boğaz yine ac kalınca bulanıyo :mymeka:
hele bugün öle bi yemek yedim ki koca adamlar yemedi bu kadar :roflol:
sonra bulanıyoz ayrı mesele ama :roflol:
Bulantıyı tetikleyen sigara, yemek, parfüm kokusu gibi faktörlerden uzak durmak
Öğün sayısını altıya çıkarmak, az ama sık aralıklarla yemek yemek. Midenin boş kalmasına izin vermemek
Bulantı hissedildiği anda beyaz leblebi, tuzlu kraker, peksimet, kuru ekmek gibi besin madderi yemek
Uyandıktan sonra yataktan kalkmadan önce kraker gibi kuru birşeyler yiyip bir süre yatakta dinlendikten sonra kalkmak
Yemek aralarında yeterli sıvı almak
Gün içinde zaman zaman mola vererek dinlenmek
aslında numara yapıyodum size bebeğimi görmek için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kıss hakkaten çok kötüyümmsenağlama ama görsem de fena olmaz hanii:jeyyar:
aslında numara yapıyodum size bebeğimi görmek için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kıss hakkaten çok kötüyümmsenağlama ama görsem de fena olmaz hanii:jeyyar:
duyduk duymadıııııııkkkkkk demeyiiiiinnnnnnnnn bebişimin kalp atışlarını duyduym kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kızlar darısı daha duymayan annişlere inşallah ya çok tatlıydı kızlar kesenin kenarına yapışmış minnacık bişey yerim ben onu ya ama çok rahatladım kızlar boş gebelik riskini atlattık çok şükür
sağlıklı olsunda 3 ay görmesemde olur
psikolojikmi bilmiyorum akşamları mutlaka sol kasığımda siddetli bi baskı oluyor basta korkuyodum düşükmü oluyo die ama değil
bende bebişim orda galiba diyorum. şimdi ordaki baskı hosuma gidiyor
bu ağrıya bile bu kadar sevinirken ilerde tekmelerine ne yapıcam bilmiyorum :roflol: her tekmede kalkıp oynarım herhalde :roflol:
merhaba kızlar biz ocak annelerinin evhamı hiç bitmeyecek galiab ben dün doktora gittim 18 mayısda kese 4,3 mm di. 26 mayısda 15,7 mm çıkmış ama hala bebişim görünmüyor 10-15 gün sonra gel kalp atışıda duyulur dedi görünmeyince tabi ben biraz evham yaptım doktor normal diyor ama benim içim içime sığmıyor kese boş olabilirmi dedim hayır şimdilik herley norma diyor kese normal şekilde büyüyor dedi bu şekilde olan varmı içimi bir korku kapladı
ben kesemi bi kere 13 mm gördüm canım 5 gün sonrada ufacık bebeğimi gördüm içinde yeni oluşuyodur sıkma canını çok okumuştum o zaman 17 18 mm den sonra bebekelr rahat görünürmüş. 15 gün çok dayanamam dersen haftaya git
rabbime bin şükür mucizemin kalp atışlarını gördüm bambaşka bir duyguymuş bu yaaa heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı :asigim:
dr 11 mm yani 1cm dedi:asigim:
ilk fotosuda oldu kızlar eşimle bakıp bakıp duruyoruz :asigim:
midemin ağrıyıp yandığını anlattım dr a şurup verdi bana
aranızda kullanan varmı hiç :sm_confused:
bana ayrıca elevitten hariç bebek aspirini(tekrarlayan abortuslarda tedavi amaçlı veriliyormuş) verdi birde progestana devam dedi kalp atışını duyup progesatan devam eden var mı?
canım bana doktorum asprin verecekti ama lekelerim durmuyo diye iğne verdi daha çok etki etsin diye her sabh oluyorum .hergün 3 normal 1 alttan progestan alıyorum.yalnız değilsin yani
duyduk duymadıııııııkkkkkk demeyiiiiinnnnnnnnn bebişimin kalp atışlarını duyduym kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kızlar darısı daha duymayan annişlere inşallah ya çok tatlıydı kızlar kesenin kenarına yapışmış minnacık bişey yerim ben onu ya ama çok rahatladım kızlar boş gebelik riskini atlattık çok şükür
yaww sizin şu canlarına hayret ediyom
benim boğaz yine ac kalınca bulanıyo :mymeka:
hele bugün öle bi yemek yedim ki koca adamlar yemedi bu kadar :roflol:
sonra bulanıyoz ayrı mesele ama :roflol:
Kızlar iyi akşamlar daha yeni dr.dan geldim hemen bilgisayarın başına oturdum.benim SAT 16 Nisan kesemi gördüm 12.59 mm.di.ama bebişi göremedik yaaa normalmi acaba yoksa dış gebelik olabilirmi çok tedirginim.ha bu arada karnımdan baktı.ne olur cevap:uhm:
kızlarrrrrr Allahıma çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük. inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla kucağıma alırım bu kez:Saruboceq: gerçekten çok güzel bi duygu.. yalnız küçük bi sorun var teyzeleri takip çizelgesi yapmayı bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3 acaba biriniz hediye olarak yapar mısınız sat 11 nisan
Kızlar iyi akşamlar daha yeni dr.dan geldim hemen bilgisayarın başına oturdum.benim SAT 16 Nisan kesemi gördüm 12.59 mm.di.ama bebişi göremedik yaaa normalmi acaba yoksa dış gebelik olabilirmi çok tedirginim.ha bu arada karnımdan baktı.ne olur cevap:uhm: