2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

kese görüldü ise dış gebelik olmaması lazım bildiğim kadarıyla özellikle de kanama falan yoksa ama kese kaç mm olunca bebek görülmeli o konuda bilgim yok ama karından baktığı için görememiştir embryo çok küçük tabi daha ilerleyen günlerde gözükür

kanamam malesef var ama nerdeyse 2 hafta içinde 2 gün geldi o da cok az lekelenme şeklinde kahverengiydi.a.s

kanamam malesef var ama nerdeyse 2 hafta içinde 2 gün geldi o da cok az lekelenme şeklinde kahverengiydi.a.s

dış gebelik olmazmış sevcan eğer keseyi gördüyseniz hayırlı olsun görmüşsünüz.. ilerleyen

haftalarda kesede bebeğin gelişip gelişmediğine bakılacak sanıırım.. ablamla yakında SAT

tarihiniz doktoru öyle demişti....

canım dış gebelik kesenin rahim içinde değil yanlış bir yerde olması
keseni görmüşsünüz canım dış gebelik olmaz
ben en son kesemi 13 mm gördüm canım bebek yoktu içinde 5 gün sonra gördüm
sıkma canını bebişin iyi canım merak etme

çok sağolun kızlar ya bilgileriniz için.umarım öyledir.içime su serptiniz.çok sağolun tekrar.Şeniz

kızlar ya yarın 9:30 da randevum var. sat 15 nisan daha ilk kez gidiyorum sadece eseyi görürüm heralde dimi. ama çooook heyecanlıyım. bi terslik olmaz dimiii ya. korkuyorummmmmmm

kızlar ya yarın 9:30 da randevum var. sat 15 nisan daha ilk kez gidiyorum sadece eseyi görürüm heralde dimi. ama çooook heyecanlıyım. bi terslik olmaz dimiii ya. korkuyorummmmmmm
gayet sakin ol canım, yarın o kadar mutlu döneceksin ki, bunu düşün yarın senin yaşamında en önemli günlerden biri olacak tadını çıkarmaya bak, olumsuz düşünme...onunla tanışmak çok keyifli olacak belki pıt pıt minicik kalbini bile -ki düşük ihtimal- görebilirsin

kese göründüyse dış gebelik olmaz.kaç haftalık çıktın ultrasonda canım?

içini ferah tut canım, o minicik kesyi gördüğüm ilk an dün gibi gözlerimin önünde sizin yaşadıklarınızla anılarım tazeleniyor o minicik kese şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin hayırlısı ile sağlıklı doğumlar yapın inşallah

sağol canım inşallah.ne güzel sen almışsın bebeğini kucağına.Allah uzun ömürler versin

evet ya.eme heyecanlı hem d ekorkuyorum. Allahım yüzümü güldürsün ya. mucizemin dvamı gelsin.

sen ne kadarlık oldun şimdi sweetbaby?5+2 iken görmüştüm ben keseyi

canım yrın 6+1 olucam. keseyi görmemiz gerek sanırım ama kalp atışı için erken galiba. sen kalp atışı için nezaman gidiceksin.

inşallah canım ya. ben bi kez de düşük yaşadım korkuyorum haliyle. Allahım yüzümü güldürsün. hemn sizler yzıcam zten.bi yandan da korkma bu kez bişi olmıcak diyorum.bakıcaz heyecanlıyım işte.

korkmakta çok haklısın canım ama bu sefer öyle olmayacakdiye düşün.ne kadarlıktı düştüğünde, keseyi görmüş müydün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…