2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ebrum gel sen en iyisi burda takıl, belki erken doğum yaparsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka:kız delü allah korusun maynak o nasıl laf erken dogum allah korusun rabbim sağlıklı göndersin bebeğimi de :Saruboceq: zaten elim yüreğimde yarın kana gidecem değerim inş yükselmiştir yaa ama nazlı çıktı benim bebe anasına mı çekmiş nee :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ve şöyle bi menü var

ÖRNEK BıR MENÜ

SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b

ARA ÖĞÜN:
1 meyve,
1 bardak ayran,
1 ince dilim ekmek

ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata,
1 orta dilim ekmek,
1 adet meyve

ARA ÖĞÜN:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates ve salatalık,
1meyve

AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek

GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
1 porsiyon meyve

sana çektiyse erken doğar:roflol::roflol:

izliyormusun skercim yemekteyizi düzelttim tv yi.ayyy o damla ne gıcık yaaa öyle yemez böyle yemezmiş ama güzel bi dayak yicek benden bu gidişle...

kızlar ağrı kesici içmek çok sakıncalı.Çok mecbur kalmadıkça içilmemesi gerekio.Dr yazmış ama dayanılmıycak bir ağrınız mı vardı da yazdı?
Ben folic plus dışında hiçbişi içmiyorum.Bazen başım çok ağrıyo üstelik çalışıyorum ama yinede içmiyorum.Ben hamilelikten önce bıraktım ilaç içmeyi.Yani planladığımda bırakmıştım.

merve ben bunların yarısını yesem şükrederim ya nerde yicem onları.zayıflarım belkşi ya zaten tombigim:)))

izliyormusun skercim yemekteyizi düzelttim tv yi.ayyy o damla ne gıcık yaaa öyle yemez böyle yemezmiş ama güzel bi dayak yicek benden bu gidişle...

ohhh gel keyfim gellllllllllllllll, bende evde olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu sabah mide bulantım azalmıştı çok şükür.Ve bugün kendimi daha iştahlı ve iyi hissettim.Bol bol da meyve yedim hihoyyyt

izliyorum ecrinim, elimden gelse ekrandan içeri girip adamın boğazına yapışıcam ya .... ne sinirler be, kadın ne güzel hazırladı masayı, yemekleride, yok onu yemem, yok bu ne böyle... dayaklıklar yaaaklava:

bende çok gerekmedikçe ağrıkesiciye karşıyım... bugünde kuzen folic plus dışında bişey içme sakın dedi..

sarı kafalı kırmızı elbiseli bennnn:::) saftirik arkadaşımda çiçek yiyo:))

Son düzenleme:

canımmmm minosetin hiçbir yan etkisi yokmuşş, gönül rahatlığıyla içilebilirmiş 3 doktora da ayrı ayrı sordum, benim şiddetli diş ağrım vardı oyüzden içmiştim bir iki şimdide göğüs ağrım var sabah içtim hafifledi çok şükür, hamileyiz diye ölcek değiliz ya illaki zararsız ilaçlar vardıra.s

Anladım tatlım benim.
Bende iyiliğimiz için yazıyorum.Mecbur kalmadıkça içmeyelim.

ecrincim ne güzel sapsarı saçların varmış... eblki senin gibi sarı saçlı bi kızın olur ha*? ayyyy ne şeker olur o ya....

ecrin'cim küçüklük resmini gördüm çok tatlısın kaydirigubbakcemile3
Bebişinde senin gibi güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…