2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
skercim çok önceden bakmıştım hatırlamıyorum bile...renkli olabilir.senin ngenlerinde çekinikte olsa renkli göz vardır baba tarafın öleymiş.ben sulalede tek sarışın yeşil gözlüyüm.herkes esmer.babamın babaannesi varmış ona benzemişim..

ecrincim seninle aramızda bir hafta var ama bende hiç mide bulantısı yok..acaba hamileliğimde ters giden bişeylermi var diye düşünüyorum..

canlarım bana müsade... çok acıktım bennn, zetn mutemadiyen acıkıyorum... ve çok yiyorum, acayip göbişim oldu.... anacım yemek hazırlamış, gidip yiyeyim... tekrar gelirim canalrım, burda olursanız konuşuruz, olmazsanız yarına inşallah.... çççoookkkkkkkkk iyi bakın hem kendinize hemde bebişlerinize...Şeniz

gittim canım iki kere bir kere kese için birde kalp atışı için.haftaya çarşamba da kontrolum var...

bursanın neresindesin benim de 6 tane kuzen oturuyor orda...

bende bursaya yeni geldim ankara dan canım.7 ay oldu ben geleli. ihsaniyede oturuyorum. çok sıkılıyorum kimseyide tanımıyorum allahım saglıklı olarak bebegimi nasip etsede onunla meşgul olsam bari..bu arada ben geç kalmışım desene doktora gitmekte:)

yok canım bende geç gittim sayılır ama sen neden hiç gitmedin bir baktırsaydın en azından...

nereden çıktı demeyin yoğurt ve su çok çok önemli, bebek bizden çekiyor, mineralleri yerine koymamız bizim sağlığımız için çok önemli. benim tırnaklarımda yıllardır beyazlık olmazdı, bu sabah farkettim, magnezyum eksikliğinin işareti, o yüzden aman kussanız da yiyin.

yok günlük sütle yap canım activia sade ile mayala çünkü mayalaya mayalaya doğal yoğurdunu elde ediyorsun.benimki muheşem oluyo...çok hoş bir süt tadı oluyo, nişasta ve katkı maddelerdeinden uzak olmak yeter aslında.

canım bende baş ağrılarımı söyledim
dr sadece parol dedi oda zorda kalmadıkça içme dedi
12. haftaya kadar bişey kullanılmasını istemiyomuş gittiğim doktor

merhaba kızlar...
ben de dün bebişimin kalp atışını duydum şükürler olsun...

gözün aydın olsun canım

selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi

hayırlı olsun canım

geçmiş olsun canım bi sorun yokmuş çok şükür bahaneyle bebeği göremedin ama olsun o iyi olsunda sen bekle biraz

jülicim ne olur benide ekle
yaş 24
kilo 60
pıt pıtları duyuldu kaydirigubbakcemile3

hayırı olsun canım

gözünaydınn canım hayırlı olsun hadi maşallah

kızlar yarın avcılar hospital dr nil hanıma gidicem
hastaneyi ve doktoru bilen varmı ? ?

canım başka bir foruma üyeyim ordan bi arkadaşım gidiyo memnun kaldı ama istersen detaylıca sorarım

ya söylemiycem söylemiycem okurken içimde kaldı
insan üniversiteyle kendini geliştirmiyoki. erken yaşta bebeğini kucağına alır ona ne güzel arkadaş olur ve büyütür benim en byük isteğimdi. 86 lıyım Allahıma çok şükür hamileyim bebeğimi alıcam kucağıma çocuklarımdada koşturucam torunlarımında herşeyine
Allah sağlıklı uzun ömürler verssin yeterki

aynısından bendede var bizde 3 elti olucaz ama benimki benden 1 ya küçük
gelenler kıymet bildiriyo Allaha şükür gerçi iyiydik ama dahada kıymetlendim

merhaba kızlar...
ben de dün bebişimin kalp atışını duydum şükürler olsun...

bi mutlu haber daha hayırlı olsun canım

selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi

veee son bitane daha sanada hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…