mervecim tabiki güzel paylaşımın ben bulantıdan yiyemiyorum demek istemiştim.hep bilgi paylaşsak nasıl dost olcaz sohbet ediyoruz işte.
eşimde sarışınmış inş.mavi gözlü sarışın saglık bi kuzu oluyyyyy...nette bi site vardı orda bakmıştım bizim bebiş zaten yüzde 80 mavi gözlü yüzde onbeş yeşil olurmuş yüzde beş kahverengi bakalım ne olcakk.
yok fatmacım herkeste olmazki bebişin saglıklıdır merak etme.[/QU
inşallah bir sorun yoktur canım .ecrincim ben daha doktora gitmedim sen gittin mi gördün mü keseyi?
bursanın neresindesin benim de 6 tane kuzen oturuyor orda...
canım bende baş ağrılarımı söyledimcanımmmm minosetin hiçbir yan etkisi yokmuşş, gönül rahatlığıyla içilebilirmiş 3 doktora da ayrı ayrı sordum, benim şiddetli diş ağrım vardı oyüzden içmiştim bir iki şimdide göğüs ağrım var sabah içtim hafifledi çok şükür, hamileyiz diye ölcek değiliz ya illaki zararsız ilaçlar vardıra.s
merhaba kızlar...
ben de dün bebişimin kalp atışını duydum şükürler olsun...
selaaaaam
biz pit pit kalp atislarini gorduk
Allahima binlerce sukurler olsun :Saruboceq: :Saruboceq:
benim kesecik 2.59 cm
mercimegim 4.55 mm
kalp atislarimda 1 hr 114.57 bpm
yani saatte 114 atiyoruz masallah
listeyi yapan arkadaslarim benim son adet tarihim 11 nisan muhtemel dogum tarihi 19 ocak sonunda kalp atisinida gorduk sukur listemize eklersiniz degisikleri.. tesekkurler..a.s.
günaydın kuşlarrr nasılsınısssss, benim hala ağrım geçmedi dün acile gittik hiçbişi yapamayız dediler allah korusun gebelikte göğüste kist oluşabiliyor dediler sinirimi bozdular, sonra eşim dayanamadı daha iyi bi hastaneye gittik ordada doktor diğerine çok kızdı ne kisti diye hamilelikte kramp girer normal dedi muayene etti bişi yok dedi, minoset kullan dedi..
jülicim ne olur benide ekle
yaş 24
kilo 60
pıt pıtları duyuldu kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr ben geldimmmmm...
dr um şu an 5+1 o yüzden karından göremeyebilirim dedi( kuzen ya alttan bakmak ta istemiyo...)
neyse bi ihtimal bakalım dedi
jel i sürdü, cihazı koydu veee kese hemen göründü, karından usg ile 1 cm ama vaginal bakılsaydı daha net görebilirdim dedi..... şu an kese karından 10.3 mm....
10 gün sonra kalp atışlarını duyarız inşallah dedi......
gelilşimi, tutunma yeri çok güzel dedi.....
maşallahhhh bebişimie...
çok mutluyum kızlar....
kızlar yarın avcılar hospital dr nil hanıma gidicem
hastaneyi ve doktoru bilen varmı ? ?
tabiki herkes üniversite okumak ve çalişmak zorundada degil bunu lafın gelişi söyledim hem siz neden hemen savunmaya geçtiniz anlamadım. fakat 88 li ya bu yaşta evlenilip çocuk sahibi oldum diye övünülürmü ya aman babane zaten neden sizinle laf dalaşına giriyorsam
hulya sen bendeki eltiyi görsen bi kaşık suda bogarsın en büyük hayalimdi eltimle genç olasun gezip tozayım ama şansıma bu düştü:)))benden uzak olsunda ne hali varsa görsün.kız tek ben sinir olmuyorum eşim bile şimdiden ben onun evine adım atmam diyor demek sorun bende degil:))
merhaba kızlar...
ben de dün bebişimin kalp atışını duydum şükürler olsun...
selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?