anlıyorum okuduğum şeyleri paylaşmak istedim kusuruma bakmayın lütfen uzun uzun muhabetlerden ziyade birbirmize bişeyler katacak şeylerden bahsetsek sanki daha güzel olacak ne dersiniz
Bende boyun fıtığı vardı kızlar.En çok hamilelikte bundan korkuyordum.Neyseki Dr'um bişey olmaz korkma dedi.Ama ağır zaten kaldırmıyordum ilerde bebişimi nasıl kucağımda saatlerce tutcam bilmiyorum:1no2:
mervecim tabiki güzel paylaşımın ben bulantıdan yiyemiyorum demek istemiştim.hep bilgi paylaşsak nasıl dost olcaz sohbet ediyoruz işte.
eşimde sarışınmış inş.mavi gözlü sarışın saglık bi kuzu oluyyyyy...nette bi site vardı orda bakmıştım bizim bebiş zaten yüzde 80 mavi gözlü yüzde onbeş yeşil olurmuş yüzde beş kahverengi bakalım ne olcakk.
hangi sitede ecrincim... benim eşim yeşil gözlü, kumral, babam ve babamın tüm sülalesi mavi gözlü sarışın veya kumral, anne tarafım ve ben esmer... nasıl olur acaba benim fasulye....
ecrinin yazacağı siteyi merak ettim.Ama benimde çıkmam gerek canlarım.
Sheker seninde bebişinin öyle olma ihtimali fazla.Anne baba ve büyüklerimizin genlerinden gelio çünkü.