2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merve ben bunların yarısını yesem şükrederim ya nerde yicem onları.zayıflarım belkşi ya zaten tombigim:)))

anlıyorum okuduğum şeyleri paylaşmak istedim kusuruma bakmayın lütfen uzun uzun muhabetlerden ziyade birbirmize bişeyler katacak şeylerden bahsetsek sanki daha güzel olacak ne dersiniz

Bence bütün bebekler çok güzel.Allah hepimize sağlıklı,mutlu,akıllı ve güzel bebişler versin :Saruboceq:

içmeyim bende o zaman
zaten yüzümü falan yıkadım iyi geldi cok şükür

Merve saol cnm paylaşımın için gerçekte güzeldi.
Evt birbirimize birşeyler katmalıyız bilgi anlamında.Paylaşım güzel oluyor.

Bende boyun fıtığı vardı kızlar.En çok hamilelikte bundan korkuyordum.Neyseki Dr'um bişey olmaz korkma dedi.Ama ağır zaten kaldırmıyordum ilerde bebişimi nasıl kucağımda saatlerce tutcam bilmiyorum:1no2:

zaten bence çok şey katıyoruz birbirimize, herkes bildiklerini paylaşıyor, arkadaşlar gerçekten çok şey öğrendim kk dan ....

ecrinim cok tatlısın bebişinde sapsarı bi kız olur insallah
ben gidiyorum bebişim ve halasıyla gezicez keyif yapıcaz :lepi:
herkese iii akşamlar

mervecim tabiki güzel paylaşımın ben bulantıdan yiyemiyorum demek istemiştim.hep bilgi paylaşsak nasıl dost olcaz sohbet ediyoruz işte.
eşimde sarışınmış inş.mavi gözlü sarışın saglık bi kuzu oluyyyyy...nette bi site vardı orda bakmıştım bizim bebiş zaten yüzde 80 mavi gözlü yüzde onbeş yeşil olurmuş yüzde beş kahverengi bakalım ne olcakk.

Ecrincim bende genlerle ilgili bi yazı okumuştum.Evt senin bebişin büyük bir ihtimalle sarışın ve renkli gözlü olur.

kıslar sohbetinize doyum olmuyor benim mesaim bitti çıkıyorumm, bugünü de yedik iyimikaydirigubbakcemile3

hepinisi öptümmmmmmmm, meleklerinise iyi bakınnnnn mckkkŞeniz

shekercim saol tatlım.Sırt ağrımda oluyo.Ama katlanıyorum işte.Akşamları dinlenmeye çalışıyorum.

hangi sitede ecrincim... benim eşim yeşil gözlü, kumral, babam ve babamın tüm sülalesi mavi gözlü sarışın veya kumral, anne tarafım ve ben esmer... nasıl olur acaba benim fasulye....

merhaba kızlar...
ben de dün bebişimin kalp atışını duydum şükürler olsun...

ecrinin yazacağı siteyi merak ettim.Ama benimde çıkmam gerek canlarım.
Sheker seninde bebişinin öyle olma ihtimali fazla.Anne baba ve büyüklerimizin genlerinden gelio çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…