2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızın birisi gelmişş ortalığı karıştırıp gitmiş anlaşılan hehe boşverin ya ndk sende çok tatlısın bu arada yaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ecrin benim eltim yok
bi evin bi geliniyim :dilcikar: hersey bana alınır hersey bana yapılır :dilcikar: :roflol:

vallahi benim eltimde kaynanamda görümcemde süperler ya allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ecrincim valla hakkatten senin şansına yani ne diyelim sende ona göre davanıcaksın kendini üzmüceksin yani

vanım benim takmıcaksın o zaman sen takasan onu mutlu etmiş olursun yok takmayıpta keyfine bakarsan o zaman o sinir olur. ben 26 yasındayım en iyi öğrendiğim şeydir seveceksin iyi dost iyi arkadaş olcaksın ama bir hatası kusuru eksiği olanıda asla takmıcaksın çünkü sen yıpranırsın boşveeer demeyi öğreneceksin

ecrin benim eltim yok
bi evin bi geliniyim :dilcikar: hersey bana alınır hersey bana yapılır :dilcikar: :roflol:

anaaa bizde 3 elti olcaz en büyük ve ilk gelin benim ikinci gelcek işte 31 yaşında.
kayınvalidem eltimi tanıdıkça pek bi kıymete bindim kız:)))
ben taşıncam zaten karşıya yesinler birbirini:))))))))))))))))))))

aman neyse bırakın benim eltimi.anasına bak kızını al insan annesiyle bukadarmı benzer ya:))büyük adayı çok severdim o orda yaşıyor diye oraya bile adım atmıyoz eşimle nemize lazım karşılaşırız faklan:))mazallah..

tek tek gelin beeeeeee:)))
bayrampaşa ikeanın orda..
26 yaşındayım.2 yıl oldu nisanda...
eşimde 36 yaşında...en büyük çocuk.

jlliiiimmm bende tek gelinim.... ne rahat dimi...
ecrincim ban her ser de bi hayır vardır derler ya ahanda ispatı, bak kıymetin ortya çıkmış..:jeyyar:

bu akşam bebişimin halası bizi gezmeye götürcek ama
benim bebiş nie huysuzluk ediyo mide bulantısı ve bas ağrısı basladı :çok üzgünüm:
sanırım babasıyla bi gece ayrı kalcaz ya onu hissettiiii:çok üzgünüm:

saçmasapan konuşan birine şekerim, boşver gitti zaten... sen nerelerdeydin...
ben dolanıyodum yaa, bırakın sinirlerinisi bosmayınn karnındaki fasulyeni düşünnkaydirigubbakcemile5
kızın birisi gelmişş ortalığı karıştırıp gitmiş anlaşılan hehe boşverin ya ndk sende çok tatlısın bu arada yaaaaaa
ahh ben bi olaydımmmmmmÇok üzgünüm çoooksüprizzzzz
aman gelin kaynana yesinler birbirini banane:))

benim eşimde büyük çocuk ilk gelin benim ama 2 kareşi var biri yaza düğün yapmayı düşünüyo 1 kere gördüm kızı soğuk nevale bişeydi benim gibi fittir fittir değil, nası anlaşcas bilmiyom kıl kaptım ilk görüşte:roflol::roflol:

sorma jullii cim bizim babişimizde salı sabahından beri yok, cumartesi akşam gelicekmiş... çok özledim kocişimi yaaasenağlama

enem babası nere gidiyo seni fasulyeylen bir başına bırakıpp:mymeka:

jlliiiimmm bende tek gelinim.... ne rahat dimi...
ecrincim ban her ser de bi hayır vardır derler ya ahanda ispatı, bak kıymetin ortya çıkmış..:jeyyar:

cok şükür ben rahatı sekercim
yakınızda zaten
hergün istediğim yemeği yapıyor
benim için hususi uzak markete gider en iyisi olsun die birsürü sey alır
oğluna yok :roflol:
bazen gelin olcak ben cazgırlık yaparım
ama bebişim geldiğinden beri cok sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…