hulya sen bendeki eltiyi görsen bi kaşık suda bogarsın en büyük hayalimdi eltimle genç olasun gezip tozayım ama şansıma bu düştü:)))benden uzak olsunda ne hali varsa görsün.kız tek ben sinir olmuyorum eşim bile şimdiden ben onun evine adım atmam diyor demek sorun bende degil:))
vallahi benim eltimde kaynanamda görümcemde süperler ya allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ecrincim valla hakkatten senin şansına yani ne diyelim sende ona göre davanıcaksın kendini üzmüceksin yani
vanım benim takmıcaksın o zaman sen takasan onu mutlu etmiş olursun yok takmayıpta keyfine bakarsan o zaman o sinir olur. ben 26 yasındayım en iyi öğrendiğim şeydir seveceksin iyi dost iyi arkadaş olcaksın ama bir hatası kusuru eksiği olanıda asla takmıcaksın çünkü sen yıpranırsın boşveeer demeyi öğreneceksin
hulya sen bendeki eltiyi görsen bi kaşık suda bogarsın en büyük hayalimdi eltimle genç olasun gezip tozayım ama şansıma bu düştü:)))benden uzak olsunda ne hali varsa görsün.kız tek ben sinir olmuyorum eşim bile şimdiden ben onun evine adım atmam diyor demek sorun bende degil:))
anaaa bizde 3 elti olcaz en büyük ve ilk gelin benim ikinci gelcek işte 31 yaşında.
kayınvalidem eltimi tanıdıkça pek bi kıymete bindim kız:)))
ben taşıncam zaten karşıya yesinler birbirini:))))))))))))))))))))
aman neyse bırakın benim eltimi.anasına bak kızını al insan annesiyle bukadarmı benzer ya:))büyük adayı çok severdim o orda yaşıyor diye oraya bile adım atmıyoz eşimle nemize lazım karşılaşırız faklan:))mazallah..
bu akşam bebişimin halası bizi gezmeye götürcek ama
benim bebiş nie huysuzluk ediyo mide bulantısı ve bas ağrısı basladı :çok üzgünüm:
sanırım babasıyla bi gece ayrı kalcaz ya onu hissettiiii:çok üzgünüm:
benim eşimde büyük çocuk ilk gelin benim ama 2 kareşi var biri yaza düğün yapmayı düşünüyo 1 kere gördüm kızı soğuk nevale bişeydi benim gibi fittir fittir değil, nası anlaşcas bilmiyom kıl kaptım ilk görüşte:roflol::roflol:
bu akşam bebişimin halası bizi gezmeye götürcek ama
benim bebiş nie huysuzluk ediyo mide bulantısı ve bas ağrısı basladı :çok üzgünüm:
sanırım babasıyla bi gece ayrı kalcaz ya onu hissettiiii:çok üzgünüm:
cok şükür ben rahatı sekercim
yakınızda zaten
hergün istediğim yemeği yapıyor
benim için hususi uzak markete gider en iyisi olsun die birsürü sey alır
oğluna yok :roflol:
bazen gelin olcak ben cazgırlık yaparım
ama bebişim geldiğinden beri cok sakinim