2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kıslarr ha bu arada nette gördüm, folic asitlerin 8. haftadan sonra bebeğe hiçbir faydası yokmuş

merhaba arkadaşlarvereliniortak
takvime göre bende ocak annesiyim,muhtemel doğum tarihim 10 ocak,ama ikiz bebek bekliyorum ve erken doğum olabilir biliyosunuz ama ben yinede ocak annesi olarak görüyorum kendimi,beni de aranıza alırsanız sevinirimzemuszemus

Sağol şekercim.
İçimi rahatlattın valla
ilaç hiç kullanmadım
suyu da bol bol içiyorum.
Allah yardımcımız olsun

panik yapma canım, benim dr. um yüksek ateşten bahsetti, onlar o kadar korunmasız değil ki, vücudumuz zaten onları korumaya alıyor, dr.um bana parol kullan demişti ama ben de ateş olmadığı için hiçbir şey kullanmadım. Anne karnında belgeselini izlediyseniz orada bebeği koruyan bir sürü filtreden bahsediyor ve o filtrenin geçirgen olduğu şeyler sigara, alkol, uyuşturucu v.s. gibi zararlılaarın içindeki moleküllermiş, dikkatli olalım ama filtrelerine de güvenelim.

hoşgeldin canım... sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah....:lepi:

iyim rüjgarımmm sen nasılsınnn, yarın doktora gitcemm:sm_cool: meleğim inşallah iyidirrr...

iyiyim canım bende o zaman yarın büyük gün alkisalkisalkis

hoşgeldi,n canım aramıza sat hamile kaldığın kilon yaşın yaz ekler kızlar
ilk ikizimizsin bu arada
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saç boyatma konusunda ilk 4 ay yasak sonra serbestmiş kızlar.... bişey olmaz dedi ama biliyorum ben yinede boyatamam sanırımkaydirigubbakcemile3 saçlarım benimde çok uzadı, kestireyim diyorum aanem ve eşim olmaz diyor... aslında batıl inançlarım yoktur ama engelliyorlar işte

kızlar avatar oluşturmak istiyorum nasıl oluşturacam yardım edermisiniz

evet canım ya, ben de eğer bebeğimi kybetmeseydim 2 eylül muhtemel doğum tarihim olacaktı, inşallah bu sefer bi aksilik olmaz canım, o ilk haftaları beraber geçirmiştik onunla, daha hamilelikk öncesi acaba bu sefer oldu mu diye düşünürken sonra mutlu haberi öğrendik , 1 ay daha acaba ları yaşadık, derken ben kaybettim bebiişimi.... senin daha önce düşük olayın var mıydı canım?

ya kızlar birşey sorcam aşağıdaki hamilelik çizelgelerini nasıl oluşturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…