merhaba arkadaşlarvereliniortak
takvime göre bende ocak annesiyim,muhtemel doğum tarihim 10 ocak,ama ikiz bebek bekliyorum ve erken doğum olabilir biliyosunuz ama ben yinede ocak annesi olarak görüyorum kendimi,beni de aranıza alırsanız sevinirimzemuszemus
kız abartma tırnak kesip vücut temizliğide yapma o zaman
ben dün saçımı kestirecektim fırsat bulamadım
:roflol:ay sorma o dediklerini de dün yaptım ama ne yapalım pimpirikliyiz ilk gebeliğimde öğrendikten 2 gün sonra saçlarımı kestirdim sonrası malum kürtaj herşey Allahtan tabi ama gel de bağlama konuyu
panik yapma canım, benim dr. um yüksek ateşten bahsetti, onlar o kadar korunmasız değil ki, vücudumuz zaten onları korumaya alıyor, dr.um bana parol kullan demişti ama ben de ateş olmadığı için hiçbir şey kullanmadım. Anne karnında belgeselini izlediyseniz orada bebeği koruyan bir sürü filtreden bahsediyor ve o filtrenin geçirgen olduğu şeyler sigara, alkol, uyuşturucu v.s. gibi zararlılaarın içindeki moleküllermiş, dikkatli olalım ama filtrelerine de güvenelim.
takvime göre bende ocak annesiyim,muhtemel doğum tarihim 10 ocak,ama ikiz bebek bekliyorum ve erken doğum olabilir biliyosunuz ama ben yinede ocak annesi olarak görüyorum kendimi,beni de aranıza alırsanız sevinirimzemuszemus
kız abartma tırnak kesip vücut temizliğide yapma o zaman
ben dün saçımı kestirecektim fırsat bulamadım
:roflol:ay sorma o dediklerini de dün yaptım ama ne yapalım pimpirikliyiz ilk gebeliğimde öğrendikten 2 gün sonra saçlarımı kestirdim sonrası malum kürtaj herşey Allahtan tabi ama gel de bağlama konuyu
saç boyatma konusunda ilk 4 ay yasak sonra serbestmiş kızlar.... bişey olmaz dedi ama biliyorum ben yinede boyatamam sanırımkaydirigubbakcemile3 saçlarım benimde çok uzadı, kestireyim diyorum aanem ve eşim olmaz diyor... aslında batıl inançlarım yoktur ama engelliyorlar işte
evet canım ya, ben de eğer bebeğimi kybetmeseydim 2 eylül muhtemel doğum tarihim olacaktı, inşallah bu sefer bi aksilik olmaz canım, o ilk haftaları beraber geçirmiştik onunla, daha hamilelikk öncesi acaba bu sefer oldu mu diye düşünürken sonra mutlu haberi öğrendik , 1 ay daha acaba ları yaşadık, derken ben kaybettim bebiişimi.... senin daha önce düşük olayın var mıydı canım?