evet canım ya, ben de eğer bebeğimi kybetmeseydim 2 eylül muhtemel doğum tarihim olacaktı, inşallah bu sefer bi aksilik olmaz canım, o ilk haftaları beraber geçirmiştik onunla, daha hamilelikk öncesi acaba bu sefer oldu mu diye düşünürken sonra mutlu haberi öğrendik , 1 ay daha acaba ları yaşadık, derken ben kaybettim bebiişimi.... senin daha önce düşük olayın var mıydı canım?
yok canım inşallah ta olmaz zaten biliyosun ben zor hamile kaldım 9 aydır tedavi görüyordum, çok şükür kavuştum, düşüğünü kaçıncı haftanda yapmıştın canım, riskli dönemi atlatmamıza ne kadar kaldıı??? bende çok korkuyorum:çok üzgünüm:
benimde ilk zamanlar öledi ama şimdi bişem yok hatta maaşallah o kadar iyiyimkii ne midem bulanıyor ne halsizim iyyim çok şükür seninde zaman ilerledikçe geçer yarın benim 10 hafta bitip 11. haftaya girecek ondanda olabilir.
benimde ilk zamanlar öledi ama şimdi bişem yok hatta maaşallah o kadar iyiyimkii ne midem bulanıyor ne halsizim iyyim çok şükür seninde zaman ilerledikçe geçer yarın benim 10 hafta bitip 11. haftaya girecek ondanda olabilir.
ndk sakın korkma canım korkmak çözüm degil hatta neyden korkarsan başına gelir bebişlerimizin yicek ekmeği ömrü varsa zaten allahım bize gönderecektir [
9w6d yani 9 hafta 6 günlük oluyor teyzesi birde benimkini jjuliet yaptı ben beceremedim ticher yapmayı ben yapınca 40 haftalığın üstünde oluyordu benneyaptımki
yok canım inşallah ta olmaz zaten biliyosun ben zor hamile kaldım 9 aydır tedavi görüyordum, çok şükür kavuştum, düşüğünü kaçıncı haftanda yapmıştın canım, riskli dönemi atlatmamıza ne kadar kaldıı??? bende çok korkuyorum:çok üzgünüm:
juliett ndoktora gidecekti bugün yine
2 hafta görmedi bebeişi şimdi haset gideriyolar hergün gidiyo kaydirigubbakcemile3
benimdde çok başım dönüyo bugün yatıyorum sürekli
doktora gidecekti bugün yine
2 hafta görmedi bebeişi şimdi haset gideriyolar hergün gidiyo kaydirigubbakcemile3
benimdde çok başım dönüyo bugün yatıyorum sürekli
kızlar gerçekten ya, hele de şimdi hamileyseniz bırakın geçmişteki talihsizlikleri artık, buradaki çoğu kişi bundan olumsuz etkileniyor, hatta Allah korusun benim başıma böyle birşey gelirse buraya yazmayacağım çünkü beni en son teselli edecek kişiler buradaki kaygılı anneler, sizin acınızı da anlıyorum ama moral bozmayalım lütfen.
kızlar progestanı nasıl kullanıyorsunuz? vajinal olarakmı?içiyormusunuz? ben içiyordum beni çok rahatsız etti ve çok karnımda şişlik yaptı dr. görüştüm iki haftadan beri vajinal olarak alıyorum.oofff geçse şu günler.
arkadaşlar huuu huu kimse varmı bu saatlerde...aklıma takılan bi soru var kaç gündür soramadım sizlere fırsat olmadı.6+4günlük hamileyim 2 hafta kadar önce doktora gittik keseyi gördük şükürler olsun ki ama biraz zayıf dedi doktor düşük tehlikesi olabilirmiş( progestan diye bir hormon ilacı verdi 10 gün kadar kullandım bitti aynı ilacı kullanan varmı merak ettim bende acayip uyku yapıyor aynı şikayeti olan var mı?:sm_confused:
jel stick şeklindemi onu duymadım ben böyle yuvarlak plastik gibi vajinal yoldan aldığın mı yoksa başka bişeymi?12. haftaya kadar mı dedi doktor benim bitti almadım bidaha bende haftaya doktora gideceğiz sorarım o zaman diyodum arayım bari kullanılacaksa alayım ihmal etmeyim bari