Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hamişlik? Benim bugün doktor kontrolüm vardı, yine bir belirsizlik içinde çıktım kontrolden bakalım haftaya nolur, dua edin benim için olur mu?
merhaba güzel annişlerim opuyorumnanaktan
ben iki gündür annemdeydim
çok mide ağrım var yemek bile yiyemiyorum annem baktı yedirdi :asigim:
sizler nasılsınız vereliniortak
yeni gelen arkadaşlar sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah :Saruboceq:
Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hamişlik? Benim bugün doktor kontrolüm vardı, yine bir belirsizlik içinde çıktım kontrolden bakalım haftaya nolur, dua edin benim için olur mu?
kıslarrrrrr selam ben geldimmhihoyyyt nasılsınızzz??? nasıl gidioo hamileleikk? benimm pıt pıtlarr görüldüühihoyyyt dr bi takım testler istedi.sizden de istemiştir mutlaka aklınızda bulunsun devlet hastaneleri bu tetkikleri ücretsiz yapıoo hamilelere. düşarda dünya kadar parazemuszemus
selam kızlar
bugün yine gördüm bebişimi uyuyordu
doktor doğumu gatada yapamazsın dedi asker eşi olman lazım dedi haftaya cuma gel ikili testini yaparım dedi
sonra eve geldim hemen uyumusum
kıslarrrrrr selam ben geldimmhihoyyyt nasılsınızzz??? nasıl gidioo hamileleikk? benimm pıt pıtlarr görüldüühihoyyyt dr bi takım testler istedi.sizden de istemiştir mutlaka aklınızda bulunsun devlet hastaneleri bu tetkikleri ücretsiz yapıoo hamilelere. düşarda dünya kadar parazemuszemus
selam kızlar
bugün yine gördüm bebişimi uyuyordu
doktor doğumu gatada yapamazsın dedi asker eşi olman lazım dedi haftaya cuma gel ikili testini yaparım dedi
sonra eve geldim hemen uyumusum
selam kızlar nasılsınız.biz bugun dr gittik dr güzel bir soun yok dedi.bazı testler verdi onları yaptırdım bir ay sonra gitcem tekrar.kalp atışını da dinletti biraz...
[ECRİN bende o günleri görürümüyümm? daha küçücük ya çok korkuyorum bişi olucak diye... internette araştırırken bi cihaz buldum bebek seslerini dinletiyomuş karnında.alkisalkisalkis hıçkırık fln ondan almak istiyorum kaydirigubbakcemile3 aslında eve usg alınsa ne iyi olurduu:dance:delikafadulden
selam kızlar nasılsınız.biz bugun dr gittik dr güzel bir soun yok dedi.bazı testler verdi onları yaptırdım bir ay sonra gitcem tekrar.kalp atışını da dinletti biraz...
slm arkadaslar bende 2009 ocak annesiyim sozlerin yazdiklarini okuyunca benim eski günlerim geldi aklima ne günlerdi ama sizde bol bol hamileliginizin tadini cikartin hayirlisi ile bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz insALLAH