2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hamişlik? Benim bugün doktor kontrolüm vardı, yine bir belirsizlik içinde çıktım kontrolden bakalım haftaya nolur, dua edin benim için olur mu?

merhaba güzel annişlerim opuyorumnanaktan
ben iki gündür annemdeydim
çok mide ağrım var yemek bile yiyemiyorum annem baktı yedirdi :asigim:
sizler nasılsınız vereliniortak
yeni gelen arkadaşlar sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah :Saruboceq:

Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hamişlik? Benim bugün doktor kontrolüm vardı, yine bir belirsizlik içinde çıktım kontrolden bakalım haftaya nolur, dua edin benim için olur mu?

hayırdır canım
morelini bozan belirsizlik ne
dua et çok Allah büyük vede iyi düşün hep :Saruboceq:

kıslarrrrrr selam ben geldimmhihoyyyt nasılsınızzz??? nasıl gidioo hamileleikk? benimm pıt pıtlarr görüldüühihoyyyt dr bi takım testler istedi.sizden de istemiştir mutlaka aklınızda bulunsun devlet hastaneleri bu tetkikleri ücretsiz yapıoo hamilelere. düşarda dünya kadar parazemuszemus

selam kızlar
bugün yine gördüm bebişimi uyuyordu
doktor doğumu gatada yapamazsın dedi asker eşi olman lazım dedi haftaya cuma gel ikili testini yaparım dedi
sonra eve geldim hemen uyumusum

ben daha görmedim ne mutlu sana:1hug:

canım hadi gözün aydın
doğumumuzuda paylaşırız inşallah sağlıcaklaopuyorumnanaktan

selam kızlar
bugün yine gördüm bebişimi uyuyordu
doktor doğumu gatada yapamazsın dedi asker eşi olman lazım dedi haftaya cuma gel ikili testini yaparım dedi
sonra eve geldim hemen uyumusum

kanka sağlık olsun neden Gata tercih etmek isityosun ki zaten orda rütbelere göre hasta ayrımı var
dr undan memnun değilmisin ayolnaniknanik

kanka maşallah maşallah
kocaman olmuş
teyzesi onu öper severopuyorumnanaktan
kaç cm miş şeker :uhm:

selam kızlar nasılsınız.biz bugun dr gittik dr güzel bir soun yok dedi.bazı testler verdi onları yaptırdım bir ay sonra gitcem tekrar.kalp atışını da dinletti biraz...

[ECRİN bende o günleri görürümüyümm? daha küçücük ya çok korkuyorum bişi olucak diye... internette araştırırken bi cihaz buldum bebek seslerini dinletiyomuş karnında.alkisalkisalkis hıçkırık fln ondan almak istiyorum kaydirigubbakcemile3 aslında eve usg alınsa ne iyi olurduu:dance:delikafadulden

bfg nedemek canım tabiki görceksin zaman çok çabuk geçiyor.
rahat ol ben sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim o nedenle çokda düşünmüyorum...

a.s.bende görmek istiyorum :Saruboceqff.. senin kaç haftalıkdı? ben haftaya salı gidicem kontrole ozaman görürüm inşallah hayırlısıyla... darısı başımıza canımmmmm:hooray:
11 haftalık canım
kanka maşallah maşallah
kocaman olmuş
teyzesi onu öper severopuyorumnanaktan
kaç cm miş şeker :uhm:
saol teyzesi
sormayı unuttum valla delikafadulden crl 41,3mm diyo 4 cm falan galiba

selam kızlar nasılsınız.biz bugun dr gittik dr güzel bir soun yok dedi.bazı testler verdi onları yaptırdım bir ay sonra gitcem tekrar.kalp atışını da dinletti biraz...

gözün aydı canım :ecrin_bebek:

bfg nedemek canım tabiki görceksin zaman çok çabuk geçiyor.
rahat ol ben sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim o nedenle çokda düşünmüyorum...

Benimde pek sakındıgım söylenemez ama merak ediyorum. kaydirigubbakcemile2

JJuLiEtt ay maşallah ilk 3 ay doluyo nerdeyse hadii peşinden yavaş yavaş gelicez cokacimcoook

iyi geceler kızlar ben kaçar laelaelaelaelae

slm arkadaslar bende 2009 ocak annesiyim sozlerin yazdiklarini okuyunca benim eski günlerim geldi aklima ne günlerdi ama sizde bol bol hamileliginizin tadini cikartin hayirlisi ile bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…