selam kızlarrr beni de listeye ekleyin Allah aşkına çok özendim böyle isimleri görünce...Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah..
ndk....arkadaşım duy sesimi:))))
dionea
sat:18 nisan
muh.doğum tarihi:23 ocak
hamiş kaldığı kilo(
pıtpıtları daha duyamadık ama keseyi gördük şimdilik bununla idare ediyoz bakalım:))
herkese iyigeceler...hihoyyyt
jel stick şeklindemi onu duymadım ben böyle yuvarlak plastik gibi vajinal yoldan aldığın mı yoksa başka bişeymi?12. haftaya kadar mı dedi doktor benim bitti almadım bidaha bende haftaya doktora gideceğiz sorarım o zaman diyodum arayım bari kullanılacaksa alayım ihmal etmeyim bari
canim asagidaki link benim kullandigim progestan jel hakkinda..
ben vaginadan alinan hap seklinde olanlari kullanamadim
bunun kullanimi cok rahat
canim sen doktoruna bir sor benim doktor 12. haftaya kadar kullan dedi..
bügün 11. haftaya girdim yaaaaaaaa inanamıyorum çok mutluyum hayırlısıyla şu zaman su gibi gecerde ocakta teker yeker doğuruveririzalkisalkisalkisalkisalkisalkis jjuliettt benimde cuma aldıgım görüntüler senin bebişe çok yakın benimkide 3 cm olmuştu çok güzel bir duygu yaa anne olmakk
bügün 11. haftaya girdim yaaaaaaaa inanamıyorum çok mutluyum hayırlısıyla şu zaman su gibi gecerde ocakta teker yeker doğuruveririzalkisalkisalkisalkisalkisalkis jjuliettt benimde cuma aldıgım görüntüler senin bebişe çok yakın benimkide 3 cm olmuştu çok güzel bir duygu yaa anne olmakk
cnm inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder sağlıkla kucağınada alırsın benimde bugün 9 haftam bitti 11 i görmek bizede nasip olur inşallah :Saruboceq:
canim asagidaki link benim kullandigim progestan jel hakkinda..
ben vaginadan alinan hap seklinde olanlari kullanamadim
bunun kullanimi cok rahat
canim sen doktoruna bir sor benim doktor 12. haftaya kadar kullan dedi..
günaydın cnm...baktım ilaca benimkisi gibi değil benimki hap şeklinde kullanımı nasılbu jelin bana daha zor olacakmış gibi geldi ama daha etkili olduğunu düşünüyorum açıkçası iyice rahim ağzına doğru itebiliyosun çünkü ilacı bugün doktorumla görüşeceğim çok sağolasın cnma.s.
gözünaydın juli baban geliyormuş...
melekcim soda ayran çubuk kraker bunlar bastırıyor deneyebilirsin...
ben dun dr gittim ya 4 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri çok sevindim zaten tombikim::)))
ay yaa şuana kadar devam eden mide ağrı ve yanmalarıma
bir kaç gündür bulantıda eklendi gözüm aydınmafoldumben
olsun bebeğim sağlıcakla gelsin de ben biraz sıkıntı çekeyim demekki zor bu işler turkbayragi