2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gözünaydın juli baban geliyormuş...
melekcim soda ayran çubuk kraker bunlar bastırıyor deneyebilirsin...
ben dun dr gittim ya 4 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri çok sevindim zaten tombikim::)))

aaa 4 kilomu verdin
iştah yok sanırsam çoğumuzda
ondanmı kusma ve bulantılardanmı canım CADIARZU

saol ecrinim fazla kilo vermişsin dikkar et kendine :1hug:

kankaa gecer canım merak etme benim cok şükür gecti artık
yanlız söle bişi var biri bulantı varmı diye sorduğunda yok diyorum akşama bulanmaya baslıyorum bundan sonra herkese bulantım var deycem :roflol:

ben dün bıdığıma cıtcıtlı badi aldım bide corap aldım minicik bebişimin ilk rengi cart yesil kaydirigubbakcemile3

canım kusma yok bulantıdan yiyemiyorum.dun arkadaşıma gittim tek yedigim mercimek köftesi 6 7 çeşitten.evde de sadece domates peynir zeytin yiyebiliyorum bunlarla kilomu alnır:)diyet menüsü gibi.gözlerimin altı morarmış ya bugun sinir oldum.vitaminsiz kaldım sanırsam...

aynen juli nazar degiyor.geçenlerde öyle rahattımki kayınvalidem sordu dedim nazar olmayayım diye söylemiyorum maşallah iyiyim dedim senmisin öyle diyen hemen arkasından bulantım başladı bende soran herkese çok zor bulanıyor diyorum iyide olsam...degişik ya bulantı oluxyor ama canımda hiç bişey istemiyor.insanın canı hiçmi bişey .çekmez offf.

gözünaydın juli baban geliyormuş...
melekcim soda ayran çubuk kraker bunlar bastırıyor deneyebilirsin...
ben dun dr gittim ya 4 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri çok sevindim zaten tombikim::)))
canım ya ne güzel nasıl kilo verdin bende aksine 3 kilo aldım yaaaaaaa offf

ecrinim gerisini okumadan ben yorum yapmışım kusura bakma yiyemediğini felan bilemedim hem yiyosun hem veriyosun sandım kaç kiloya düştün peki. doktoruna sorsana zararı varmı diye

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
doktordan geldim bende az önce,yapılması gereken bir sürü kan tahlili varmış,onları yaptırdım,ultrasonla da bakıldı tekrar,iyiymiş bebeklerim,birinin kesesi 18mm,diğeri 17,7 mm olmuş,bi sorun yok dedi doktor,sizler nasılsınız bugün?

ayyyy tek ikiz hamişimiz de gelmiş
senden baska ikiz yok galiba ocak analarında
keseleride görmüşsün gözün aydı canım

julim kankam aldığının fotolarını çekseydin keşke

ecrincim bende iştahsızım ama zorla yiyorum inanki
peki dr ne dedi bu olaya

kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün bezelyemi gördüm kalp atışına gördüm çok şükür kesem falan herşeyim çok normalmiş darısı görmeyenlerin başına

maşallah canım benim gözün aydın
ne güzel yaa demek ikiz
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy tek ikiz hamişimiz de gelmiş
senden baska ikiz yok galiba ocak analarında
keseleride görmüşsün gözün aydı canım

sağol canıma.s.
keseleri daha önce görmüştük,kalp atışlarını da duyduk geçen hafta ama bugün hazır kan vermek için geldin bebeklere de bakalım dedi doktor,yeniden bakıldı,her hafta bakılsa ben razıyım,insan her görüşünde heyecanlanıyookaydirigubbakcemile2

dr birşey demedi ilk dönem oluyormuş zaten. zaten tombigim dikkat et dedi çavdar ekmegi yememi söyledi bilmem neden..
bende dun testleri yaptırdım bugun gidip almam lazım ama nasıl gitcem uzak ta fatihe offf.siz hemen sonucu gösterdinizmi yoksa birdahaki randevuyumu beklediniz merak ettim..
medialpark fatihe gittim ya banka karşılıyor muayeneye 12 lira ödedim tüm testlerimde 300 geçiyordu 56 ytl ödedim kızlar ne güzel:)))

kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün bezelyemi gördüm kalp atışına gördüm çok şükür kesem falan herşeyim çok normalmiş darısı görmeyenlerin başına

hayırlı olsun canım,kalp atışlarını duymak çok güzel,inşallah sağlıkla kucağına alırsın

maşaallahAllah bebeklerini sağlıcakla kucağına almanı nasib etsin :Saruboceq:

canım seninde gözün aydınkaydirigubbakcemile5
ne güzel mutluluk verici
inşallah daha çook güzel anılarımızı paylaşacağız burda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…