2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar söylemeyi unuttum doktor 6+1 günlük dedi bugün le birlikte 6+2 yani aşılama yaptırdığım için doğru olabilir dedi yani benim cetvel 3 gün falan daha erken gözüküyo

merhabalar kızlarr
nasılsınız bakalım kızlar benim kullanıcı adımı düzeltebilir misiniz birde ben 18 mayısta keseciği gördüm
30 mayısta da kalp atışlarını
temmuz 6 da da hem kontroller hemde testlerimiz var:)))değiştirebilirseniz sevinirim
bu arada kızlar kasıklarında batma agrısı artan var mı benim agrılarım arttı birde arada bir
kramlar giriyor normal mi acaba:)))

selam kıslarr, ben geldimm doktordan geliyorummmm bebişimi gördüm çok şükürrr, tam 9 haftalıkmışız bugünn 2,5 cm olmuşş maaşallahh 15 gün sonra 2 li test için gideceğimmm sizler nasılsınızzzzzzzzzzz

ayy ne güzel kızlar inşallah bende pazartesi görecegim bebegimi...
kızlar biraz önce boş gebelik geçirenlerin topiğine baktım şöyle bir çok korktum bebeişimi bir görsemde içim rahatlasa.....

:Saruboceq:
ayy ne güzel kızlar inşallah bende pazartesi görecegim bebegimi...
kızlar biraz önce boş gebelik geçirenlerin topiğine baktım şöyle bir çok korktum bebeişimi bir görsemde içim rahatlasa.....

ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:

hoşgeldin ndk.kızlar bir soru sordum test yapılıyorya onların sonuçlarını hemenmi dr gösterdiniz yoksa birdahaki randevuyumu beklediniz...

canım çok sevindimmm. maşallah maşallahhhhh.

hoşgeldin ndk.kızlar bir soru sordum test yapılıyorya onların sonuçlarını hemenmi dr gösterdiniz yoksa birdahaki randevuyumu beklediniz...

gunaydınn...
ben bır daha ki randevuda gosterdım.10 gun sonra gıttıgımde senınde arası az ise gıttıgınde gosterırsın.daha gıtmene cok varsa ıstersen fax çek canım...
test sonuclarından bıraz anlıyorsan onemlı bırsey yoksa gıttıgınde goster canım.benım sonuclar normal cıkınca onemsemedım yanı...

yapılan testlerin sonucu dr a hemen gösteriliyor, bende yaptırmıştım 8. haftamda, dr un sekreteri aramıştı sonuçları laboratuar sekretere vermiş, o da dr a göstermiş

sherkim keşke öyle yapsalar ama sanmam ya..bende dun demiştim siz dr gönderebilirmisiniz diye birşey demediler off ya..senin varmı tanıdık medical park fatihte.

:Saruboceq:

ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:

shekercim hayırlı haberlerini bekliyoruz... bende pazartesi veririm hayırlı haberler inşallah.. allah korktuğumuzla karşılaştırmasın canım...:Saruboceq:

sherkim keşke öyle yapsalar ama sanmam ya..bende dun demiştim siz dr gönderebilirmisiniz diye birşey demediler off ya..senin varmı tanıdık medical park fatihte.

ecrincim tahlilleri doktorunun bulunduğu hastanede yaptırmışsan tlf lada degerlendiriyor sonuçları doktorlar.. ben arıyorum tlfla doktorumu bilgisayardan bakıp söylüyor bana sonuçları..senin gittiğin doktorunda vardır belki böyle bir uygulaması..

benim kuzenim dr. remzi abalı orda idi, tüp bebek uzmanı jinekolog, ama geçen hafta ayrıldı, çünkü tekirdağda bi üniversite hastanesi kuruluyomuş, oraya yard. doç. olarak gitti, ama sen dr unu ara, asistanına söyle, alıyor onlar... dr una gösterip sana haber veriyorlar...

mrb kızlar. nasılsınız. ben bugün bebişimin hem kalp atışını gördüm hem de duydum. güm güm güm atıyodu. çok tatlıydı. çok mutlu oldum.şimdiden çok tatlı tıpkı bana benziyo:)delikafaduldenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…