2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iyiyim cnm çok şükür az önce bebişime baktık ilk defa kesenin içinde bişey görebildim kocaman olmuş 9+ 3 olduk bugün allah hepimize hayırlısıyla sonunu göstersin inşallah :Saruboceq:

ayyyy... maşallah canım ya..... allahım hayırlısıyla dünyay getirmeyi nasip etsin....alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar,nasılsınız??ben cuma akşamı grip oldum,ilaç ta kullanamıyorum çok halsizim,midem bulanıyor ve hiç iştahım yok,az bişe zorlayarak yiyorum ,eşim grip olmuştu o kadar dikat etmeme rağmen genede bulaştı,kızlar ctesi pazar bir kaç kere zencefil ve nane limon içtim bir zararı olurmu acaba bebişe,

günaydın canım,geçmiş olsun,bol bol c vitamini al,nane,maydonoz türü şeyler yememeye çalışın arkadaşlar,hamileliğin ilk aylarında pek iyi değilmiş.

kızlar 3 boyutlu oldugunu nerden anlıcaz dr mı sorcaz bunu merak ettim?medicaldeki usg ben pek begenmedim karşımda ekran yok kafamı yana çevirmem gerkiyor sinir oldum...

bende bir tuhafım ya 10 hafta olduk bu sabah kusmaya başladım allahım ne oluyor bana.düzelcek diye beklerken.aç susuz yaşıyorum gitcem ümraniyeye annem bakar ya..sefil oldum resmen...

ıhlamur iç canım zararı yokmuş, allah şifa versin yaa dinlenmeden geçmiyor bu hastalık

ben hiç bulanmıyorum hamileliğim kötü mü gidiyor şimdi:uhm:senağlama

bende de bulantı olmuyo canım,ve bebişlerim de gayet iyiler,takılma böyle şeylere,bi alakası olduğunu sanmıyorum,bünye meselesi böyle şeyler,bazı insanların bünyeleri artan gebelik hormonuna daha dayanaklı oluyo bazılarının ki daha az,başka bişeyle ilgisi yok,meraklanma

iyiyim cnm çok şükür az önce bebişime baktık ilk defa kesenin içinde bişey görebildim kocaman olmuş 9+ 3 olduk bugün allah hepimize hayırlısıyla sonunu göstersin inşallah :Saruboceq:

canımm
maşallahhh
şanslı kızsın istediğin zaman bebişini görebilirsin yaa
ne güzelturkbayragiopuyorumnanaktan

yok canım o herkeste farklı oluyor benimde arkadaşlarım var hiç bulantısı olmayan bebekleri gayet sağlıklı

evet bende öyle düşünüyorum, doktorum da öyle demişti... inşallah sağlıklılar bütün bebişlerrrr :teytey:

kızlar 3 boyutlu oldugunu nerden anlıcaz dr mı sorcaz bunu merak ettim?medicaldeki usg ben pek begenmedim karşımda ekran yok kafamı yana çevirmem gerkiyor sinir oldum...

hayırlı olsun hamileliğiniz, ultrasonda bebğini hayalet gibi değil de birebir görebiliyorsan 3 boyutludur usg, yani bebeği gerçek şekliyle görebiliyorsun, ama senin bebiş daha küçük, doktorlar genelde3,5 - aylıkken başlıyorlar 3 boyutlu ile izlettirmeye, çünkü daha küçük oluncabişey anlamıyorsun, büyüdükçe daha net görüyorsun

napünüz gacılar opuyorumnanaktan
benim cok canım sıkkılıyor
biri satasada kavga etsem diye bakıyorum

kıslar benim takıntılarımm yine coştu, önceden hafif de olsa midem bulanırdı, şimdi acayip açık bir iştah var, dünyayı yiyesim var,midede bulantı falan yok, göğüslerde acımıyor eskisi gibi, çok moralim bozuk bebeğim orda mıdır acaba?

canını hiç sıkma canım benim 2 gündür mide bulantım durmuştu ama bu sabah çok acayip bi mide bulantısıyla kalktım olabilir böyle şeyler devamlı bulancak diye bişi yok göğüslerde arada geçiyor snra tekrar başlıyor acımaya korkma

merhaba kizlar
nasilsiniz??
ben cok fenayim bir haftadir bulantilarim vardi
iki gundurde cikartiyorum kafamçokkarıştı
doktorum b vitemini verdi bulanti icin
ama bir faydasi olmadi
sizler nasil onlemler aliyorsunuz ???
birseyde yiyemiyorum
cok fenayim cooook mafoldumben mafoldumben

midemi biraz rahatlatır diye patates haşladım ya onu bile yiyemiyorum ben az önce kustum sanırım birazdan yine öyle olacak hepinizi öpüyorum biraz uzanayım inş.iyi olurum

cnm nane falan çok tüketmemeye çalış bu dönemde bak limonu dilim dilim kes bala batırarak ye antibiyotik etkisi yapıo ben boğazlarımı öle geçirdim

canımm
maşallahhh
şanslı kızsın istediğin zaman bebişini görebilirsin yaa
ne güzelturkbayragiopuyorumnanaktan

sağol cnm benim kaydirigubbakcemile3

delü delüü
hamilelik senin kavga hormonlarını artırmış iyimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:
napim kanka
can sıkıntısı işte
aslında patronlardan biri satssada istifa bassam diye yer arıyorum kaydirigubbakcemile3

ne güzel işte canım
bulupta bunama emi
bebişin iyidir
sadece annesini üzmüyordur
benimde öyle bulantım falan yok cok şükür artık

mehlikasu cnm bende grip olmuştum ama 1 bardak sıcak su 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limonu karıştırıp içtim sıcak sıcak günde 3 defa tekrarla iyi geldiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…