iyiyim cnm çok şükür az önce bebişime baktık ilk defa kesenin içinde bişey görebildim kocaman olmuş 9+ 3 olduk bugün allah hepimize hayırlısıyla sonunu göstersin inşallah :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar,nasılsınız??ben cuma akşamı grip oldum,ilaç ta kullanamıyorum çok halsizim,midem bulanıyor ve hiç iştahım yok,az bişe zorlayarak yiyorum ,eşim grip olmuştu o kadar dikat etmeme rağmen genede bulaştı,kızlar ctesi pazar bir kaç kere zencefil ve nane limon içtim bir zararı olurmu acaba bebişe,
günaydın arkadaşlar,nasılsınız??ben cuma akşamı grip oldum,ilaç ta kullanamıyorum çok halsizim,midem bulanıyor ve hiç iştahım yok,az bişe zorlayarak yiyorum ,eşim grip olmuştu o kadar dikat etmeme rağmen genede bulaştı,kızlar ctesi pazar bir kaç kere zencefil ve nane limon içtim bir zararı olurmu acaba bebişe,
ben hiç bulanmıyorum hamileliğim kötü mü gidiyor şimdi:uhm:senağlama
iyiyim cnm çok şükür az önce bebişime baktık ilk defa kesenin içinde bişey görebildim kocaman olmuş 9+ 3 olduk bugün allah hepimize hayırlısıyla sonunu göstersin inşallah :Saruboceq:
yok canım o herkeste farklı oluyor benimde arkadaşlarım var hiç bulantısı olmayan bebekleri gayet sağlıklı
bende de bulantı olmuyo canım,ve bebişlerim de gayet iyiler,takılma böyle şeylere,bi alakası olduğunu sanmıyorum,bünye meselesi böyle şeyler,bazı insanların bünyeleri artan gebelik hormonuna daha dayanaklı oluyo bazılarının ki daha az,başka bişeyle ilgisi yok,meraklanma
kızlar 3 boyutlu oldugunu nerden anlıcaz dr mı sorcaz bunu merak ettim?medicaldeki usg ben pek begenmedim karşımda ekran yok kafamı yana çevirmem gerkiyor sinir oldum...
napünüz gacılar opuyorumnanaktan
benim cok canım sıkkılıyor
biri satasada kavga etsem diye bakıyorum
kıslar benim takıntılarımm yine coştu, önceden hafif de olsa midem bulanırdı, şimdi acayip açık bir iştah var, dünyayı yiyesim var,midede bulantı falan yok, göğüslerde acımıyor eskisi gibi, çok moralim bozuk bebeğim orda mıdır acaba?
canımm
maşallahhh
şanslı kızsın istediğin zaman bebişini görebilirsin yaa
ne güzelturkbayragiopuyorumnanaktan
delü delüü
hamilelik senin kavga hormonlarını artırmış iyimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar benim takıntılarımm yine coştu, önceden hafif de olsa midem bulanırdı, şimdi acayip açık bir iştah var, dünyayı yiyesim var,midede bulantı falan yok, göğüslerde acımıyor eskisi gibi, çok moralim bozuk bebeğim orda mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?