arkadasım benim bildiğim bebeğin gözleri etkilenirmiş kimyasal madde olduğu için zararlıymıs bence boyatma
günaydın kızlar....nasılsınız..
sorma canım
bi hafta evdeydim turp gibiydim
bugün işe geldim basladı yine halsizlikl yorgunluk bulantı
demekki bana iş yaramıyor :roflol:
eve gitmek istiyorum
beni işten atısınlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
günaydın kızlar .. bana dua edin yarın doktora gidicem... bende duyucam inşallah kalbini bebişimiinnn.. çok heycanlıyım nasıl uyucam bilmiyorum..
günaydın arkadaşım... inşallah yarın hayırlı haberrlerle geleceksin canım....dualarım senin
le....:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar hammilelik hayallaerim suya düştü halbuki okadar çok svinmiştik ki eşimle eşim hala inanmıyor...
Bebeğimin dün kalp atışlarını uymaki çin gittiğimzde bebeğim zaten yoktu ve kesemde 21 de gitmiştik ayın 6 na kadar sadec 5 gün büyümüş ve kalmış yani gelişmemiş yarın kürtaj olacağım ....
canım yaa benim sat 25 nisan 5 haftalıkken doktora gittim 6 mm kese gördü. Dün yine gittim (6+0 haftaydı dün) 20,9 mm kese gördü ama içi boş bişey görünmüyo dedi. Çok kötüyüm. Çarşamba yine gidicem. Normal mi sizlerin boyutlarıyla karşılaştırıldığında???
günaydın şekerler....
çok şükür cumartesi bebişimin pıtpıtlarını duyduk...
ayy çok rahatladım kızlar ya....
5mm olmuş bizim fasulye...
çok teşekkür ederim canım..sen duymuşsun galiba hayırlı olsunalkisalkisalkis normal usg den bakıyolar ama idrar varken yokken gibi bişi söylüğyolarmı?.. benim ilk baktıklarında idrarının olmaması lazımdı( vaginal) şimdi idrarımın olması lazımmı???:Saruboceq:
kızlar boya konusunda bende dertli olanlardanım, daha önce balyaj lıydı saçlarım, hamilelik düşününce kumral a yani orjinal rengine boyattım, çünkü ilk 4 ay kesinlikle yasak saç boyatmak, 4 ay dan sonra da sadece bitkisel boyalar kullanabilirmişiz, kuzen öyle söyledi... şu anda da saçım kumral ama yanlardan beyazlar çıktı. Napıyım bende bi şekilde gizliyorum....ama sakın saçınızı boyamayın....bebişlerinize zarar vermeyin....klava:
bu konuyu epey arastırdık ama bitki sel boyalarda güvenli değil azda olsa kimyasal madde oluyo içlerinde 9 ay dişinizi sıkın kızlar güzellik uğruna bebişlerin sağlıkları ile oynamayalım
güzel annişlerim bişey sormam lazım size
kafama takılıyo ne yapıyım
benim dr un senelik izni yüzünden benim randevumu ertelediler
tamda 6 temmuza yani 13. hafta olmuş oluyo
sizce ikili test için geçmi
hiç bu haftada yaptıran varmı
ne yapayım
günaydın cici anne adayları ve onların kuzuları nasılsınız bakalım
ayyy kızlar bugünlerde nasıl bir yorgunluk var üzerimde anlatamam
havalardan mı bebişten mi sabah kalkıp işe gelmek çok zor gelio şimdiden
acaba ilerde napıcam ben yaaa:))))
sizlerde de varmı?
güzel annişlerim bişey sormam lazım size
kafama takılıyo ne yapıyım
benim dr un senelik izni yüzünden benim randevumu ertelediler
tamda 6 temmuza yani 13. hafta olmuş oluyo
sizce ikili test için geçmi
hiç bu haftada yaptıran varmı
ne yapayım
canım valla çok memnun olurum sorarsan.diplere değirmediğimi de söylermisin rica etsem.valla o kadar kötü görünmese boyamazdım.cutestcim ben yarim kontrole gidicem. Zaten bende boyatmayi dusunuyorum. Sorucam canim.
kızlar sizin gittiğiniz doktorlarda 3 boyutlu usg var mı :uhm:
benim doktorumda yok
yaa ben hala doktorumda kararsızım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?