şimdi dr umu aradım kızlar
13. haftanın başıysa önemli değil bitiyosa olmaz dedi
bende başı oluyo dedi sorun değil ozaman dedi
folic plusum 11. haftada bitiyo dedim devam etmenede gerek yok dedi
günaydınnnnnn kızlar. ben bazen diğer sayfalarda anneler paylaşıyolar bebişlerine yaptıkları hazırlıkları.aranızda bebişine bişiler alanvarmı. tabi daha cinsiyetleri bilmiyoruz ama. bi de bizim okuldakilr 7aydan önce bişi alma. hepsini aynı anda alırsın diyolar ya. ben dayanabileceğimi zannetmiyorum.
bebeğime ilk aldığım şey puzzle:roflol:
dün bi markette çok güzel winnie the poo lu puzzle gelmiş
çok hoşumuza gitti aldık,parçaları da 15 tane
tam küçük çocuklar için
giysi falan almayı düşünmüyorum daha
hele bi cinsiyeti belli olsun öyle
Ayyy canım çok sevindim
Ne güzel yaa
herkes duydu kalp atışlarını
bi tek ben bekliyorum günümü
ufff cumartesi gelir mi ya
daha çok var
inşallah bende duyarım
Ayyy canım çok sevindim
Ne güzel yaa
daha çok var
inşallah bende duyarım
duyarsın sevcan cım duyarsın yerimseniben
bende cumayı bekliyorum
ama önce izin almam lazım
yaa biliyonuzmu benim almanyadan kuzenimle eşi gelecek 5 günlüğüne :lepi:
cok mutluyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :dance:
Ayyy canım çok sevindim
Ne güzel yaa
daha çok var
inşallah bende duyarım
merak etme canım, sende duyacaksın allahın izniyle....
bende 10 gün beklemiştim, gerçekten çok zor geçti 10 gün ama değdi inan.....
seninde geçecek canım, yeterki içini rahat tut....opuyorumnanaktan
kızlar bişey daha
sgk da yeni çıkan bişey biliyosunuz
b hastaneye gittiğinizde 10 gün geçmeden başka yere gidemiyosunuz değilmi
tam net bilgisi olan varmı
kanka o eskiden vardı bildiğim kadarıylan
diğer yerdeki hastanede evrağın kapatılmadan yeni yerde acılmazdı
ama ben aynı gün için sabahtan gataya öğleden sonra hospitaliuma gittim bi problem olmadı
herkese günaydın ben bugün hiç iyi değilim dün zaten hiç bir şey yemeden geçirdim bugün sabah da kalkar kalmaz mide bulantısı ve kusma.zaten açım birde kusmak beni mahvediyor kahvaltıdada çok az yedim hiç iştahım yok moralim çok bozuk valla ağlıyorum ya çok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum
kızlar bişey daha
sgk da yeni çıkan bişey biliyosunuz
b hastaneye gittiğinizde 10 gün geçmeden başka yere gidemiyosunuz değilmi
tam net bilgisi olan varmı
herkese günaydın ben bugün hiç iyi değilim dün zaten hiç bir şey yemeden geçirdim bugün sabah da kalkar kalmaz mide bulantısı ve kusma.zaten açım birde kusmak beni mahvediyor kahvaltıdada çok az yedim hiç iştahım yok moralim çok bozuk valla ağlıyorum ya çok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum
üzülmene gerek yokki canım... zaten ilk 3 ay bebek senden besleniyor, o yüzden kusmanın bi önemi yok.... içini ferah tut...:teselli:[/QU
internette de araştırdım doktorumada sordum aslında bulantı ve kusmalar hamileliğin iyi gittiğine işaretmiş kusunca hem seviniyorum ama bazende ruh halim öyle kötü oluyor ki oturup ağlıyorum ben çocuğuma bakamıyorum die
üzülmene gerek yokki canım... zaten ilk 3 ay bebek senden besleniyor, o yüzden kusmanın bi önemi yok.... içini ferah tut...:teselli:[/QU
internette de araştırdım doktorumada sordum aslında bulantı ve kusmalar hamileliğin iyi gittiğine işaretmiş kusunca hem seviniyorum ama bazende ruh halim öyle kötü oluyor ki oturup ağlıyorum ben çocuğuma bakamıyorum die
iyiyim cnm çok şükür az önce bebişime baktık ilk defa kesenin içinde bişey görebildim kocaman olmuş 9+ 3 olduk bugün allah hepimize hayırlısıyla sonunu göstersin inşallah :Saruboceq: