2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yok canım yaptırmadım pazartesi randevum var ogun yapılır sanırım..

benimde bu cumartesi randevum 3 hafta önceydi son randevum kalp atışını dinledik...birde ben troid ameliyetı oldum onun tahlil takibi yapılıyor değerlerim çok yükseldi...bir arkadaşımınki 5 cm den küçük olduğu için dr haftaya yapacakmış 2 li testini..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8haftalık hamileyim hiç birşey yiyemiyorum çok halsizim siz bu iştah durumunu nasıl cözüyorsunuz

iki gündğr sipsivri göbeğim çıktı evet 1,5 kilo aldım ama sanki 5 kilo almış gibiyim hepimiz bu duruma üzülüyoruz galiba....

bahttusa benimde troidlermde sorun çıktı birkaç test ve troid usb yapılcak cumartesi günü.inş.birşey çıkmaz..

ben 1 kilo vermişim benim göbüş çıktı karnım yani..ve bebgim 12 haftalık oldu..opuyorumnanaktan

seninkide mi erkek yoksa.genelde sivri olunca erkek derler.yayvan olunca kız...benim arkadaşlarımın da 3 tanesinin sivriydi erkek oldu biri yayvandı kız oldu....

ecrincim, benim de aklıma geldi ama ihtimal vermemeye çalışıyorum görmemiş gibi ama normal bir göbek değil...zaten içime doğuyor sanırım benim erkek bebekim olacak...amaaaan farketmez nasıl olsa ikisi de yok...bir de benimki her halükarda kral veya kraliçe olacak:) ıki ailenin de ilk torunu neredeyse büyük ailenin bile ik torunu, biz 4 kızız eşim ise 3 erkek...bi taraf deli kız bi taraf erkek istiyor, her halükarda bizimki epey şımaracak

benimde abimin 2 kızı var sulaledeki tek kız torunlar .annemler seninki erkek diyor.ama biizm sulalede kız yoktur hep erkektir.eşiminde sülalesi genelde erkek tek kızları var yada hiç yok..hayırlısı olsun saglıklı olsunda insan cinsiyetini unutuyor valla...

allah gönlünüze göre versin benim sadece göbüş çıktı erkencene ve belim agrıdı bide çok uyudum erkekmi acaba..

diyorum ama allah bilir...opuyorumnanaktan

ozman annene çektiysen oglun olur...hayılısı olsun.opuyorumnanaktan

bahttusa benimde troidlermde sorun çıktı birkaç test ve troid usb yapılcak cumartesi günü.inş.birşey çıkmaz..

ben bir yıl önce hipertroidinden ameliyat oldum troid bezim tamamen alındı ilaç kullanıyorum sürekli...bebeğe bir zararı yok alınmasaydı guatr lı olacaktı bebeğim o yüzden içim rahat ama şimdi ilaç yetersiz geldi yükseldi dozunu ayrladık ayda bir ölçtürüyorum işte..sende dikkat et dr la muhakkak görüş..benim takibimi guatr ameliyatı yapan genel cerrah dr um takip ediyor bence ihmal etme canım

tsh 0.27--4.2 olmalıymış benim 0.006 çıktı...dr usb çektir görüşelim dedi...

sat kaçtı senin hilalmelikecim?

walla ufaktan seğirme şeklinde hissediyorum ama bu kıpırtılar bebekten mi bilemiyorum
canım kesin bebekten.ben 2.hamileliğimde hissetmiştim o seyirmeleri.hatta cutest arkadaşımızda yazmıştı hissettiğini.ben de bugün hisseder gibi oldum.ben de 3. bebeğimi bekliyorum.yaşını öğrenebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…