benimde bu cumartesi randevum 3 hafta önceydi son randevum kalp atışını dinledik...birde ben troid ameliyetı oldum onun tahlil takibi yapılıyor değerlerim çok yükseldi...bir arkadaşımınki 5 cm den küçük olduğu için dr haftaya yapacakmış 2 li testini..
seninkide mi erkek yoksa.genelde sivri olunca erkek derler.yayvan olunca kız...benim arkadaşlarımın da 3 tanesinin sivriydi erkek oldu biri yayvandı kız oldu....
ecrincim, benim de aklıma geldi ama ihtimal vermemeye çalışıyorum görmemiş gibi ama normal bir göbek değil...zaten içime doğuyor sanırım benim erkek bebekim olacak...amaaaan farketmez nasıl olsa ikisi de yok...bir de benimki her halükarda kral veya kraliçe olacak:) ıki ailenin de ilk torunu neredeyse büyük ailenin bile ik torunu, biz 4 kızız eşim ise 3 erkek...bi taraf deli kız bi taraf erkek istiyor, her halükarda bizimki epey şımaracak
benimde abimin 2 kızı var sulaledeki tek kız torunlar .annemler seninki erkek diyor.ama biizm sulalede kız yoktur hep erkektir.eşiminde sülalesi genelde erkek tek kızları var yada hiç yok..hayırlısı olsun saglıklı olsunda insan cinsiyetini unutuyor valla...
benimde abimin 2 kızı var sulaledeki tek kız torunlar .annemler seninki erkek diyor.ama biizm sulalede kız yoktur hep erkektir.eşiminde sülalesi genelde erkek tek kızları var yada hiç yok..hayırlısı olsun saglıklı olsunda insan cinsiyetini unutuyor valla...
ben bir yıl önce hipertroidinden ameliyat oldum troid bezim tamamen alındı ilaç kullanıyorum sürekli...bebeğe bir zararı yok alınmasaydı guatr lı olacaktı bebeğim o yüzden içim rahat ama şimdi ilaç yetersiz geldi yükseldi dozunu ayrladık ayda bir ölçtürüyorum işte..sende dikkat et dr la muhakkak görüş..benim takibimi guatr ameliyatı yapan genel cerrah dr um takip ediyor bence ihmal etme canım
merhaba arkadaşlar ben sat a göre 9+1 günlük hamileyim dün dr. kontrolüm vardı bebeğin canlandığını söyledi ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 9+6 günlük ve 28.9 mm olduğunu söyledi bi de bişiy sorucam bu benim üçüncü çocuğum acaba ikili testi yaptırmam zorunlumu çünkü dr bana ikili test falan demedi sadece bundan sora aylık rutin kontrollere gel dedi
canım kesin bebekten.ben 2.hamileliğimde hissetmiştim o seyirmeleri.hatta cutest arkadaşımızda yazmıştı hissettiğini.ben de bugün hisseder gibi oldum.ben de 3. bebeğimi bekliyorum.yaşını öğrenebilirmiyim ?