2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
şimdilik geride olabilirsin ama çok yakında kapatacaktır bebeğin aradaki farkı merak etme

ya şimdi bi sitede okudum bu haftalarda bebek kollarını bacaklarını hareket ettirirmiş bu doğruymuş fakat annenin bunu hissetmesi çok çok zormuşkaydirigubbakcemile3

arkadaslar benim dun 9. haftam bitti
doktor kontrolum vardi
ultrasonda yavrum kucucuktu
kol ve ayak hareketlerini cok rahat gorebildik
saga sola salliyordu orasini burasini kaydirigubbakcemile2
cok hostu..

sweetbaby canim sende haftaya cok rahat gorusursun bebisinin hareketlerini..

11 hafta 2 günlükğüz cnm yani 3 aylık senkaç haftalık oldun nasıl gidio hamişlik cnm

şimdilik geride olabilirsin ama çok yakında kapatacaktır bebeğin aradaki farkı merak etme

evet kızlar ya merak ediyorum gerçekten. haftaya ben de gidicem. inşalalh bol bol hareket eder biz de görürüz babasıyla bebişimizi.ayyyyy çok merak ediyorumm.

herkese günaydın a.s.
yaa benim suratımda sivilceler cıkıyooo :sinifsinif:
erenlik cağımda bile cıkmadı şimdi cıkıyooo :sinifsinif:

herkese günaydın a.s.

günaydın kızlar
juliii tatlım aynen bende de olee hiç çıkmayan sivilceler suratımda vucudumda
sinir oluyorum valla ne bunlar şimdi((mafoldumbenkafamçokkarıştı:bbo:

herkese günaydın a.s.
benim de sırtım sivilceyle doldu merak etme hormonlar yüzünden.görünen bi yerde olması kötü ama doğumdan sonra eskiye döneceğiz üzülme

gunaydın tatlılar
nbr
ben cok tembel oldum artık planlı bir yasama gecme kararı aldım evde oldugum zamanlarda sadece otryorum okadar bu berbat bana yakışmıyor ben böle değildım cok sinir oldum kendıme.zaten yarın işler yogun olucak .ama sadece iş ve ev işi değil yapmam gereken.kıtap okucam manevıyetıma dıkkat edıcem ınsan oldumu unutmıcam...ot gibi yasamanın manası yok..kızlar gecen sene c ok kötu bir gecen seneydı sarsıldım ve kendımı toplayamadım ıns gene eskı ben olurum....bana dua edın bebişim için planlı yasamam gereklııı zatennn...tvyı hayatımdan cıkardım cidden ona aptal kutusu dıyrlar ya dedıklerı kadar varmıs 2 yıl evde kaldım ya benı aptallaştrdı :uhm:
alakasız oldu yazım ama kendıme yazdım:))
e siz nasılsınız bakalım ya kızlar cınsıyetler bell ıolsa demı ya bende bişeyler almak istiyorum

i.

portakalın mevsimi geçmedi mi?

ben yeri gelmişken bişey sorucam. hazır meyve suyu tüketiyor musunuz?

Ben hala içiyorum.Büyük marketlerde portakal var ve sanırım 15-20 gün kadar daha olur.Hazır meyvesuyu sevmem zaten ama gerekirse katkısız olanlardan kırmızı meyveli grubundan içiyorum.

canım senin adına sevindimvereliniortak
bende çok tembelleştim hamile kaldığımdan beri
doktor normal hayatında neler yapıyosan yine yap dedi ama ben işten eve gittikten sonra yemek yiyip uyuyorum,eşimle hiç ilgilenmiyorum zavallım
ve günlerdir evde temizlik yapmıyorum:kedi:
bütün odalarım pislendi:sinifsinif:
bir an önce temizliğe kalkışmam lazımmafoldumben
keşke temizlikçi tutma imkanım olsaydı

sevcan eger tv izliyorsa cok izliyrsan yanı bence hayatından cıkar..ben bu kadar izlmesdım zaten hukuk okudugum için zamanımda olmazdı:))iyikıde olmazmıs cok dolu gecerdı gunlerım..ama 2 yıl sınavlar muhabbetıne evd ekaldım ayyyyy ınanılmaz tembellştım gurbetteyız ya ailede yok paso tvvv .baktım acayıp biri oldum dedıgın gibi yemegı bile zor bela yapıyorummmmm.sonucta benım zor bir işim olacak bebek ev işi eger planlı yasarsak zamanımız yeter ben böle kalırsam bebege bile bakamam .yürüyüşümüm yapıcam evıme dıkkat edıcem sıkısınca kadın alıyorum.zaten mastır var onun ödevı iş güç anca hiç olmadı vaktım degerlı gecer akşama kadar kaçan kızları izlemekten iyidir:)))

günaydın kızlarrr nerdesiniz kalkın bakim zemuszemus
günaydın güzel anniş a.s.
tembelliği gel bana sor
keske tv izlesem ben sadece uyuyorum
dün bi oda camasır topladım allahtan eşim yardım etti de katladım dedim sen basket macını izle ben yerlestireyim
nerde hanfendi yattı uyudu :bbo:
öğlen arası bile yemeğe gitmiyorum uyucam diyeee
noluyoo bana bölee -tatlicadiarzu-

Günaydın güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan

sanada günaydın canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…