şimdilik geride olabilirsin ama çok yakında kapatacaktır bebeğin aradaki farkı merak etmebnim d ehaftaya kontrolüm var sata göre 10+1 olucam ama ultrason cihazına göre 5 gün gerideyim 9+3 olucam. sizce ben de hareketlerini görebilirmiyim. baya baya elini kolunumu hareket ettiriyo. görülüyo,farkediliyomu gerçekten. çok merak ediyorum.
ya şimdi bi sitede okudum bu haftalarda bebek kollarını bacaklarını hareket ettirirmiş bu doğruymuş fakat annenin bunu hissetmesi çok çok zormuşkaydirigubbakcemile3
bnim d ehaftaya kontrolüm var sata göre 10+1 olucam ama ultrason cihazına göre 5 gün gerideyim 9+3 olucam. sizce ben de hareketlerini görebilirmiyim. baya baya elini kolunumu hareket ettiriyo. görülüyo,farkediliyomu gerçekten. çok merak ediyorum.
şimdilik geride olabilirsin ama çok yakında kapatacaktır bebeğin aradaki farkı merak etme
arkadaslar benim dun 9. haftam bitti
doktor kontrolum vardi
ultrasonda yavrum kucucuktu
kol ve ayak hareketlerini cok rahat gorebildik
saga sola salliyordu orasini burasini kaydirigubbakcemile2
cok hostu..
sweetbaby canim sende haftaya cok rahat gorusursun bebisinin hareketlerini..
herkese günaydın a.s.
yaa benim suratımda sivilceler cıkıyooo :sinifsinif:
erenlik cağımda bile cıkmadı şimdi cıkıyooo :sinifsinif:
benim de sırtım sivilceyle doldu merak etme hormonlar yüzünden.görünen bi yerde olması kötü ama doğumdan sonra eskiye döneceğiz üzülmeherkese günaydın a.s.
yaa benim suratımda sivilceler cıkıyooo :sinifsinif:
erenlik cağımda bile cıkmadı şimdi cıkıyooo :sinifsinif:
gunaydın tatlılar
nbr
ben cok tembel oldum artık planlı bir yasama gecme kararı aldım evde oldugum zamanlarda sadece otryorum okadar bu berbat bana yakışmıyor ben böle değildım cok sinir oldum kendıme.zaten yarın işler yogun olucak .ama sadece iş ve ev işi değil yapmam gereken.kıtap okucam manevıyetıma dıkkat edıcem ınsan oldumu unutmıcam...ot gibi yasamanın manası yok..kızlar gecen sene c ok kötu bir gecen seneydı sarsıldım ve kendımı toplayamadım ıns gene eskı ben olurum....bana dua edın bebişim için planlı yasamam gereklııı zatennn...tvyı hayatımdan cıkardım cidden ona aptal kutusu dıyrlar ya dedıklerı kadar varmıs 2 yıl evde kaldım ya benı aptallaştrdı :uhm:
alakasız oldu yazım ama kendıme yazdım:))
e siz nasılsınız bakalım ya kızlar cınsıyetler bell ıolsa demı ya bende bişeyler almak istiyorum
günaydın güzel anniş a.s.günaydın kızlarrr nerdesiniz kalkın bakim zemuszemus
tembelliği gel bana sorgunaydın tatlılar
nbr
ben cok tembel oldum artık planlı bir yasama gecme kararı aldım evde oldugum zamanlarda sadece otryorum okadar bu berbat bana yakışmıyor ben böle değildım cok sinir oldum kendıme.zaten yarın işler yogun olucak .ama sadece iş ve ev işi değil yapmam gereken.kıtap okucam manevıyetıma dıkkat edıcem ınsan oldumu unutmıcam...ot gibi yasamanın manası yok..kızlar gecen sene c ok kötu bir gecen seneydı sarsıldım ve kendımı toplayamadım ıns gene eskı ben olurum....bana dua edın bebişim için planlı yasamam gereklııı zatennn...tvyı hayatımdan cıkardım cidden ona aptal kutusu dıyrlar ya dedıklerı kadar varmıs 2 yıl evde kaldım ya benı aptallaştrdı :uhm:
alakasız oldu yazım ama kendıme yazdım:))
e siz nasılsınız bakalım ya kızlar cınsıyetler bell ıolsa demı ya bende bişeyler almak istiyorum
Günaydın güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?