slm kızlar, ben geldimm,
iki gündr bi yatıyorum bi yatıyorum sormayın...
perşembe -cuma dr.um istirahat vermişti işe gitmedim, sonra pazartesi gittiğimde iş yerinde kafamı kızdırdılar, vay efendim ne istirahatiymiş daha şimdiden de bilmem ne de... yahu ben o bulantılı günlerimde bile dr.um demesine rağmen rapor almadım ama iş kalmasın diye, görürsünüz siz dedim onlara. hemen 10 gün rapor yazdı dr.aman be kendime geldim biraz ya, yaranamazsın kimseye.. onlara kalsa orda doğurcam .. ay sonunda da istifa edicem... yeter be
ohh rahatladım biraz kızlar sizle paylaşınca :) sizlerde ne var ne yok? bakamadım geçmişe dönüp,
opuyorumnanaktan
juli senin kk kartınmı var neden rumuz yanında degişik logo varheee:)))ben yatıyorum kalkıyorum birdaha yaıtoyrum normalmiş neyapalım...10 15 gune normale dönerim sanırım 3 ayı geride bırakcaz yakında...
Vallahi ben aç geziyorum o zaman.Yesem de bulanıyorum yemesem de .süt-su gibi sıvı şeylerin adını duymak bile miğdemi bulandırıyor.Bunları yiyorsan gayet iyi.Ben birşey yiyemiyorum henüz.3 ayın bitmesini bekliyorum ben de yiyeceğim inşallah.
herkese günaydın a.s.
yaa benim suratımda sivilceler cıkıyooo :sinifsinif:
erenlik cağımda bile cıkmadı şimdi cıkıyooo :sinifsinif:
günaydın kızlar
juliii tatlım aynen bende de olee hiç çıkmayan sivilceler suratımda vucudumda
sinir oluyorum valla ne bunlar şimdi((mafoldumbenkafamçokkarıştı:bbo:
kızlarr üzülmeyin aynı dertten müzdaribim bende:umursamaz:benim de sırtım sivilceyle doldu merak etme hormonlar yüzünden.görünen bi yerde olması kötü ama doğumdan sonra eskiye döneceğiz üzülme
ay kokoş seniopuyorumnanaktanamanin doğuma daha yıl var
bölemi gezcem ben :umursamaz:
günaydın kızlarrr nerdesiniz kalkın bakim zemuszemus
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktanGünaydın güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
hazır meyva suyu almıyorum içmiyorum bir kere zorunlu misafirlikte içmiştimi.
portakalın mevsimi geçmedi mi?
ben yeri gelmişken bişey sorucam. hazır meyve suyu tüketiyor musunuz?
Ben hala içiyorum.Büyük marketlerde portakal var ve sanırım 15-20 gün kadar daha olur.Hazır meyvesuyu sevmem zaten ama gerekirse katkısız olanlardan kırmızı meyveli grubundan içiyorum.
canım senin adına sevindimvereliniortak
bende çok tembelleştim hamile kaldığımdan beri
doktor normal hayatında neler yapıyosan yine yap dedi ama ben işten eve gittikten sonra yemek yiyip uyuyorum,eşimle hiç ilgilenmiyorum zavallım
ve günlerdir evde temizlik yapmıyorum:kedi:
bütün odalarım pislendi:sinifsinif:
bir an önce temizliğe kalkışmam lazımmafoldumben
keşke temizlikçi tutma imkanım olsaydı
kocaman oldunevet ecrin kk kart var
bişiden kusur kalmam ben zemuszemus
benim uyku 10, haftada bitmişti 2 gündür yine basladı
yaww şaka maka bugün 13+0 yani 14 hafta sositososito
yani cteside cinsiyeti sölemesin kırarım kafasını :mymeka:
benim gibi olanda varmış
bende yanımda birisi süt-su-yumurta desin midem kalkıyo:sinifsinif:
bende bebeğim için çok üzülüyorum:gitme:
ona hiç vitaminli şeyler veremiyorum
doğru düzgün besleyici yararlı şeyler yiyemiyorum:gitme:
Allahım yavrularımızı korur inşallah:Saruboceq:
mide bulantılarım biter bitmez faydalı şeyler yemeye başlıycamcokacimcoook
evet ben geçen hafta mı ne öğrenmiştimgünaydın kıslarr nasılsınızz ilknuray sanırım kaybetmiş meleğini çok üzüldümm, rabbim sağlıkla en kısa zamanda tekrar kavuştursun inşallahhhhhhhhhhh...
kıyamam çalışan hamişlerimegünaydın arkadaşlar,çok uykum vaar,evde olsaydım mışıl mışıl uyurdum,
kıslarrrrrrrrr n,ye konuşmuyonussssssssssss, zaten yarın son günün 1 hafta giremeyeceğimmm izne ayrılıyorumm biraz kafa dinlicemmmmmm, döndüğümde ikili yaptırcam hemen, inşallah herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?