2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

benimde geçen hafta oh az da olsa rahatladım derken
haftasonu yeniden başlamıştı
gerçi şükür ben çok kusmadım ama
mide ağrı ve yanma şikayetim çok oluyo
az daha sabır diyorum
bide sen ikiz sin senin fazla olması normal bildiğim kadarıyla

he bebeğim gel alam kollarıma seni
maşallah maşallah büyütüyoruz bebekleri
cinsiyette cinsiyet taktınız heee
bırakın süpriz olsun naniknanik
oh oh
anacuğumun komşusuda benim için anneme çirkinleşti kızı olacak demiş
ne alaka hıh :umursamaz:

sevcangöksel ne güsel o bebiş öyle yaaaaaaaa rabbim sana onun aynısını versin inşallahhhhh... :)

İnşallah:Saruboceq:
Allahım sanada gebelik takvimindeki gibi tatlı bi bebek verir inşallah:Saruboceq:
Ayy ben şimdiden merak ediyorum kime benzeyeceğini
İnşallah babası gibi maviş gözlü olur

herkese günaydınnnnn dünü okumaktan yazamadım
ecrin ayşegül hanımdan memnun kaldınmı
birde 29 mayıs hastanesini çok araştırmışsın gittinmi hiç

bana bi doktor kutu meyve suları konserve kullanma dedi en güzel zamana denk gelmişsin yaz herşey taze taze dedi tüket tüketebildiğin kadar haklıda o yüzden dikkat etmemiz gerek
bende çok dikkat etmiyorum bi ara iyiydim korkudan yiyodum cevizler bol su düzenli süt yumurta....
bebeği iyi görünce boşvermeye başladım ama şimdi yine başlıycam dikkat etmeye bundan sonra yavaş yavaş bizden beslenmeye başlıycak bebeişlerimizi iyi besleyelim tombiş olsunlar

Günaydın şekerler,
Herkez nasıl ? Ben bulantılarla boguşuyorum dün cok kötüydüm yine giremedim.Bugünde iyi sayılmam. Ama eşimin memleketine yani balıkesire gidicez.Hem artık bebegimide görücem orada doktora gidicem. Balıkesirli olup cok iiyi bi doktor tavsiye edebilecek arkadaslar varmı ?
Geçmiş i okuyamadım .Olaylardan haberdar değilim. kusura bakmayın.

beni de sivilceler bastı beni deeee....
çirkin oldum ben...kızım mı olacak ne...
ilknuray bebeğini mi kaybetmiş... çok üzüldüm ya...hayırlısı...
cildime bişeyler kullanmam şart...ama ne kullanacam ki...

canım bende balıkesirlıyım doğumevi dru zafer çankırı ve ssk dru alattin kaçarı onerebılırım özel muyahanelerı var....ay balıkesırlı gorunce cok sevınıyorumsositososito

hoşbulduk ecrin a.s. ben 27 yaşındayım.beşbuçuk yaşında bi oğlum ve ikibuçuk yaşında da bi kızım var.üçüncü bebişim de yaklaşık 10 haftalık henüz hepside ellerinden öperlerhihoyyyt onlarla uğraşmaktan pek takip edemiyorum zaten siteyi

smhsmh canım sen bilirsin
yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler, yüz yıkama jelleri bide peelingler zararlı mıdır acaba
ben yarın doktora gidince sorucam
korkudan yüzüme ne jel sürüyorum ne de nemlendirici
sadece güneş kremi sürüyorum
ha bide gitmişken acı badem sütünü sorucam
şimdi googledan araştırdım gerçekten çatlaklara çok faydalıymış

Günaydın canlarım,
Bebeğimin kalbi atmadan gebelik bozulmuş,
Buna missed deniliyormuş,
Diğer doktorum da boş gebelik demişti.
Üzüldüm ve geçti.
Çarşamba günü alacaklar keseyi.
Ben aslında sizlere bu haberi vermek istemiyordum, (Güzel hamişleri üzmemek adına.)
Dua bekliyorum sizlerden.
ALLAH'ım hepinize sağlıklı,sıhhatli,akıllı,fikirli,ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip eylesin...
Benim gibi hatta benden daha uzun süre beklemiş herkese bebeklerini tez vakitte yollasın Rabbim...
RABBİM, sağlıklı ve hayırlısını nasip eylein diye dua etmiştim.
Demek ki sağlıklı değildi bebeğim.
ALLAH'a inanmak ne güzelll bir maneviyat.....

Maşallah hilal
bende 27 yaşındayım ama daha birinciyi yapıcam inşallah kısmetse
sen kaç yaşında evlendin?

merhaba sevcangöksel ben 20 yaşında evlendim biraz hızlıyım galiba

canım cok gecmis olsun uzuldum gercekten allahım insallah en kısa zamanda sana tekrar melegini gondersin kendine cok iyi bak

cannım çok geçmiş olsun çk zor ama ne güzel teslim olmuşsun rabbiminşallah en kısa zamanda yine sevindirsin seni ve bize haber ver tamammı

ayy maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsine hepinie

ilknuray cnm çok geçmiş olsun ama ne şanslısınki sende allaha isyan etmiyosun bende ilk bebeğimi kaybettiğimde böyle düşünmüştüm sağlıklı hayırlı diyilmiş demekki ama allah bu sabrın sonunu veriyo cnm hiç üzülme :teselli:

ilk nuraycım cnm çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
rabbim en kısa zamanda saglıklı bir evlada kavuşmanı nasip etsin
kendine çok dikkat et üzülme:)opuyorumnanaktan:

ilknuray canım çok geçmiş olsun.inşallah rabbim en kısa zamanda yaralarını sarar ve kavuşursun bebişine:Saruboceq:

ayy maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsine hepinie
teşekkürler rüzgarr cım.Allah hepimizin bebişlerine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

ayy internet bozuldu sinir oldum haaaa lmaz:

sivrişim he ya kocaman olduk
hanım hanım sen kimin yaptığı yemeği yiyon
bence seninki kalpazanlıktan
yemke yapmayasın diye yeni bi formul haaaa kaydirigubbakcemile5 tuttum bunu :roflol:

beticim bende ctesi doktora gidicem o zaman sorcam ne kullanayım die normalde jahonsan bebek nemlendirici kullanyom ama tabi sivilcelere bi etti etki etmez

kankaaa zemuszemus ben böle gezmek istemiyom :umursamaz:

ilk nuray canım cok üzüldüm
rabbim en kısa zamanda tekrar bebişini verir insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…