2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ilknuray canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda saglıklı bir bebiş nasip etsin sana..
rüzgarcım ayşegül hanıma gittim ama kararsız kaldım pazartesi esra hanıma da randevu aldım bakalım hangisini begenirsem ondan devam edicem..
hilalmelike sende bayagı hızlıymışsın be canım..biz geç kaldık desene...maraşın neresinden benim arkadaşım da andırında görevli emniyette...

birde saglık ocagına gittim.tansiyon vs idrar testi yaptılar..her ay gel takip etcez< dediler belki giderim belki gitmem amannn...

geçmiş olsun canım,Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı salıklı hamilelik ve hayırlı evlat nasib etsin,her şeyde vardır bir hayır

biz yemeğe cıkıyorz hanımlarrr yerimseniben
öğleden sonra görüşürüz a.s.

canım benimde enzimli peeling maskem falan var ama
bende açıkcası kullanmak istemedim
en önemliside şu 12 hafta geçene kadar
yüz yıkama jelini kullanabilirsin
güneş kremide şart zaten onuda dermokozmetik aldıktan sonra
sen gene dr una sor
benim randevuma çok var
paylaşırsın
acı badem sütü demek heee
şimdilik daha çatlayan bişeyim yok zaten göbek mevcuttu:kedi:

geçmiş olsun
herşey gönlünce olsun bitaneciğim:teselli:

biz yemeğe cıkıyorz hanımlarrr yerimseniben
öğleden sonra görüşürüz a.s.

aa ne çabuk öğlen olmuş beeyerimseniben

herşeyin hayırlısı canı geçmiş olsun.sabret .Allahın izniyle olur inş.en kısa zamanda

herkes birşey kullanıyor ben birşey kullanmıyorum ben normalde de yüzüme birşey kullanmam ben dogal güzelim:))makyaj falan yapmam....benim yüzümde birşey yok hatta bayagı bir güzelleştim herkes öyle diyor:)))pekde mütevaziyim yaw;:)))

Allahım sabır versin sana
Demek ki bebeğin sağlıklı değilmiş bunda da bi hayır vardır
İnşallah çok yakında tekrar hamile kalırsın
Ben isteyipte hamile kalamamak nasıl bi duygudur iyi bilirim

canım dr bulamamak veya memnun kalmamk berbat bişey
bende gittiğim yerden şimdilik memnunum fakat
doğum ücretleri baya yüksek sanırsam hayırlısı bakalım

medicalparkında 1000 ytl üstü dogumlar ama benim banka karşılıyorya en fazla 200 300 öderiz..çok zor ya inş.pazartesi olan dr begenirim yoksam delircem...

jjuli gene tıkınmaya gitmiş....

biz sabah işyerindekilerle bahçede bi kahvaltı yaptıkki sormayın...

biraz zor acıkırım ben.......

julli kızım valla kendi yaptığım yemekler bana çok itici geliyo kocam yapıyo kızzım bende ona yapıyom ama ....

he ben bu arada zaten güzel bi kadınım kızım.....:dilcikar:

sadece güzelliğim arttı......opuyorumnanaktan

yüzüm parlamış öle diyolar.......:kedi:

ay ben ne kadar ukala oldum ya.....:sm_cool:

güzelleştiğine göre oğlun olcak senin
benim yüzümü sivilceler bastı, kendimi çirkin görmeye başladım kızım mı olcak ne
sağlık ocağına gidip kayıt mı yaptırmamız gerekiyo kızlar
var mı kayıt yaptıran

eşimi aramışlardı gittim yaptırdım kaydımı.aşı falan olcakmışız ya...

senin için çok üzüldüm yüce rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip eder
ben bir belgesel seyrettim
sağlıksız olduğu takdirde eksiklik vs kalp atışı başlamadan %80 i sona eriyromuş gebelikler belirli bir kısmı kalp atışından belirli bir süre sonra

eminim insan yaşadığında çok üzülüyordur ama allahım inşallah sağlıklı nasip eder tüm dualrım senin için gönlünü ferah tutmaya çalış o doğmadan melek olmuş bir bebiş tekrar çok geçmiş olsun canımm yüce rabbim hem bizler hem bebişlerimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin

rüzgarcım ayşegül hanıma gittim ama kararsız kaldım pazartesi esra hanıma da randevu aldım bakalım hangisini begenirsem ondan devam edicem..

bende 29 mayısı merak ediyorum hale hanımı çok iyi diye anlatanlar var ama ultrasnlarını merak ediyorum kalp atışı falan dinletiyormu iyimi hastane iyi kalitelide şu iğne tedavim falan bitsin orayıda deniycem

benimde alnım pütür pütür büyük değiller ama taşlı yol gibi büyükler ya burnumda ya çenemde çıkıyo bakalım ne olacak

yicem tabi kızım :dilcikar: bebişimin ihtiyacı var
her öğlen yoğurt yirim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…