izin alabiliyorsan hiç durma
bendede bir uyusukluk var
bide öğle arası uyuyorum sonra canım hiç çalısmak istemiyor :umursamaz:
benimde dişçiye gitmem lazım
fırcalarken cok kanıyor öyle böyle değil bayaa hemde :bbo:
ruzgar 29 mayıstan ayrılan hemşire bir arkadaşım vardı o şuanki doktorlar için pek iyi şeyler söylemedi.
iyi dr büyük hast.nelere gitmişler.onedenle ben orayı baştan eledim...
izin alabiliyorsan hiç durma
bendede bir uyusukluk var
bide öğle arası uyuyorum sonra canım hiç çalısmak istemiyor :umursamaz:
benimde dişçiye gitmem lazım
fırcalarken cok kanıyor öyle böyle değil bayaa hemde :bbo:
senin için çok üzüldüm yüce rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip eder
ben bir belgesel seyrettim
sağlıksız olduğu takdirde eksiklik vs kalp atışı başlamadan %80 i sona eriyromuş gebelikler belirli bir kısmı kalp atışından belirli bir süre sonra
eminim insan yaşadığında çok üzülüyordur ama allahım inşallah sağlıklı nasip eder tüm dualrım senin için gönlünü ferah tutmaya çalış o doğmadan melek olmuş bir bebiş tekrar çok geçmiş olsun canımm yüce rabbim hem bizler hem bebişlerimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin
Canım çok teşekkürler,
Belki de çok şanslıyım, her olan da bir hayır vardır.
RABBİM, neylerse güzel eyler...
İnsan vücudu muhteşem bir makine aslında.
Bozuk olanı kabul etmiyor,yok ediyor yada yok etmeye çabalıyor.
Canım arkadaşlarım....
Dün aksam bir laftan dolayi esime sinirlendim. O hic benimle muhatap olmayip gidip misil misil uyudu, ben sabaha kadar sinrden uyuyamadim, bir türlü sinirim gecmiyor. Siz de de böyle acaip sinir durumlari oluyor mu?
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
Dün aksam bir laftan dolayi esime sinirlendim. O hic benimle muhatap olmayip gidip misil misil uyudu, ben sabaha kadar sinrden uyuyamadim, bir türlü sinirim gecmiyor. Siz de de böyle acaip sinir durumlari oluyor mu?
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
mafoldumben mafoldumben
anjelim ciddimisin
cok üzüldüm canım
allahım dayanma gücü versin
:gitme:
ama her zaman gel buraya olurmu tatlım
rabbim en kısa zamanda meleğini tekrar gönderecek insallah canım
Canim cok üzüldüm. Kolay degil kesinlikle. Ama insallah yaz bitmeden cok saglikli bir bebege tekrar hamile kalirsin. Önemli olan bebekler saglikli olsun.