2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
dişlerim ağrıyor...hepsi hem de...fenayım bugün ben yaaa...izin mi alsam ki...
offfffffffffff....

dişlerim ağrıyor...hepsi hem de...fenayım bugün ben yaaa...izin mi alsam ki...
offfffffffffff....

izin alabiliyorsan hiç durma
bendede bir uyusukluk var
bide öğle arası uyuyorum sonra canım hiç çalısmak istemiyor :umursamaz:
benimde dişçiye gitmem lazım
fırcalarken cok kanıyor öyle böyle değil bayaa hemde :bbo:

ruzgar 29 mayıstan ayrılan hemşire bir arkadaşım vardı o şuanki doktorlar için pek iyi şeyler söylemedi.
iyi dr büyük hast.nelere gitmişler.onedenle ben orayı baştan eledim...

cnm o kanama olayı diş etleriyle ilgili benimde çok kanıyodu ama kendi kendine azaldı :sm_confused:

benimde diş etlerim kanıyor fırçalayamıyorum kan kokuyor sonra kusuyorum diye.normalde böyle birşeyim yoktu sanırım hormonlardan hassaslaştık..

Canım çok teşekkürler,
Belki de çok şanslıyım, her olan da bir hayır vardır.
RABBİM, neylerse güzel eyler...
İnsan vücudu muhteşem bir makine aslında.
Bozuk olanı kabul etmiyor,yok ediyor yada yok etmeye çabalıyor.
Canım arkadaşlarım....

ben eczaneden ssk ile ilaç aldım ertesi gun saglık oagı eşimi aramış gebelik takibini biz yapcaz diye:))ben kayt olmadım..

ben ilaç almadım ondan demek:)))
gercı karsı komsum dr o biliyr o benı cagırır sırf ası için yoksa burdakı hastaneden beklentım 0:))

Merhaba kizlar

Dün aksam bir laftan dolayi esime sinirlendim. O hic benimle muhatap olmayip gidip misil misil uyudu, ben sabaha kadar sinrden uyuyamadim, bir türlü sinirim gecmiyor. Siz de de böyle acaip sinir durumlari oluyor mu?

Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:

Merhaba kizlar

Dün aksam bir laftan dolayi esime sinirlendim. O hic benimle muhatap olmayip gidip misil misil uyudu, ben sabaha kadar sinrden uyuyamadim, bir türlü sinirim gecmiyor. Siz de de böyle acaip sinir durumlari oluyor mu?

olmaz olurmu bacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mafoldumben mafoldumben
anjelim ciddimisin
cok üzüldüm canım
allahım dayanma gücü versin
:gitme:
ama her zaman gel buraya olurmu tatlım
rabbim en kısa zamanda meleğini tekrar gönderecek insallah canım

Canim cok üzüldüm. Kolay degil kesinlikle. Ama insallah yaz bitmeden cok saglikli bir bebege tekrar hamile kalirsin. Önemli olan bebekler saglikli olsun.

ya çok üzüldüm canım ya...mafoldumben

sen üzülme nolur inşallah hayırlısıyla gene olur bebeğin hakkında hayırlısı böyleymiş demekki.....benneyaptımki

çok geçmiş olsun...
Şeniz

geçmiş olsun anjelic,Allah tekrar yaşatmasın,inş.en hayırlı ve kısa zamanda tekrar nasib eder Rabbim,hayırlısı ve sağlısını:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…