ya teyzesi 1 tane içtim bişey olumu:kedi:
2,5 aydır ilk defa ama çok özledim....mafoldumben
onu içme bunu yeme zaten bitek çay içiyorum doya doya... :umursamaz:
ben çay tiryakisiydim sabah öğle akşam en az 3'er bardak içerdim,7.-8. haftadan beri ağzıma koymuyorum,hiç canım istemiyor,çaydan da tiksindim,kahve de içmiyorum hiç,zararlı şeylerden tisinmek güzelde; işin kötüsü,etten sütten,cevizden,fındı,bademden vs.tiksindim,
geçmiş olsun betişdişlerim ağrıyor...hepsi hem de...fenayım bugün ben yaaa...izin mi alsam ki...
offfffffffffff....
yaa ben diş fırçalamaktan nefret eder oldumizin alabiliyorsan hiç durma
bendede bir uyusukluk var
bide öğle arası uyuyorum sonra canım hiç çalısmak istemiyor :umursamaz:
benimde dişçiye gitmem lazım
fırcalarken cok kanıyor öyle böyle değil bayaa hemde :bbo:
benimde diş etlerim kanıyor fırçalayamıyorum kan kokuyor sonra kusuyorum diye.normalde böyle birşeyim yoktu sanırım hormonlardan hassaslaştık..
bende eşime fazla yanaşma beni bunaltma diyorum adamı bunaltıcam bu gidişleMerhaba kizlar
Dün aksam bir laftan dolayi esime sinirlendim. O hic benimle muhatap olmayip gidip misil misil uyudu, ben sabaha kadar sinrden uyuyamadim, bir türlü sinirim gecmiyor. Siz de de böyle acaip sinir durumlari oluyor mu?
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
bende çayı bıraktım en sevdiğimdiben çay tiryakisiydim sabah öğle akşam en az 3'er bardak içerdim,7.-8. haftadan beri ağzıma koymuyorum,hiç canım istemiyor,çaydan da tiksindim,kahve de içmiyorum hiç,zararlı şeylerden tisinmek güzelde; işin kötüsü,etten sütten,cevizden,fındı,bademden vs.tiksindim,
eferim sana şı sıpaya ders ver bakiimmkaydirigubbakcemile3:mymeka: sıpaaaa
süt iç su iç al portakal sık onu iççç
cayla kahve noliiiii
bak 2 bardaktan fazla içme emii çekerim kulaklarınıkaydirigubbakcemile
merak etme canım
o tiksintilerin hepsi geciyor
sonra fırıl fırıl aranıyrsun
mesela ben sigara tiryakisiydim
tiksindim
ohh be dedim eziyet cekmicem
şimdi nerdee aklım fikrim zikrim sigara
tutuyorum hala kendimi
ama o tiksintiler geciyor malesef
bana şişko deyene bak :icecream:ya kızlar ben çok çabuk acıkıyom ya nolcek böle
ne portakal suyumu?:umursamaz:
sütmü?:umursamaz:
böğğğğğğğ
yaa ben diş fırçalamaktan nefret eder oldum
insan her diş fırçalarken midesi bulana bulana öğüre öğüre fırçalarmı
sırf bu yüzden iki kere kustum
al bendende o kadar ecrin bu yüzden sırf yatarken fırçalıyorum tek
Kızlar çok saolun, hep Rabbim hayırlısını versin diye dua ettim, sağlıksız bir bebeğin erken aşamada gitmesi daha iyi diyorum kendi kendime ama gel gör ki kalbine söz dinletemiyorsun, inşallah bundan sonra Allahım bana sağlıklı bir bebek nasip eder, eşim de ben de genetik tüm testleri yaptırıcaz, hakkımızda hayırlısı, arada uğrar sizlere bakarım, belki birkaç ay sonra arkanızdan gelirim belli mi olur? Hepinizi çok öpüyorum güzel anneler, bebişlere iyi bakın.
onu içme bunu yeme zaten bitek çay içiyorum doya doya... :umursamaz:
ne portakal suyumu?:umursamaz:
sütmü?:umursamaz:
böğğğğğğğ
Kızlar çok saolun, hep Rabbim hayırlısını versin diye dua ettim, sağlıksız bir bebeğin erken aşamada gitmesi daha iyi diyorum kendi kendime ama gel gör ki kalbine söz dinletemiyorsun, inşallah bundan sonra Allahım bana sağlıklı bir bebek nasip eder, eşim de ben de genetik tüm testleri yaptırıcaz, hakkımızda hayırlısı, arada uğrar sizlere bakarım, belki birkaç ay sonra arkanızdan gelirim belli mi olur? Hepinizi çok öpüyorum güzel anneler, bebişlere iyi bakın.
o cigara denen illet var ya o....
oooffff offffffffffffffffff....
ne menem bişeymiş...ne zormuş ondan vazgeçmek...
Allahım yaaa...
sigara içiyomusun yoksa halalmaz:
gerçi içen var içmeyen
annemlerin karşı komşusu tüm hamileliği boyunca içti hemde günde iki paket içiyo hatun
sevimli kızı var emme
ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?