2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
içmiyorum...ama ağzıma sürmüyorum dersem yalan...
çok pik yaptığında ütülüye yaktırıp bir fırt çekiyorum...
sinirim bozuluyor be yaaa...
valla kızma şeker...napim...

ahh o fırtı bilem göremeyomm mafoldumben
benim herifcim zaten içmez
bide ben fırt cekeyim diye asla içmez zaten
gelen arkadaslarını falan bile balkona cıkartıyo zemuszemus

sakın umudunu kaybetme
bak ben kasım annesi olacakken nasip olmadı
meleğim bi ay sonra yine geldi
insallah senide meleğin cok bekletmeden gelir

saol julicim, biliyorum bugünler de geçecek ve ben tekrar istemey başlıycam, annelik güdüsü böyle bir şey işte, işin garibi benim ilk gebeliğim devam etseydi haziran annesi olacaktım...Nasip işte, en azından yaz, temmuz gibi güzel bir tatil yapıp biraz dinlenir toparlanırım, ondan sonrası Allah kerim.

canım sen daha öncede 13 haftalıkken kaybetmişsin o nedendi
Allahım bol bol sabır versin sana
ama bir an öncede sağlıklısını nasip etsin canım
tekrar tekrar geçmiş olsun:teselli:

Canım 13 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik 11 küsur haftalıkken durmuş, hiç belirtisi de olmadı maalesef, Rabbim beni de böyle imtihan ediyor demek ki, bütün testleri de yaptımıştık ama bir şey çıkmamıştı, doktorumun dediği şans, 2 defadır bana denk geliyor işin kötüsü, neyse mevlam neylerse güzel eyler diyeyim.

ahh o fırtı bilem göremeyomm mafoldumben
benim herifcim zaten içmez
bide ben fırt cekeyim diye asla içmez zaten
gelen arkadaslarını falan bile balkona cıkartıyo zemuszemus

kızıyor ütülü...
ama napim diyorum...napim...kötü biliyim ama napim...
bir fırttan bişey olmaz diye ikna ediyorum kendimi...

rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin başka acılar yaşatmasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok üzüldüm allahım sabır versin rabbim sana ve eşine uzun ömür versin en kısa zamandada sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip etsin aynı durumu bende ilk çocuğumda yaşamaıştım seni anlayabiliyorum rabbim sabrını fazla fazla versin offf yaa ben böle durumlarda yazma özürlü oluyorum sanırım tekrar çok üzüldüğümü söylüyerek lafımı bitiriyorum

Allahım dayanma gücü versin anjelic:gitme:
İnan ki çok üzüldüm:gitme:
Allahım böyle haberler duyunca çok tedirgin oluyorum benmafoldumben

kızlar sizede selam verim naber nasılsınız ben öğürtülerimden fırsat buldukça tek yaptığım şey topiğe koşmak oluyo temizlik yapmayan arkadaşlar ben o işten kurtuldum 2 tane canım dostum var feyza ve esra saolsunlar ben yatarken 2 günde bütün evi halletiler (cam kapı mutfak banyo tuvalet ) halıalrımda geldibugün yıkanmadan mis gibi oturıcam nasip olursa bide mide bulantılarım bitse oğlumda 15 gündür yoktu haftasonu baabası almaya gidicek babaannesi gilden artık tek derdim kalıyo oda düğünlere kıyafet

Allahım dayanma gücü versin anjelic:gitme:
İnan ki çok üzüldüm:gitme:
Allahım böyle haberler duyunca çok tedirgin oluyorum benmafoldumben

sevcanım bende inanılmaz tedirginim hiç belirti olmadan 11 . haftada kal tımı olmamsı falan
ayy rabbim ne olur hayırlısını nasip eyle
evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eyle Allahım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oh oh maşallah
Allah eksik etmesin dostlarınızı
benimde kızkardeşlerim inşallah yaparlarsa şuan burda değiller
benimde camlar tüller
oh oh çok işim var
Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:

merhaba hanımlar, nasılsınız dünden beri?

geçmişi okuyamadım şimdi ama.. sanırım sigara muhabbeti var.
sigara çok içerdim ben, hatta adet günüm geçtiğinde de içiyordum.
sonra bir gün, sigaradan tiksindiğimi farkettim. şu anda, eşim dışardan sigara içip geldiğinde bile öğürüyorum kokudan.

ruzgar 29 mayıstan ayrılan hemşire bir arkadaşım vardı o şuanki doktorlar için pek iyi şeyler söylemedi.
iyi dr büyük hast.nelere gitmişler.onedenle ben orayı baştan eledim...

canım araştırdığım doktor daha önce başhekimlik yapmış deneyimleri iyi ama bakalım kararsızım eşimin arkadaşının eşi orda doğum yapmış doktoru ordanmıydı bilmiyorum zaten rhat 1 ay sonra anca giderim yavaş yavaş bakınıyorum sadece hayırlısı bakalım

saglık ocagına kayıt ne zaman yapılack kızlar

canım gt yaptır kaydını yakındaki eczane devlet hastane si kayıtlarından alabiliyolar ama sen yinede geçerken yaptır bende kendim uğradım

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah biran önce atlat
gelsin bebeğin sevindirsin seni hepimizi Allah yardımcın olsun canım

merhaba arkadaşlar ben saglık ocagına kayda gittim 4 aydan önce yapmıyoruz dediler

Sen şu feyza ve esra'yı bizim evede göndersene bi:roflol:

ayy sigara muhabbetimi var.bende tiryakiydim hele evlendim rahatımya gun boyu evde iyice azıtmıştımya ne çok içiyordum.aralık ayında bırakcam ben bunu saglıgımdan önemlimi dedim.bırakış o bırakış birdaha agzıma sürmedim.çok tiksindim.kuzenler yanımda fösür fösür içti yinede istemedi canım nasıl iradeyse:))içmeyin kızlar hamişken...

hakikaten o esra ile feyzayı banada yolla..zaten hamilelikten hormanlarım fena.arkadaşlarıma çok kızgınım iki tanesi bana yakın ikiside hamişken ben gidip kaç kjez yemek yaptım vs birtanesi arayıpta gelip yapalım demedi halimi bildikleri halde .çok sinirliyim çooookkkk..

Kızlar lütfen tedirgin olmayın, sakın olumsuz şeyler düşünüp bebişleri üzmeyin, ben önüme bakıyorum, inşallah benim de sağlıkla bir bebeğim olacak, sizler de sağlıkla paşalar gibi doğuracaksınız, inşallah kısa sürede peşinizden gelicem, benim mesai bitti çıkıyorum, hepinizi çok öpüyorum, arada uğrayıp hal hatır ederiz, iyi akşamlar hepinize canlarım, çok saolun.a.s.

bana da lazım esra ile feyza :roflol::roflol:

tembellik yok kızlar kendi işinizi kendiniz yapınkaydirigubbakcemile3 nasıl olsa benim yaz temizliğim bitti zemuszemus şu çifter çatar alıntı yapıp cevap yazıyonuzya ben onu bilemiyorum ama kocam kesin bilir bide bebiş resmi falan koydırım kendime bu akşam kendimi ezik hissediyom herkezte bebek resimleri takvimlermafoldumben

evet canım bırak arkadaşı eş dost hatta akraban bile dediğin gibi oluyo ama insanın gerçekten 2_3 tanede olsa gerçek dostu olması çok güzel sen kadının yaptığını beğenmezsin biz yaparız dediler ALLAH razı olsun ikisindende birine en kısa zamanda ikiz bebek versin birininde kocasına acil iş versin rabbim inşallah:Saruboceq:

canım çok üzüldüm arkadaşım ya .ne kadarlıkken gelişmesi durmuş?bi şey dedimi drlar?canım inşallah en kısa zamanda tekrar verir Allahım sana.peki sen hissetmişmiydin bi şeyler?ben hissetmiştim de bi önceki hamileliğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…