içmiyorum...ama ağzıma sürmüyorum dersem yalan...
çok pik yaptığında ütülüye yaktırıp bir fırt çekiyorum...
sinirim bozuluyor be yaaa...
valla kızma şeker...napim...
sakın umudunu kaybetme
bak ben kasım annesi olacakken nasip olmadı
meleğim bi ay sonra yine geldi
insallah senide meleğin cok bekletmeden gelir
canım sen daha öncede 13 haftalıkken kaybetmişsin o nedendi
Allahım bol bol sabır versin sana
ama bir an öncede sağlıklısını nasip etsin canım
tekrar tekrar geçmiş olsun:teselli:
ahh o fırtı bilem göremeyomm mafoldumben
benim herifcim zaten içmez
bide ben fırt cekeyim diye asla içmez zaten
gelen arkadaslarını falan bile balkona cıkartıyo zemuszemus
Canım 13 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik 11 küsur haftalıkken durmuş, hiç belirtisi de olmadı maalesef, Rabbim beni de böyle imtihan ediyor demek ki, bütün testleri de yaptımıştık ama bir şey çıkmamıştı, doktorumun dediği şans, 2 defadır bana denk geliyor işin kötüsü, neyse mevlam neylerse güzel eyler diyeyim.
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
Allahım dayanma gücü versin anjelic:gitme:
İnan ki çok üzüldüm:gitme:
Allahım böyle haberler duyunca çok tedirgin oluyorum benmafoldumben
kızlar sizede selam verim naber nasılsınız ben öğürtülerimden fırsat buldukça tek yaptığım şey topiğe koşmak oluyo temizlik yapmayan arkadaşlar ben o işten kurtuldum 2 tane canım dostum var feyza ve esra saolsunlar ben yatarken 2 günde bütün evi halletiler (cam kapı mutfak banyo tuvalet ) halıalrımda geldibugün yıkanmadan mis gibi oturıcam nasip olursa bide mide bulantılarım bitse oğlumda 15 gündür yoktu haftasonu baabası almaya gidicek babaannesi gilden artık tek derdim kalıyo oda düğünlere kıyafet
ruzgar 29 mayıstan ayrılan hemşire bir arkadaşım vardı o şuanki doktorlar için pek iyi şeyler söylemedi.
iyi dr büyük hast.nelere gitmişler.onedenle ben orayı baştan eledim...
saglık ocagına kayıt ne zaman yapılack kızlar
kızlar sizede selam verim naber nasılsınız ben öğürtülerimden fırsat buldukça tek yaptığım şey topiğe koşmak oluyo temizlik yapmayan arkadaşlar ben o işten kurtuldum 2 tane canım dostum var feyza ve esra saolsunlar ben yatarken 2 günde bütün evi halletiler (cam kapı mutfak banyo tuvalet ) halıalrımda geldibugün yıkanmadan mis gibi oturıcam nasip olursa bide mide bulantılarım bitse oğlumda 15 gündür yoktu haftasonu baabası almaya gidicek babaannesi gilden artık tek derdim kalıyo oda düğünlere kıyafet
Sen şu feyza ve esra'yı bizim evede göndersene bi:roflol:
bana da lazım esra ile feyza :roflol::roflol:
hakikaten o esra ile feyzayı banada yolla..zaten hamilelikten hormanlarım fena.arkadaşlarıma çok kızgınım iki tanesi bana yakın ikiside hamişken ben gidip kaç kjez yemek yaptım vs birtanesi arayıpta gelip yapalım demedi halimi bildikleri halde .çok sinirliyim çooookkkk..
canım çok üzüldüm arkadaşım ya .ne kadarlıkken gelişmesi durmuş?bi şey dedimi drlar?canım inşallah en kısa zamanda tekrar verir Allahım sana.peki sen hissetmişmiydin bi şeyler?ben hissetmiştim de bi önceki hamileliğimde.Kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bugün doktor kontrolüm vardı malum, maalesef p.tesi gebeliğim sonlandırılacak, gelişmeyen gebelik, Rabbim dayanma gücü versin bana, çok üzgünüm, maalesef aranızdan ayrılıyorum, Allah hepinize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin, inşallah birgün ben de yaşarım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?