2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ben de 5. haftada gittim...tek keseydi...
o zaman tek bebiş...
peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizi mi senin kuzular...

deppocum bencede o kadar dert etme kendine sorun olacak bişi yok
bir daha ki sfere daha dikkatli davran yeme o kadar çok ama yinede için rahat degilse
drumu arıcam birazdan tahlilleri soracam onuda sorayım istersen:)))

ben de 5. haftada gittim...tek keseydi...
o zaman tek bebiş...
peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizi mi senin kuzular...

ilerleyen haftalarda daha iyi belli oluyomuş,tek mi çift yumurta mı oldukları ama,büyük ihtimalle çift yumurta ikizi dedi doktorumzemuszemus

biraz çıkardım ama gözüme çok az göründü...doktoruma ulaşmaya çalışıyorum şu an...

yapmayın kusmaya çalışmakla da zarar veriyor olabilirsiniz.
maydanozun idrar söktürücü özelliği vardır.
belki bu yüzden düşüğe sebep oluyor derler.
ama 1 demet maydonoz yediniz diye bebek düşmez..

oohhhhhhh kızlaarr kendi doktorum yerinde yoktu, Herman beyi bağladılar, söyler söylemez adam maydanoz yüzünden bebek düşüren hastamız hiç olmadı, keyfinize bakın dedi......içime nasıl su serpildi anlatamam....of ya sen misin araştırmadan bilmeden egzantrik şeyler yapan...iyi ders oldu bu bana...ömrümden ömür gitti...ohhhhhh

nası yaa kendini kusturmaya mı calısıyorsun :1shok:
boşuna acı cektirme kendine bişi olmaz maydanozda
zararlı olan maydanozun tohumudur
kim çıkartmış bunuda bilmem ki

ilerleyen haftalarda daha iyi belli oluyomuş,tek mi çift yumurta mı oldukları ama,büyük ihtimalle çift yumurta ikizi dedi doktorumzemuszemus

anladım canım...tek yumurta ikizleri 7. haftanın başında net seçilebiliyor diye okudum ben de...o yüzden sordum...
hala umudum olabileeerrr...

dedik biz sana dimi şaşkın anne laelaelaelaelae

bide maydanozun vücuttaki fazla suyu ve iltihapı attığını duymuştum.......

bebeği atmaz heralde

Son düzenleme:
dedik biz sana dimi şaşkın anne laelaelaelaelae

valla ne şaşkın hem de...jjuliett sen de maşallah yemediğin yok, biz bi maydanoz yedik onda da başımıza dert açtık...itiraz ediyorum ben bu duruma, hamileleler arasında eşitlik istiyorum :enbuyukkk: naniknanik

deppocum bencede o kadar dert etme kendine sorun olacak bişi yok
bir daha ki sfere daha dikkatli davran yeme o kadar çok ama yinede için rahat degilse
drumu arıcam birazdan tahlilleri soracam onuda sorayım istersen:)))

canım ya valla sorsan ne iyi olur, 2. bi doktor tarafından teyit olmuş oluruz durumu...

canım ya valla sorsan ne iyi olur, 2. bi doktor tarafından teyit olmuş oluruz durumu...

cnm benim dr da aynını soledi hatta maydanoz kızlarında yazdıkları gibi idrar yolu enfeksiyonlarınada ii geliomuş
o yüzden dert etmesin bi maydanoz yedi diee düntyanın sonu degil rahat olsun hamileliğine devam etsin
bebişi üzmesin dedi drum:))opuyorumnanaktan:kaydirigubbakcemile2

Vallahi ben nerdeyse 3 bardaktan fazla su içemiyorum.Zaten suyun kendini görünce miğdem kalkıyor.Normalde çok severim suyu ama 2 aydır böyle işte.İnşallah bulantım geçince içmeye başlarım.

Bulantısı olanlara soda+limon tavsiye ederim denedim iyi geliyor.

valla ne şaşkın hem de...jjuliett sen de maşallah yemediğin yok, biz bi maydanoz yedik onda da başımıza dert açtık...itiraz ediyorum ben bu duruma, hamileleler arasında eşitlik istiyorum :enbuyukkk: naniknanik

ye yavrim yee can boğazdan gelirr cokacimcoook cokacimcoook
benim velet fil gibi bişi olcak kanımca

yakışır julicim...senin böyle olmandan çok memnunum, bir ben böleyim sanıyordum...bunların hepsi pek nazlı be....Allah ne verdiyse götürüyorum valla...götürelim arkadaşım...:içelim:

ya kızlar benim iştahım açıldı,şuan canım hamur işi istiyor,poğaça ama bizim kurumun arada toplantı için müdürlere yaptığından,bir de sıcak sıcak olacak,

birazdan mideme indireceğim ve pişmesini dört gözle beklediğim menüm şöyle: fırında bol baharatlı kabuklu taze patates (kociş üstünü krema ve kaşarla kuvvetlendirmemi istiyor ama sanırım o kadar uzanamam) yanında tavuk pirzola ve bol soğanlı domates salatası.....:))) nasıl?

bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim şaka yapmıyorum: midem boşalmaya başladığı anda mide bulantım başlıyor, yememek midemi bulandırıyor yani:))

sağolasın canıım, hiç üzer miyim ben pıt pıtımı?

yiyebilsem...ah keşkem ah keşkeemmm...yemek yiyen insan görünce aaa ne güzel iştahlı iştahlı yiyo diyorum, tuhaf geliyo...zuzaylı gibin bişey oldum...

yakışır julicim...senin böyle olmandan çok memnunum, bir ben böleyim sanıyordum...bunların hepsi pek nazlı be....Allah ne verdiyse götürüyorum valla...götürelim arkadaşım...:içelim:

yiyin anasını satiim bizim için de yiyin, benden juli ve krizalite 2 kuzu söyleyin...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…