ohh ne güzel menü senin ev nerdeydi
bende geleyim aşamaa kaydirigubbakcemile3
o konuda benimde öyle karnım acıksın bişi yemeyim baslıyo basım ağrımaya
ütülü yapar kanımca :icecream:
kızlar az önce bişi yedim yani eti puf
ama cok önceden kalmaydı
sildim süpürdüm tabi
bi tane daha vardı patronuma verdim
bi ısırık aldı ekşimiş bu dedi kafamçokkarıştı
bi aylık eti pufdu
bişi olmaz herhalde hee
yoksa deppoya gülerkene bendemi kendimi kustursamkafamçokkarıştı
bak ben o kadar açılmadım juli, o kadar da değil haaaa...:1shok:bence şu an acilen kusması gerekensin...sen herkese boşver falan diyorsun ama bozuk şey başka...
ama bir de şu var, o ekşimiş olsaydı sen anında anlardın tat ve koku durumunda tazı olumuşuz...bence senin patronunki ekişimiştir...
ya sen ne güzel yazmıyordun buraya sessiz sedasız gebe gebe geziyordun...
biz de sakin sakin takılıyorduk ne güzel...
eskiye dönsen ya...heryere yetişiyo yaaa...Allahım Allahım...:mymeka::mymeka:
beni bu seyhan böyle yaptı kuşum...
eskiden sessiz sedasız vur başına al ekmeğini mülayim kendi halinde bir insandım ben...
seyhan bedenime ortak oldu ben böyle oldum...
kocem de arıyor eski günleri ammaaa maleseefff...
Vallahi ben nerdeyse 3 bardaktan fazla su içemiyorum.Zaten suyun kendini görünce miğdem kalkıyor.Normalde çok severim suyu ama 2 aydır böyle işte.İnşallah bulantım geçince içmeye başlarım.
Bulantısı olanlara soda+limon tavsiye ederim denedim iyi geliyor.
yok zaten çubuk krakeri demin yediydim. yanlışlıkla yazmışım
şimdi eti cin de sıra onu yazdım bak.
o acık daa kalorili.
şimdi yeni çıktı ya bi ısırımlıkları onu yiyom delikafadulden
hoş geldin esmer bacıım, merak etme biz derdim varı aratmayız, misal az önce ben "Maydanoz yidim ne yapmalıyım diye kendimi parçalarken , juliet bacım "bozuk eti puf yidim nasıl çıkartıcem diye dert yanıyordu...gördüğün gibi heç fena değiliz :CüvCüv:
hoş geldin esmer bacıım, merak etme biz derdim varı aratmayız, misal az önce ben "Maydanoz yidim ne yapmalıyım diye kendimi parçalarken , juliet bacım "bozuk eti puf yidim nasıl çıkartıcem diye dert yanıyordu...gördüğün gibi heç fena değiliz :CüvCüv:
canım kaç haftalıksın tam olarak bilmiyorum ama doktorlar ense kalınlığını ölçücez diye söylüyorlarmış daha bana da söylemedi önümüzdeki hafta gittiğimde söyler herhalde...
canım kaç haftalıksın tam olarak bilmiyorum ama doktorlar ense kalınlığını ölçücez diye söylüyorlarmış daha bana da söylemedi önümüzdeki hafta gittiğimde söyler herhalde...