ne diyorsun sweetbaby...aklıma her gün başka kötü şeyler geliyor ve buradaki bir çok kişi de böyle, kötü bir haber de bile dağılıyoruz, senin hissettiğin tabiiki normal..hem mide bulantının olması sana içeriden işaret annesi, ben buradayım diyor...hiç üzülme, inşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız, riskli dönemin çoğunu geride bıraktık...perşembe de çabuk gelir merak etme.a.s.
kızlar çok sağolun işte insanoğlu vesvese bi giriyo içimize. korkuyorum bazen ya doktor kötü bişi derse diye. amannnn işte bu hamilelik psikolojisi heralde. çabucak zaman gelsin. bebeişimi göreyim o güm güm atan kalbinin sesini yine duyayım. dünyalar benim olacak.
bir ogluş daha geliyor desenize tebrikler smsh..
ben dr sormayı hep unutuyorum ama riskli bir durum yok ama eşim manevi olarak istemiyo bebek görüyo gibi geliyomuş:))bende bunu leylek getirmedi herhalde dedim...tık yookk anlıcanız:)))perşembe sorayım bari dr unutmadan serbestmi diyezemuszemus
arkadaşlar saç dökülmesinin hamilelikle ilgisi var mı acaba benim saçlar zaten çok dökülürdü şimdi çok daha fazla dökülüyo :1no2:bu gidişle kel kalacamkaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişi sorcam. benim belimde popoma yakın yerde sol tarafımda kuyruk sokumu derelr ya oraya yakın ağrım var niye acaba. normalmi hep aynı yer sızlıyo.sizde deaynı durumu yaşayana varmı
mutluyum mutluyum
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
bugün tam 12+0 haftaymışım
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı
dr oğlumuz olabilir dedi
çok şirin bebk dedi
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun
:lepi: :lepi:
anam bi oğluş daha geliyor
cok sevindim canım
öncelikle sağlıklı oluşuna sevcindim
gözün aydı
bak bende sana oğlan demiştim zaten kaydirigubbakcemile3
dee kendimi nie tutturamadım :umursamaz:
ikililerinizin ii çıkmasına sevindim kızlar gözünüzaydın ben yaptırmıcam
julii gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin darısı bizlere inş bizim kontrol yarın 11 de
bize hiç yasak koymadı ama bizde bebişe göre davrandık ilk zamanlar hele bebişe bişi olcak diye korkuyorduk :roflol:
psikolojik olarak anne de babada soğuk bakıyor ilişkiye aslında opuyorumnanaktan
günaydınn kızlarrrr
juliii açtın topiği erkek bebişle hemen arkandan geliyor erkek bebişler
hayırlı olsun cnm bebişleriniz saglıklı olmalarınada sevindim
darısı bizimkilere inşşş:)))
o agrı bende de var kızlar hatta bazen bacagımı çekemiyorum agrıdan:)
günaydınn kızlarrrr
juliii açtın topiği erkek bebişle hemen arkandan geliyor erkek bebişler
hayırlı olsun cnm bebişleriniz saglıklı olmalarınada sevindim
darısı bizimkilere inşşş:)))
o agrı bende de var kızlar hatta bazen bacagımı çekemiyorum agrıdan:)
sanada günaydın canım
bilmiyorum valla erkek senesimidir nedir
yada bizim doktorlar her cıkıntıyı erkek mi sanıyor orası mechul kaydirigubbakcemile3
benimde kalçam cok ağrıyor özellikle oturup kalkerken
bazen kitleniyor remen doktora sormayıda unuttum yafff :umursamaz:
sanada günaydın canım
bilmiyorum valla erkek senesimidir nedir
yada bizim doktorlar her cıkıntıyı erkek mi sanıyor orası mechul kaydirigubbakcemile3
benimde kalçam cok ağrıyor özellikle oturup kalkerken
bazen kitleniyor remen doktora sormayıda unuttum yafff :umursamaz:[/
valla kızlar bizim burda hep eger kalçaya vuruyorsa agrı bebek erkek
agrı bele vuruyorsa kız bebek olur derlerzemuszemuszemuszemus
sivricim iyim şekerim sen nasılsın valla ben kendime de erkek dedim laelaelaelaelae
hayırlısı olsun bakalım benim 2li 6 temmuzda belki soler dr zaten erkekse hemen çıkıyormuş:):dance::dance:
sivricim iyim şekerim sen nasılsın valla ben kendime de erkek dedim laelaelaelaelae
hayırlısı olsun bakalım benim 2li 6 temmuzda belki soler dr zaten erkekse hemen çıkıyormuş:):dance::dance:
karga kahvaltısını etmeden ne cinsiyet takıntısı bu be...
Allah Allah...
benim de kalça ağrım var...bacağımda da var...
çürüküm ben çürük...
yarun cinsiyet söyler mi ki bana...ahhaaaa ahhhaaaa...
dün cok basım ağrıyordu ya eve giderken eczaneye gittik tansuyonumu ölçtüler 10/5 cıktı küçük olan düşmüş
demekki her ense ağrımda tansiyonum düşmüş oluyor
nedenlerine baktımda aynı pozisyonda oturmak kan akımının sağlanmaması,
ee bende sabah 8 akşam 6 oturuyorum
normal galiba düşmesi :roflol:
karga kahvaltısını etmeden ne cinsiyet takıntısı bu be...
Allah Allah...
benim de kalça ağrım var...bacağımda da var...
çürüküm ben çürük...
yarun cinsiyet söyler mi ki bana...ahhaaaa ahhhaaaa...
dün cok basım ağrıyordu ya eve giderken eczaneye gittik tansuyonumu ölçtüler 10/5 cıktı küçük olan düşmüş
cnm her 1-2 satte bir 5 dakikada olsa kalk dolaş ayakların açılsın unutma oturdukça
kan dolaşımın yavaşlıyo bebegede kan yavaş pompalanıyor o yüzden gez arada:CüvCüv::CüvCüv: