ikililerinizin ii çıkmasına sevindim kızlar gözünüzaydın ben yaptırmıcam
julii gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin darısı bizlere inş bizim kontrol yarın 11 de
cnm bu testler önceden 35 yaş üstü anne adaylarına ve down sendromlu aile bireyleri varsa onlara yapılıodu amaa şimdi maşallah herkese yapılıo zaten bu bir tanı değil tetkik yani kesin sonuç veren bi test değil risk grubunda çıkıp bi sürü sağlıklı doğan bebekelr gördük risk grubunda çıkınca test anne ve baba mahvoluo psikolojik olarak sonuçta bi çareside yok üçlüyü bekliolar üçlüden sonra amniosentezi bekliolar ve bebk olu 4 veya 5 aylık ee o kadar büyük bi çocuk aldırılabilirmi hayır mecbur doğum beklenio ve olan anne babaya oluo
canım benimde oldu sıkma canını kanaman olmuştur bu dökülüyodur
yada bebek yerleşirken bünyene bağlı olarak lekeler gelebilir ama hemen doktorunu haberdar et ilaç verir en azından için rahatlamış olur
cnm bu testler önceden 35 yaş üstü anne adaylarına ve down sendromlu aile bireyleri varsa onlara yapılıodu amaa şimdi maşallah herkese yapılıo zaten bu bir tanı değil tetkik yani kesin sonuç veren bi test değil risk grubunda çıkıp bi sürü sağlıklı doğan bebekelr gördük risk grubunda çıkınca test anne ve baba mahvoluo psikolojik olarak sonuçta bi çareside yok üçlüyü bekliolar üçlüden sonra amniosentezi bekliolar ve bebk olu 4 veya 5 aylık ee o kadar büyük bi çocuk aldırılabilirmi hayır mecbur doğum beklenio ve olan anne babaya oluo
oh anacım sende tadını çıkar
ikili test konusunda sölediklerindede çok haklısın aynısı bi
arkadaşımın başına geldi hamilelği amniyosenteze kdar zehir oldu sentez sonucu iyi çıktı bebekte maşallh pek akıllı
ya önceden hevesli bi insan deildim ama yasak olan herşey tatlı ya
bide kırmızı ışıkta geçerimde kaza yapmaktan korkuyom kafama urdu resmn toplam 4 fln oldu,bide 9 ay boyunca yasaklarsa yandık abow
bizimki altın vuruş! :))) dosya götürmek için yanına gittim, evci bile çıkamadı, çarşı iznine çıktı...iki ara bir derede işte...o gelmeden bir gün önce de hamile olduğumu öğrendim...halbuki 1,5 sene burada uğraştık birşey çıkmamıştı...:)