2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ikililerinizin ii çıkmasına sevindim kızlar gözünüzaydın ben yaptırmıcam
julii gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin darısı bizlere inş bizim kontrol yarın 11 de

neden yaptırmıycan canım zaten kan testti insanın içi rahatlıyo

canımm doktormu yasakladı bizde yasak masak yok ama daha dikkatli ve seyrek eskiye nazaran

biz sağlıkçıyız canm yani konu hakkında bilgi sahibiyiz yaptırmaya gerek görmüoruz cnm

cnm bu testler önceden 35 yaş üstü anne adaylarına ve down sendromlu aile bireyleri varsa onlara yapılıodu amaa şimdi maşallah herkese yapılıo zaten bu bir tanı değil tetkik yani kesin sonuç veren bi test değil risk grubunda çıkıp bi sürü sağlıklı doğan bebekelr gördük risk grubunda çıkınca test anne ve baba mahvoluo psikolojik olarak sonuçta bi çareside yok üçlüyü bekliolar üçlüden sonra amniosentezi bekliolar ve bebk olu 4 veya 5 aylık ee o kadar büyük bi çocuk aldırılabilirmi hayır mecbur doğum beklenio ve olan anne babaya oluo

ayy yazık size kızlar yaaaa
krizalit senindemi doktr yasakladı cnm
kızlarr inş biran önce yeşil ışığı yakar doktorunuz ya

kızlar merhaba
benim akıntımda kahverengi lekelenmeler oluyor bunu yaşayan varmı aranızda lütfen cevap bekliyorum bilen varsa neyin belirtisidir bu
canım benimde oldu sıkma canını kanaman olmuştur bu dökülüyodur
yada bebek yerleşirken bünyene bağlı olarak lekeler gelebilir ama hemen doktorunu haberdar et ilaç verir en azından için rahatlamış olur

biz sağlıkçıyız canm yani konu hakkında bilgi sahibiyiz yaptırmaya gerek görmüoruz cnm

ne gibi canım bizede söylesene
bende yaptırmıycam ama senin neden yaptırmadığını merak ettim

kıslar bişi sorcam, dr. unuz size de cinsel ilişkiyi yasakladı mı? Bu yasak sizce ne kadar sürecek?

bizimde önceki düüşük ve sonraki lekelerden dolyı yasaktı bakalım ne zaman izin verecek

ben sana sorana kadar cevabını yazmışsın zaten
sağol canım

anammm bu topicteki herkese yasak bi bana deil heralde:)

oh anacım sende tadını çıkar
ikili test konusunda sölediklerindede çok haklısın aynısı bi
arkadaşımın başına geldi hamilelği amniyosenteze kdar zehir oldu sentez sonucu iyi çıktı bebekte maşallh pek akıllı
ya önceden hevesli bi insan deildim ama yasak olan herşey tatlı ya
bide kırmızı ışıkta geçerimde kaza yapmaktan korkuyom kafama urdu resmn toplam 4 fln oldu,bide 9 ay boyunca yasaklarsa yandık abow

krizalit kızz öle şeymi olurr tehlikeli bi gebelik geçirmiosan yasak falan yok bizde öle yani

bizimki altın vuruş! :))) dosya götürmek için yanına gittim, evci bile çıkamadı, çarşı iznine çıktı...iki ara bir derede işte...o gelmeden bir gün önce de hamile olduğumu öğrendim...halbuki 1,5 sene burada uğraştık birşey çıkmamıştı...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…